-Viper- 547 Napisano Februar 10, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se stampac iz naslova, ispravan je ali su kertridzi prazni, treba ih dopuniti ili zameniti. Da napomenem da su glave za stampanje na kertridzima, znaci moguce dopunjavanje istih i do 8 puta. Cena ponudite koliko mislite da vredi, uz stampac idu kablovi cd sa drajverima. Kontakt na pp ili mob 0606212269 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da nema zainteresovanih za kupovinu, poklanjam doticni stampac, meni ne treba jer imam laserski. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! Nadam se da ce otici u prave ruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Mart 5, 2013 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi koristio, posto ga vec neko drugi nije razervisao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda je tvoj, posalji mi samo na PP tvoju adresu, placas troskove slanja koji zavise od tezine paketa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Mart 5, 2013 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, i nadam se da cu se nekom prilikom oduziti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Otisao put Zvezdana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...