Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 3087 postova
Sa druge strane ne postoji opcija po kojoj mogu da premeštam postove iz teme u temu a potrebno nam je tako nešto jer je mnogo puta dobar tekst u loše odabranoj temi pa je daleko jednostavnije prebaciti ga nego pisati i slagati od početka.

Како бре немаш?

Модерирам један форум који је на истом енџину као БЈБ и могу да одабирам поруке из једне теме и спајам(отварам неову тему/сакривам/обједињавам) их са неком другом. Обави се очас посла.

post-3975-0-72219400-1328764836_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251
Sa druge strane ne postoji opcija po kojoj mogu da premeštam postove iz teme u temu a potrebno nam je tako nešto jer je mnogo puta dobar tekst u loše odabranoj temi pa je daleko jednostavnije prebaciti ga nego pisati i slagati od početka.

Како бре немаш?

Модерирам један форум који је на истом енџину као БЈБ и могу да одабирам поруке из једне теме и спајам(отварам неову тему/сакривам/обједињавам) их са неком другом. Обави се очас посла.

Živ bio! To nije moglo jer se ovaj novi Forum poštao parcijalno, deo po deo. Još uvek nisam popravio računar (imam posla po ovom nevremenu) pa nemogu da probam tu opciju ali to je prvo što ću da čačkam nakon popravke.

Imaš pivo! :)

• Svrati ponekad, 172 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black

Vujo, hajde molilm te obrisi ove slike iz mog prvog posta u temi koju sam ja otvorio "MZ u kros verziji": 25.jpg, 28.jpg, 38.jpg i 42.jpg... A ja cu ti posle poslati druge slike koje bih vise voleo da budu tu umesto ovih! Nemam ih trenutno na kompu, al cim ih nabavim saljem ti... Hvala ti puno! :takoje:

• MZ Rider, 105 postova
  • Motocikl: mz ts 251\1

Danas iz dosade odem na vojni otpad u temerin da izgubim malo vremena i vidim sta ima-isao sam sa ciljem da kupim manjerke a vratio se sa punom kesom raznoraznih sitnica od kojih mi vecina nece nikad trebati ali ajd sad...

Nema sta nema,i ovako pokriveno snegom se vidi da je to stvarno otpad-pa ako neko hoce da ugradjuje krila na mz,znam gde ima :lol:

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

uzeo i manjerke - kao sto rekoh pravi otpad,prodaju ih na kile :stabre:

8kg, sa poklopcima 0takoje.gif tako sam i moje kupio, samo bilo skupo 200din kilo aluminiuma.. 1zvizduk.gif

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Vujo, hajde molilm te obrisi ove slike iz mog prvog posta u temi koju sam ja otvorio "MZ u kros verziji": 25.jpg, 28.jpg, 38.jpg i 42.jpg... A ja cu ti posle poslati druge slike koje bih vise voleo da budu tu umesto ovih! Nemam ih trenutno na kompu, al cim ih nabavim saljem ti... Hvala ti puno! :takoje:

Da li je uredu?

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Izgleda uhvatila vas Manjerko-manija... 1lol.gif Prvo ja, pa Papa, sad i ti Igore.. 0takoje.gif

A bre , nije Igor no (DZ=J) DZigoro Kano , "otac" modernog DZudo-a ! Ne diraj mi u ucitelja ! :)

• Svrati ponekad, 172 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black

Da li je uredu?

E stvarno si co'ek, svaka ti cast! :takoje:

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Jedno pitanje Da li neko zna kako ce biti reseno pitanje mopeda sobzirom da ima veliki broj npr: Tomos automatika i slicnih motorcica koji su bili registrovani na trajnu registraciju a po novom zakonu se moraju preregistrovati na nove tablice i placati godisnje osiguranje za 50ccm

Kako to preregistrovati kad se prethodni vlasnici niti znaju ili dali su uopste zivi0zbunjen.gif

• MZ Rider, 105 postova

Izgleda uhvatila vas Manjerko-manija... 1lol.gif Prvo ja, pa Papa, sad i ti Igore.. 0takoje.gif

Jos nisam siguran hoculi ih montirati na mz-a , jako mi glomazno deluju,probavao sam i na suzukija da stavim ali tek njemu ne stoje. Razmisljao sam da ih stavim horizontalno tj da cepovi budu okrenuti ka nazad. danas cu da ih probam postaviti pa cu odluciti sta cu dalje,moram da ubacim jos par cevcica na nosace i sve ponovo da izvarim,oferbam... posto su mi prilikom vracanja sa mora torbe bile pretovarene pa se malo i iscepale a nosaci se iskrivili. Ipak sam imao saputnicu koja je ponela ceo orman sa sobom u bisagama :lud:

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

I sad je ista cena samo sto su meni merili po 6 kg a isciganio sam se za transportnu i par carapa gratis uz dve manjerke :lol:

Znaci 1200 din./kom. ? a koliko litara ?

• MZ Rider, 4141 postova

Znaci 1200 din./kom. ? a koliko litara ?

Oko 30L su standardne 0takoje.gif

Jos nisam siguran hoculi ih montirati na mz-a , jako mi glomazno deluju,probavao sam i na suzukija da stavim ali tek njemu ne stoje. Razmisljao sam da ih stavim horizontalno tj da cepovi budu okrenuti ka nazad. danas cu da ih probam postaviti pa cu odluciti sta cu dalje,moram da ubacim jos par cevcica na nosace i sve ponovo da izvarim,oferbam... posto su mi prilikom vracanja sa mora torbe bile pretovarene pa se malo i iscepale a nosaci se iskrivili. Ipak sam imao saputnicu koja je ponela ceo orman sa sobom u bisagama :lud:

Skrati ih... 0takoje.gif ja sam moje skratio za 10-12cm.. 0takoje.gif odozgo, samo jos da izvadim iz poklopca neko cudo i napravim zatezne gume i ima da trpam stvari u poklopac, tipa 1l dvotaktola i jos neke sitnice mohu da stanu..

Da nisi uzeo one sa dubokim poklopcima? 1zvizduk.gif one su bassss velikeee.. 1lol.gif

Kog Suzukija? 1moto3.gif

• MZ Rider, 105 postova

Nemem pojma koliko su litara,izmericu ih pa cu napisati.

Jesu sa dubokim poklopcima,i bas su velike-bez poklopaca su super i bas cucnu na motor,ali sa poklopcima su ogromne.

• MZ Rider, 4141 postova

Nemem pojma koliko su litara,izmericu ih pa cu napisati.

Jesu sa dubokim poklopcima,i bas su velike-bez poklopaca su super i bas cucnu na motor,ali sa poklopcima su ogromne.

Standardni mali poklopci cu 6-7cm.. 0namigivanje.gif a VELIKI su 10 - 15cm 1lol.gif0namigivanje.gif

• MZ Rider, 105 postova

33x20x39 bez poklopca

33x20x45 sa poklopcem

Da moje su sad 33x20x30 i sa poklopcima 33x20x36 0takoje.gif

Skratio sam i ja ove za 5 cm,sad izgledaju manje smesno mada opet po malo smesno. :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja