zverinjak 403 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A tolike pare za forum..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 9, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti, nismo ih mi dali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane ne postoji opcija po kojoj mogu da premeštam postove iz teme u temu a potrebno nam je tako nešto jer je mnogo puta dobar tekst u loše odabranoj temi pa je daleko jednostavnije prebaciti ga nego pisati i slagati od početka. Како бре немаш? Модерирам један форум који је на истом енџину као БЈБ и могу да одабирам поруке из једне теме и спајам(отварам неову тему/сакривам/обједињавам) их са неком другом. Обави се очас посла. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan dobar mu "cin" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane ne postoji opcija po kojoj mogu da premeštam postove iz teme u temu a potrebno nam je tako nešto jer je mnogo puta dobar tekst u loše odabranoj temi pa je daleko jednostavnije prebaciti ga nego pisati i slagati od početka. Како бре немаш? Модерирам један форум који је на истом енџину као БЈБ и могу да одабирам поруке из једне теме и спајам(отварам неову тему/сакривам/обједињавам) их са неком другом. Обави се очас посла. Živ bio! To nije moglo jer se ovaj novi Forum poštao parcijalno, deo po deo. Još uvek nisam popravio računar (imam posla po ovom nevremenu) pa nemogu da probam tu opciju ali to je prvo što ću da čačkam nakon popravke. Imaš pivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, hajde molilm te obrisi ove slike iz mog prvog posta u temi koju sam ja otvorio "MZ u kros verziji": 25.jpg, 28.jpg, 38.jpg i 42.jpg... A ja cu ti posle poslati druge slike koje bih vise voleo da budu tu umesto ovih! Nemam ih trenutno na kompu, al cim ih nabavim saljem ti... Hvala ti puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 10, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas iz dosade odem na vojni otpad u temerin da izgubim malo vremena i vidim sta ima-isao sam sa ciljem da kupim manjerke a vratio se sa punom kesom raznoraznih sitnica od kojih mi vecina nece nikad trebati ali ajd sad... Nema sta nema,i ovako pokriveno snegom se vidi da je to stvarno otpad-pa ako neko hoce da ugradjuje krila na mz,znam gde ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 10, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan A od manjerki nista , a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 10, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda uhvatila vas Manjerko-manija... Prvo ja, pa Papa, sad i ti Igore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 10, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan uzeo i manjerke - kao sto rekoh pravi otpad,prodaju ih na kile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 10, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan uzeo i manjerke - kao sto rekoh pravi otpad,prodaju ih na kile 8kg, sa poklopcima tako sam i moje kupio, samo bilo skupo 200din kilo aluminiuma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, hajde molilm te obrisi ove slike iz mog prvog posta u temi koju sam ja otvorio "MZ u kros verziji": 25.jpg, 28.jpg, 38.jpg i 42.jpg... A ja cu ti posle poslati druge slike koje bih vise voleo da budu tu umesto ovih! Nemam ih trenutno na kompu, al cim ih nabavim saljem ti... Hvala ti puno! Da li je uredu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 11, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan I sad je ista cena samo sto su meni merili po 6 kg a isciganio sam se za transportnu i par carapa gratis uz dve manjerke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 12, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda uhvatila vas Manjerko-manija... Prvo ja, pa Papa, sad i ti Igore.. A bre , nije Igor no (DZ=J) DZigoro Kano , "otac" modernog DZudo-a ! Ne diraj mi u ucitelja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, hajde molilm te obrisi ove slike iz mog prvog posta u temi koju sam ja otvorio "MZ u kros verziji": 25.jpg, 28.jpg, 38.jpg i 42.jpg... A ja cu ti posle poslati druge slike koje bih vise voleo da budu tu umesto ovih! Nemam ih trenutno na kompu, al cim ih nabavim saljem ti... Hvala ti puno! Da li je uredu? E stvarno si co'ek, svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje Da li neko zna kako ce biti reseno pitanje mopeda sobzirom da ima veliki broj npr: Tomos automatika i slicnih motorcica koji su bili registrovani na trajnu registraciju a po novom zakonu se moraju preregistrovati na nove tablice i placati godisnje osiguranje za 50ccm Kako to preregistrovati kad se prethodni vlasnici niti znaju ili dali su uopste zivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 13, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda uhvatila vas Manjerko-manija... Prvo ja, pa Papa, sad i ti Igore.. Jos nisam siguran hoculi ih montirati na mz-a , jako mi glomazno deluju,probavao sam i na suzukija da stavim ali tek njemu ne stoje. Razmisljao sam da ih stavim horizontalno tj da cepovi budu okrenuti ka nazad. danas cu da ih probam postaviti pa cu odluciti sta cu dalje,moram da ubacim jos par cevcica na nosace i sve ponovo da izvarim,oferbam... posto su mi prilikom vracanja sa mora torbe bile pretovarene pa se malo i iscepale a nosaci se iskrivili. Ipak sam imao saputnicu koja je ponela ceo orman sa sobom u bisagama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan I sad je ista cena samo sto su meni merili po 6 kg a isciganio sam se za transportnu i par carapa gratis uz dve manjerke Znaci 1200 din./kom. ? a koliko litara ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 13, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 1200 din./kom. ? a koliko litara ? Oko 30L su standardne Jos nisam siguran hoculi ih montirati na mz-a , jako mi glomazno deluju,probavao sam i na suzukija da stavim ali tek njemu ne stoje. Razmisljao sam da ih stavim horizontalno tj da cepovi budu okrenuti ka nazad. danas cu da ih probam postaviti pa cu odluciti sta cu dalje,moram da ubacim jos par cevcica na nosace i sve ponovo da izvarim,oferbam... posto su mi prilikom vracanja sa mora torbe bile pretovarene pa se malo i iscepale a nosaci se iskrivili. Ipak sam imao saputnicu koja je ponela ceo orman sa sobom u bisagama Skrati ih... ja sam moje skratio za 10-12cm.. odozgo, samo jos da izvadim iz poklopca neko cudo i napravim zatezne gume i ima da trpam stvari u poklopac, tipa 1l dvotaktola i jos neke sitnice mohu da stanu.. Da nisi uzeo one sa dubokim poklopcima? one su bassss velikeee.. Kog Suzukija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 13, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Nemem pojma koliko su litara,izmericu ih pa cu napisati. Jesu sa dubokim poklopcima,i bas su velike-bez poklopaca su super i bas cucnu na motor,ali sa poklopcima su ogromne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 13, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan 33x20x39 bez poklopca 33x20x45 sa poklopcem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 13, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nemem pojma koliko su litara,izmericu ih pa cu napisati. Jesu sa dubokim poklopcima,i bas su velike-bez poklopaca su super i bas cucnu na motor,ali sa poklopcima su ogromne. Standardni mali poklopci cu 6-7cm.. a VELIKI su 10 - 15cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 13, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 33x20x39 bez poklopca 33x20x45 sa poklopcem Da moje su sad 33x20x30 i sa poklopcima 33x20x36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kome je dosadno u ovim zimskim danima neka procita koliko moze: http://www.motomanijaci.com/index.php/topic,7204.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 13, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan 33x20x39 bez poklopca 33x20x45 sa poklopcem Da moje su sad 33x20x30 i sa poklopcima 33x20x36 Skratio sam i ja ove za 5 cm,sad izgledaju manje smesno mada opet po malo smesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...