marisol 4 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Beverly,PA table, nema 15min, sudar s kolima, poginuo motociklista. Ogradjujem se, nisam licno video, javljeno mi posto je to bilo kod mene u kraju. Proveriti!! Zna li ga neko? edit: dodat datum na naslov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Kad su ga odneli bio je ziv. Sorry za prethodni info, tako mi je javljeno. U svakom slucaju super da je greska. Sta je sad s njim ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 7, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan daj boze da je decko ziv ostao,obavesti nas ako ista saznas,ako je ziv,tema u ''motoristi na drumu''mislim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Decembar 7, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Prebačeno. Sa radošću javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Valjda nije onaj lik sa full opremom i cebencetom sto celu zimu vozi... ne znam, al sam beva 500, PA table cesto letos vidjao po bulevaru, nesto smo i cavrljali po semaforima. Ako je to taj, onda je jet imao sigurno. U svakom slucaju super da je tema prebacena u ovu rubriku. Sorry jos jednom za pogresan info, al super da je pogresan. Pozdrav, drz'te se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...