boban(guga) 293 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako te bas zanima koliki je nivo uzmi plasticnu flasu udseci dno i pusti da curi gorivo kroz karburator i videces gde plovak zatvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 5, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Mz je sastavljen,povezao sam instalaciju koliko da moze da upali,proverio varnicu i to je ok,motor je na ramu i prednja i zadnja viljuska takodje,tockovi....onda sam probao da ga upalim i nece,proverio opet struju da ne vuce negde,dobija gorivo,paljenje je dobro...probao sam i na guranje i nece....sutra se bacam na posao od rane zore....jedino sto mi pada na pamet je jaca mesavina,negde oko 4 %....ali bi trebao da upali bar na gurku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan qqMZ upalio....Na nogama sam od 6 i pre pola sata je upalio,malo sam ga provozao po kisi i prvi utisak je da bolje povlaci nego pre, u stvari povlaci odlicno....Paljenje se malo pomerilo pa sam ga opet nastelovao,navuko je malo vise banzina i svecice su bile mokre,pa sam morao posle par kurblanja da ih skidam i cistim,dobro da sam koristio 3 svecice pa sam ih menjao u krug i jos se ispostavilo da nece da radi sa sveciciom sa kojom je radio celu proslu sezonu ....Sad ostaje fino stelovanje karburatora,paljenja i da se instalacija poveze do kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 6, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan negde si zajebao.. mz pali i na 10% mešavinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Al zato kad je upalio isprskao je sve sto je bilo iza njega....Izgleda da sam malo vise pozmazao klip,cilindar i lezajeve prilikom montiranja...pa ga je pored toga sto je navuko vise benzina zezalo i ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav MZ...ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ha/ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 6, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ех, кад би јoш био на цвају, а не на струју... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 6, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ha/ha ahahahahahahha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da je Forum malo zivno da se opet druzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 8, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E, jebaše me ovi politikanti,ulaze mi u život pteko TV-a,štampe,šalju mi pisma,zovu telefonom......dobiće qrac moj glas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 8, 2014 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E, jebaše me ovi politikanti,ulaze mi u život pteko TV-a,štampe,šalju mi pisma,zovu telefonom......dobiće qrac moj glas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 8, 2014 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E, jebaše me ovi politikanti,ulaze mi u život pteko TV-a,štampe,šalju mi pisma,zovu telefonom......dobiće qrac moj glas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 8, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Kad odes na glasnje glasaj za svakog ko je to trazio od tebe tako sam ja prosli put uradio pa izvolite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 8, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ili:Vi ste meni uvaljivali qrac, sada ću ja vama...i nacrtaš qrac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 9, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zvaše električar iz Temerina ? što je pravio koje kakve reglere i pik-ap varijante jawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 9, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Joška . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 12, 2014 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam samo da vas obavestim da sam lovackom udruzenju "Mlava" urucio zahvalnicu za pomoc pri organizaciji proslog okupljanja na jezeru Zaova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 12, 2014 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 12, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tako i treba - zaslužili su ! Jedino mislim da bi na zahvalnici trebalo još da bude neki potpis ( možda i pečat ako postoji ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 12, 2014 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i treba - zaslužili su ! Jedino mislim da bi na zahvalnici trebalo još da bude neki potpis ( možda i pečat ako postoji ) . Nazalost mi nemamo svoj pecat a i ko da se potpise, nema dovoljno mesta za sve nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 13, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam vozikao motor ne nesto mnogo,vise radi neke provere i kako ce se ponasati...Primetio sam da kada nije dovoljno zagrejan da hoce kao da zatrokira na visim obrtajima...Pre nego sto sam rasturio motor znaci negde na jesen dok je jos bilo lepo vreme probao sam puta da mu zavrnem gas i punio je obrtaje bez problema,znaci do 8000....Sad ga nisam toliko forsirao jer je u fazi razrade i nemam nameru da mu vadim dusu jer sam video da moze ali ovo kad je zatrokirao shvatio sam kao da nesto nije u redu,kao da mu nesto fali iako sam se trudio da sve bude kako treba....Posle jedno pola sata se dobro zagrejao,probao sam i onda je mnogo bolje primao gas,bez trokiranja. Moje pitanje je da li moze da se desi da je sa motorom sve u redu a da zatrokira na visim obtrtajima samo zato sto nije dovoljno zagrejan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 13, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da može ! Još je hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 13, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala... Jos ovo da dodam....motor u svakodnevnoj voznji nikako ne natezem do nekih krajnjih granica...To radim samo kada stelujem karburator,paljenje ili se zezam oko table sa osiguracima pa da proverim da li je sve u redu i onda mu malo zavrnem gas...Po mom misljenju ako je sve u redu,motor bi morao do nekih 5500-6000 obrtaja da dodje bez trokiranja ili stucanja...kada je zagrejan naravno... Probao sam jos jednom malopre i bez problema se zavrteo tako da sam ubedjen da je sve u redu i koliko sam video niko i ne nateze Mz-a preko 6... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 13, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Virus mi izjeo literaturu ali mi se čini da u periodu razrade ne bi trebao da ideš preko 3-3500 obrtaja. Individualna je stvar mada treba težiti savetu proizvođača a ako je za utehu taj period razrade nije suviše dug mada se ne sećam koliko je to km. Ima li neko taj podatak, koliko se razrađuje MZ po uputstvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...