MarkoT 133 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je neki veći zadnji lančanik, tipa 25-30 cm. Mislim da je potreban od pola cola. Ovako : Na ramu od Aprilie montirana je MZ - ova mašina, i sve je namešteno osim prenosa. Namena joj je samo za off i treba joj jak prenos. Lanac i prednji lančanik su MZ-ovi pa mi sad treba i zadnji lančanik odgovarajući sa tim delovima. U principu mogu se izbušiti rupe da bi se on montirao ovde, samo da je dobar hod. Interesuje me - gde kupiti, ili dali bi moglo od nekog drugog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan To je lako resivo,kupis samo lancanik sa istim korakom kao taj tvoj lanac,a na felnu montiras tako sto izbusis druge rupe i centralnu napravis kod strugara,a mozes i srce od starog lancanika da oseces na strugu i novog i sve lepo upases i zavaris ako kapiras sta ti pricam... E da sve to pod uslovom da si prednji lancanik stavio u osi sa zadnim kad si ugradivao tu drugu masinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...