Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan to sam i mislio da uradim... opet, imam jos jedan trougao pa mozda ga razbusim da spustim malo prednji kraj... koliko je to pametno? pitaj Bobana, on vozi trke i ima takvog MZ-a(spustene viljuske napred). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Malo je velika slika ali videces valjda ono sto te interesuje a zostatak pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 15, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi otvoriti novu temu za naredne dogovore za Peto okupljanje. Datum se otprilike zna, jos da se probere lokacija. Ovoga puta dobio sam izraze zelja da dodju braca iz Bugarske, najmanje cetiri (4) i komada jedan (1) iz Grcke . Znaci onako lagano razmisljanje, o mestu, da svima bude lako dostupno, koliko je moguce. Jos da pitam , razmislja li neko za Rumuniju? MZ Brothers pozvali , oni planiraju cini mi se u junu, jos da odrede mesto i datum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan J A S E N O V O!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Necu doci na skup!! ako opet bude u vojvodini!! Isao bi do brace Rumuna ako je jos neko zaiteresovan?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mihac nisi pratio na času, rekli smo da sa dogovorima počinjemo posle Nove Godine, kad prođu ožderavanja i pijanke tada otvaramo temu i diskusiju. Gde si bre, nema te? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo. zasto ne radi opcija brisanje licnih postova??? Poima nemam, trebalo bi sve da radi. Kako misliš "ličnih postova", odakle nemože da se briše da čačkam ja to malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 15, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mihac nisi pratio na času, rekli smo da sa dogovorima počinjemo posle Nove Godine, kad prođu ožderavanja i pijanke tada otvaramo temu i diskusiju. Gde si bre, nema te? Tu sam , slabo postizam Stalno negde idem. Eto sutra BG,PA, NS 3 dana muvanja hehehe. Sumenko,moze i kod tebe na livadu iza kuce , samo nadji prasici hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 15, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Necu doci na skup!! ako opet bude u vojvodini!! Isao bi do brace Rumuna ako je jos neko zaiteresovan?? Rumuni objavili datum, jos samo lokaciju da nadju : "15-16-17 June 2012." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sumenko,moze i kod tebe na livadu iza kuce , samo nadji prasici hahaha ma ima sve sto treba!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Necu doci na skup!! ako opet bude u vojvodini!! Isao bi do brace Rumuna ako je jos neko zaiteresovan?? Jasenovo ti je daleko jednom godisnje a Beograd nije! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jasenovo ti je daleko jednom godisnje a Beograd nije! :) ko kaze da cu ici ove 2012 godine u Bg?? imam drugacije planove za 2012.. tako da svaka voznja preko 350km(ukupno) otpada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci idite na forumu motocikli bice aukcija novih oltajmera neki bogatas iz Belgije ima covek svasta neraspakovane a medju svasta ima i MZ MZ MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Necu doci na skup!! ako opet bude u vojvodini!! Isao bi do brace Rumuna ako je jos neko zaiteresovan?? Ja 90% idem u Rumuniju-tj ja najverovatnije a ljubisa ima planove za neki dalji put,pa ako mu se to izjalovi ide i on. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Necu doci na skup!! ako opet bude u vojvodini!! Isao bi do brace Rumuna ako je jos neko zaiteresovan?? Ja 90% idem u Rumuniju-tj ja najverovatnije a ljubisa ima planove za neki dalji put,pa ako mu se to izjalovi ide i on. odlicno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Momci idite na forumu motocikli bice aukcija novih oltajmera neki bogatas iz Belgije ima covek svasta neraspakovane a medju svasta ima i MZ MZ MZ Kakav je to forum sa aukcijom ? gde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Necu doci na skup!! ako opet bude u vojvodini!! Isao bi do brace Rumuna ako je jos neko zaiteresovan?? Ja 90% idem u Rumuniju-tj ja najverovatnije a ljubisa ima planove za neki dalji put,pa ako mu se to izjalovi ide i on. Ja bih išao jedino još uvek neznam kada klince vodim na more ali ako nije u tom terminu idem sigurno. Čak i u najgorem slučaju da nisam tu za njihov Skup trebalo bi da odem do Temišvara. Peci sam taj put najavio pa bi bilo lepo kada bi i on došao iz Beča, da se nađemo tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 16, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Djenka samo da javim da su rucice stigle... evo sad dva virtualna :cirka2: a kad se vidimo onda pozdrav i hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Djenka samo da javim da su rucice stigle... evo sad dva virtualna :cirka2: a kad se vidimo onda pozdrav i hvala jos jednom! Imaš 5 meseci da napakuješ MZ-a Nismo hteli da ti pošaljemo i trougao jer nije dobar, nije obrađivan mašinski nego kao da je ručnom turpijom obrađivano tj. turpijano pa štapovi ne leže punom površinom već samo ponegde (nepravilna rupa). Pusti neku slikicu da vidimo šta se radi, nemoj da si ko ovaj moj drugar Gong (gori je od Fiata ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Braco, treba mi jedan lancanik, prednji koji izlazi iz menjaca. Moze sa istrosenim zubima, nebitno koliko zuba ima ni koji je precnik, samo da ima dobre unutrasnje zlebove, koji nalezu na osovinu menjaca. Ako nekome ne treba a ima, bas bi mi znacilo. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 16, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican odziv za put u Rumuniju !! I ja da nesto novo metnem na MZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Decembar 16, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Necu doci na skup!! ako opet bude u vojvodini!! Isao bi do brace Rumuna ako je jos neko zaiteresovan?? Ja 90% idem u Rumuniju-tj ja najverovatnije a ljubisa ima planove za neki dalji put,pa ako mu se to izjalovi ide i on. Ja bih išao jedino još uvek neznam kada klince vodim na more ali ako nije u tom terminu idem sigurno. Čak i u najgorem slučaju da nisam tu za njihov Skup trebalo bi da odem do Temišvara. Peci sam taj put najavio pa bi bilo lepo kada bi i on došao iz Beča, da se nađemo tamo. Rano je jos da se planira put,ko zna sta ce se sve izdesavati za 6 meseci... definitivno sam odlucio da cu ici ako sve bude kako planiram pa makar i sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Rano je jos da se planira put,ko zna sta ce se sve izdesavati za 6 meseci... definitivno sam odlucio da cu ici ako sve bude kako planiram pa makar i sam Takodje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Decembar 16, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj sta kaze . Gong ko Fiat. To je verovatno zato sto sam resio da ugradim bezkontaktno paljenje od Yuga ,na MZ. E, al nezna Djenka da sam ga malopre sa tim paljenjem i upalio. Prede ko macak. Malo je bilo posla oko prepravke ali nije mi zao . Kida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cuj sta kaze . Gong ko Fiat. To je verovatno zato sto sam resio da ugradim bezkontaktno paljenje od Yuga ,na MZ. E, al nezna Djenka da sam ga malopre sa tim paljenjem i upalio. Prede ko macak. Malo je bilo posla oko prepravke ali nije mi zao . Kida. mozes malo slika da postavis?? i meni je ta ideja odavno interesantna!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...