Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Zainteresovan, 779 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F

Mz je sastavljen,povezao sam instalaciju koliko da moze da upali,proverio varnicu i to je ok,motor je na ramu i prednja i zadnja viljuska takodje,tockovi....onda sam probao da ga upalim i nece,proverio opet struju da ne vuce negde,dobija gorivo,paljenje je dobro...probao sam i na guranje i nece....sutra se bacam na posao od rane zore....jedino sto mi pada na pamet je jaca mesavina,negde oko 4 %....ali bi trebao da upali bar na gurku...0stabre.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

qqMZ upalio....Na nogama sam od 6 i pre pola sata je upalio,malo sam ga provozao po kisi i prvi utisak je da bolje povlaci nego pre, u stvari povlaci odlicno....Paljenje se malo pomerilo pa sam ga opet nastelovao,navuko je malo vise banzina i svecice su bile mokre,pa sam morao posle par kurblanja da ih skidam i cistim,dobro da sam koristio 3 svecice pa sam ih menjao u krug i jos se ispostavilo da nece da radi sa sveciciom sa kojom je radio celu proslu sezonu ....Sad ostaje fino stelovanje karburatora,paljenja i da se instalacija poveze do kraja... 2jee3.gif2jee4.gif

Al zato kad je upalio isprskao je sve sto je bilo iza njega....Izgleda da sam malo vise pozmazao klip,cilindar i lezajeve prilikom montiranja...pa ga je pored toga sto je navuko vise benzina zezalo i ulje...

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Ех, кад би јoш био на цвају, а не на струју...

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

E, jebaše me ovi politikanti,ulaze mi u život pteko TV-a,štampe,šalju mi pisma,zovu telefonom......dobiće qrac moj glas..

post-3484-0-01712700-1394287914_thumb.jpg

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

E, jebaše me ovi politikanti,ulaze mi u život pteko TV-a,štampe,šalju mi pisma,zovu telefonom......dobiće qrac moj glas..

:pisac::gaa:

:pisac::gaa:

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Kako se zvaše električar iz Temerina ? što je pravio koje kakve reglere i pik-ap varijante jawa

Hteo sam samo da vas obavestim da sam lovackom udruzenju "Mlava" urucio zahvalnicu za pomoc pri organizaciji proslog okupljanja na jezeru Zaova.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Tako i treba - zaslužili su ! Jedino mislim da bi na zahvalnici trebalo još da bude neki potpis ( možda i pečat ako postoji ) . :neznam:

Tako i treba - zaslužili su ! Jedino mislim da bi na zahvalnici trebalo još da bude neki potpis ( možda i pečat ako postoji ) . :neznam:

Nazalost mi nemamo svoj pecat a i ko da se potpise, nema dovoljno mesta za sve nas :lol:

Juce sam vozikao motor ne nesto mnogo,vise radi neke provere i kako ce se ponasati...Primetio sam da kada nije dovoljno zagrejan da hoce kao da zatrokira na visim obrtajima...Pre nego sto sam rasturio motor znaci negde na jesen dok je jos bilo lepo vreme probao sam puta da mu zavrnem gas i punio je obrtaje bez problema,znaci do 8000....Sad ga nisam toliko forsirao jer je u fazi razrade i nemam nameru da mu vadim dusu jer sam video da moze ali ovo kad je zatrokirao shvatio sam kao da nesto nije u redu,kao da mu nesto fali iako sam se trudio da sve bude kako treba....Posle jedno pola sata se dobro zagrejao,probao sam i onda je mnogo bolje primao gas,bez trokiranja.

Moje pitanje je da li moze da se desi da je sa motorom sve u redu a da zatrokira na visim obtrtajima samo zato sto nije dovoljno zagrejan?

Ok hvala...1zdravo.gif

Jos ovo da dodam....motor u svakodnevnoj voznji nikako ne natezem do nekih krajnjih granica...To radim samo kada stelujem karburator,paljenje ili se zezam oko table sa osiguracima pa da proverim da li je sve u redu i onda mu malo zavrnem gas...Po mom misljenju ako je sve u redu,motor bi morao do nekih 5500-6000 obrtaja da dodje bez trokiranja ili stucanja...kada je zagrejan naravno...

Probao sam jos jednom malopre i bez problema se zavrteo tako da sam ubedjen da je sve u redu i koliko sam video niko i ne nateze Mz-a preko 6...

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Virus mi izjeo literaturu ali mi se čini da u periodu razrade ne bi trebao da ideš preko 3-3500 obrtaja. Individualna je stvar mada treba težiti savetu proizvođača a ako je za utehu taj period razrade nije suviše dug mada se ne sećam koliko je to km.

Ima li neko taj podatak, koliko se razrađuje MZ po uputstvu?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja