Vuja 35 Napisano Januar 31, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se gosti javljaju i najavljuju dolazak onda bi VII Skup MZ Svet-a trebao da se dogovara. Tema: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99263-vii-skup-mz-svet-a-organizacija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce otvori sezonu a zamalo i da je zatvorim gume ladne kao da ih i nema kad kliznu u desnoj krivini prednji tocak zaaamalo da poljubim asfalt sreca refleksi jos rade A kum skuvo kafu sve se oblizuje pa dal da me pita da mu dam krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je to sa vama trkačima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan http://9gag.tv/v/3452?ref=fbl9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko automat za migavce na 6v od Mz-a? Da li postoji tako nesto za Mz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 21, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko automat za migavce na 6v od Mz-a? Da li postoji tako nesto za Mz? Postoji naravno. Stariji modeli su imali 6 volti instalaciju. Čak postoje dva modela - za motor sa dva žmigavca ( oni na krajevima volana ) i model za četiri žmigavca. Ti preciziraj koji ti treba, pa će se valjda naći kod nekog . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za cetiri migavca. Vidim da za Cz nema niko, a meni treba za nju. to je sigurno isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje i vezi onih limcica sto idu iza semeringa radilice.Zanima me kako se pravilno montira,gledao sam snimak ali bolje da pitam.Na snimku je ona strana koja ima jednu rupicu okrenuta ka lezaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mogla bi jedna sa MZ znakom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje i vezi onih limcica sto idu iza semeringa radilice.Zanima me kako se pravilno montira,gledao sam snimak ali bolje da pitam.Na snimku je ona strana koja ima jednu rupicu okrenuta ka lezaju? Rupica prema ležaju a sisica , izbočina , prema semeringu ! Jer osigurač treba da se sastavlja iznad njega a u pravcu sa rupicom u bloku koja sliva ulje podmazivanja na ležaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za cetiri migavca. Vidim da za Cz nema niko, a meni treba za nju. to je sigurno isto Automat žmigavaca je za : 2x21 W ili za one sa žmigavcima na volanu : 1x18 W . Ne postoji automat koji škljpca istovremeno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni mislio da skljoca cetiri puta istovremeno. Hteo sam reci da na motoru imam cetiri migavca. da li imate 2x21w? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da , to je klasika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 25, 2014 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za cetiri migavca. Vidim da za Cz nema niko, a meni treba za nju. to je sigurno isto Automat žmigavaca je za : 2x21 W ili za one sa žmigavcima na volanu : 1x18 W . Ne postoji automat koji škljpca istovremeno 4 kupis dva automata pa skljocaju sva cetiri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 27, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kod nas ima puno " bajkera " koji omalovažavaju Motocikle koji su se ovde vozili ( MZ, Jawa, IŽ . . . ) . A evo Na drugoj strani ove naše planete ( u Kanadi ) - Te motore smatraju vrednim pa ih čuvaju u Muzeju ! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99840-muzej-oldtimera-classic-iron-motorcycle-museum-nijagarini-vodopadi-kanada/page__pid__1604770#entry1604770 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 27, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je motor bio okrenut na bocnu stranu neko vreme,kasnije kada sam pogledao video sam da se pojavilo ulje kod lancanika...Dok stoji normalno sve je u redu ali kada je okrenut na stranu onda se pojavi malo ulje...Ne znam dali je to normalno,jer niko ne okrece motor na bok ali me zanima cisto da znam....lancanik sam dotegao,mada bi mogao jos malo...Semering iza lancanika nisam menjao,mada izgleda dobro,nije krut,bez ostecenja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 28, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan normalno je! Nisi trebao sipati ulje pre nego namontiras masinu na ram! I trebao si sve da farbaš uljanom bojom! Ovako će ti benzin sve da sjebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan normalno je! Nisi trebao sipati ulje pre nego namontiras masinu na ram! I trebao si sve da farbaš uljanom bojom! Ovako će ti benzin sve da sjebe.. Hteo sam da proverimim kako dihtuje,da ne curi ulje.. Za uljanu znam da je jaka jer sam pre farbao neke radijatore,samo ne znam dali je neko motor farbao sa njom....Kad budem skupio pare uzecu neku kvalitetniju....ali do farbana ima jos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kod nas ima puno " bajkera " koji omalovažavaju Motocikle koji su se ovde vozili ( MZ, Jawa, IŽ . . . ) . A evo Na drugoj strani ove naše planete ( u Kanadi ) - Te motore smatraju vrednim pa ih čuvaju u Muzeju ! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99840-muzej-oldtimera-classic-iron-motorcycle-museum-nijagarini-vodopadi-kanada/page__pid__1604770#entry1604770 Nisam shvatio odmah , dok nisam izlistao slike ! A onda našao MZ-a i IŽ-a (y) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prema najnovijim istraživanjima Ministarstva zdravlja i Ministarstva unutrašnjih poslova RS, 23% nesreća u saobraćaju povezano je s alkoholom. To znači da preostalih 77% nesreća prouzrokuju šupci koji piju flaširanu vodu, Coca colu, sodu, Juice, energetske napitke i ostala sranja slična tome. Dakle, čuvaj se onih koji ne piju alkohol jer oni uzrokuju tri puta više nesreća. Ovu poruku Ti je poslao neko ko pije alkohol i brine se o Tvojoj bezbednosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 3, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Prema najnovijim istraživanjima Ministarstva zdravlja i Ministarstva unutrašnjih poslova RS, 23% nesreća u saobraćaju povezano je s alkoholom. To znači da preostalih 77% nesreća prouzrokuju šupci koji piju flaširanu vodu, Coca colu, sodu, Juice, energetske napitke i ostala sranja slična tome. Dakle, čuvaj se onih koji ne piju alkohol jer oni uzrokuju tri puta više nesreća. Ovu poruku Ti je poslao neko ko pije alkohol i brine se o Tvojoj bezbednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 4, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje vezano za nivo goriva u karburatoru,nesto sam podesavao proslog leta ali bi sad da uradim kako treba.Dakle dali je dovoljno podesiti visinu plovka kao sto je prikazano u filmu o karburatorima i samim tim je i nivo goriva dobar ili se treba igrati jos sa onim limom sto zatvara slavinu u karburatoru? Procitao sam da nivo goriva treba da bude 14 mm od ivice posude,kod mene je 15 mm sto mislim da nije lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 4, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam pazljivo snimak i to vise puta...i lepo se vidi da plovak zatvara onda kada je gorivo na 14 mm od vrha ali to vazi samo kada je posuda na karburatoru...Sto znaci da kada se skine posuda nivo goriva padne na nesto manje...U jednom trenutku mi je karb prelivao i zanimalo me je koliki je nivo u tom trenutku,kada sam skinuo posudu bilo je 13 mm od vrha i da je bilo 14 verovatno bi prelivao zbog vibracije dok motor radi i u toku voznje...Plovak cu nastelovati kao sto fabrika kaze,27 mm kada je u gornjem polozaju i 34 kada je plovak u donjem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 4, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Prema najnovijim istraživanjima ... i brine se o Tvojoj bezbednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 5, 2014 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.telegraf.rs/vesti/931373-hit-presuda-iz-1951-tri-meseca-zatvora-zato-sto-je-nezaposlen-i-vozi-motor-foto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...