ts-chopper 113 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako, vec sam nasao celicne podloske. Kada sam premerio stare iglice one su svega 15mm duzine, a ostatak je kavez. E sad, u klipnjaca na sedini ima proreze za podmazivanje tako da je nalegajuca povrsina jos smanjena. Ja planiram da stavim 20mm rolnice, bez kaveza i to mnogo vise njih. Vodjen nekim ranijim iskustvom uglavnom prvo strada kavez pa zbog toga motor "ukuca", Ako nema kaveza onda se ovaj problem eliminise. Jedino treba da nadjem rolnice 3.5x20mm, i to oko 30 komada, sto je malo teze. Tako da ako imate neku ideju otvoren sam za slusanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 3, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na "SMEDEREVCU" otkuvana nasa MZ majca, bela ! Stanje majce ne promenjeno ! Sve pohvale organizatorima akcije stampanja. Takodje i jedan veliki plus za kvalitet i izradu!(E pa ko je uradi svaka mu cast) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Decembar 3, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako, vec sam nasao celicne podloske. Kada sam premerio stare iglice one su svega 15mm duzine, a ostatak je kavez. E sad, u klipnjaca na sedini ima proreze za podmazivanje tako da je nalegajuca povrsina jos smanjena. Ja planiram da stavim 20mm rolnice, bez kaveza i to mnogo vise njih. Vodjen nekim ranijim iskustvom uglavnom prvo strada kavez pa zbog toga motor "ukuca", Ako nema kaveza onda se ovaj problem eliminise. Jedino treba da nadjem rolnice 3.5x20mm, i to oko 30 komada, sto je malo teze. Tako da ako imate neku ideju otvoren sam za slusanje. U krstovima kardana teretnih vozila (kamiona, ali onih malo većih) ima sličnih "iglica" ali dal ima baš tih dimenzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Coperu ja imam krstove od fapa 13 moram da samo proverim dimenziju rolnica ako je to sto ti treba dobijes vec sutra mada mislim da nije isto sa kavezom i bez njega jer prostor izmedju rolnica koje pravi kavez sluzi za podmazivanje Ja sam svojevremeno pakovao neku klipnjacu na tomosu i to nije htelo da radi kao sa kavezom lapo radi pri malom gasu a kad mu das veci one ga utezu i nije htelo da se vrti tako lako radilo je ali nije to to Probaj sta da ti kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra proveravam od utovarivaca i ostalih vecih masina. Mislim da ima nesto na 3.5 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je MZ (gong& đenka ) imao prvu voznju . Doduse bez instalacije ,satova ,fara, i dekle. Nisam mogao da verujem da to cudo moze da radi sa cilindrom vecim od klipa Za citavih pola milimetra. I to ide ko mecava. E sad koliko dugo ,videcemo. Mislim da ne postoji klip 71.50. A ako postoji to bi resilo problem. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Decembar 4, 2011 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Nije rano, taman krajem maja ce pracici da budu kakvi trebaju za skup.A da, obavezno mora da nadjemo i Jagodinku... Nikola, pocni polako da sakluplja kintu do kraja maja, svaki dinar se isplati, veruj mi. Vec sam poceo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 4, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Danas je MZ (gong& đenka ) imao prvu voznju . Doduse bez instalacije ,satova ,fara, i dekle. Nisam mogao da verujem da to cudo moze da radi sa cilindrom vecim od klipa Za citavih pola milimetra. I to ide ko mecava. E sad koliko dugo ,videcemo. Mislim da ne postoji klip 71.50. A ako postoji to bi resilo problem. Sta mislite? Postoji klip 71.50 i 72 ali dalje nema za 250ccm ima za 300ccm 75.5, 76, 76.5, 77 i 77.5mm to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Coperu ja imam krstove od fapa 13 moram da samo proverim dimenziju rolnica ako je to sto ti treba dobijes vec sutra mada mislim da nije isto sa kavezom i bez njega jer prostor izmedju rolnica koje pravi kavez sluzi za podmazivanje Ja sam svojevremeno pakovao neku klipnjacu na tomosu i to nije htelo da radi kao sa kavezom lapo radi pri malom gasu a kad mu das veci one ga utezu i nije htelo da se vrti tako lako radilo je ali nije to to Probaj sta da ti kazem Unapred hvala. Inace TS-ova originalna klipnjaca ima proreze za podmazivanje kao i "talasaste" bocne strane, dok je ona koju mi je majstor ugradio davne godine ravna sa strane. Mislim da ce ovo biti dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Sutra proveravam od utovarivaca i ostalih vecih masina. Mislim da ima nesto na 3.5 mm. Takodje hvala, ako najdemo nesto 3,5x 20 ili vise resili smo stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 5, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog vikenda ,malo se zbavili na zurki u Debeljaci, domacini De Wheels bili odlicni, bilo lepo i zabavno. Lepo Vreme i lepa zurka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Šumi. Ako ne uzmem cilindar za 2000 din koji sam naso na 69,00 verovatno da ce 71,50 biti varijanta. Mislim da cena ovog cilindra sa glavom nije velika, pa makar i trebalo da se obradi. Iglice od lezaja sam danas naso na 3 i 3,2 milimetra a bice verovatno i na 3,5. Umalo da zaboravim; Gde nalazite klipove i koja je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog vikenda ,malo se zbavili na zurki u Debeljaci, domacini De Wheels bili odlicni, bilo lepo i zabavno. Lepo Vreme i lepa zurka. Gde su ljudi, samo neka trikotaza na fotografiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Šumi. Ako ne uzmem cilindar za 2000 din koji sam naso na 69,00 verovatno da ce 71,50 biti varijanta. Mislim da cena ovog cilindra sa glavom nije velika, pa makar i trebalo da se obradi. Vredi to je onaj sa kupinda!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jes . Znas sve ko golemo radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima goleme usi te rade kao antene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Danas je MZ (gong& đenka ) imao prvu voznju . Doduse bez instalacije ,satova ,fara, i dekle. Nisam mogao da verujem da to cudo moze da radi sa cilindrom vecim od klipa Za citavih pola milimetra. I to ide ko mecava. E sad koliko dugo ,videcemo. Mislim da ne postoji klip 71.50. A ako postoji to bi resilo problem. Sta mislite? Da probaš sa cilindrom manjim od klipa pa da vidiš kako tek onda ide :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Danas je MZ (gong& đenka ) imao prvu voznju . Doduse bez instalacije ,satova ,fara, i dekle. Nisam mogao da verujem da to cudo moze da radi sa cilindrom vecim od klipa Za citavih pola milimetra. I to ide ko mecava. E sad koliko dugo ,videcemo. Mislim da ne postoji klip 71.50. A ako postoji to bi resilo problem. Sta mislite? Da probaš sa cilindrom manjim od klipa pa da vidiš kako tek onda ide :lol: Nikako, a sa manjim klipom ide kao zver, ali zveci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jes . Znas sve ko golemo radio Jbg, pratim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ima goleme usi te rade kao antene... Ne vide se od kose.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to neki pasuju: http://www.wimp.com/tiniestengine/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 6, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to neki pasuju: http://www.wimp.com/tiniestengine/ Sta reci , pozitivni haos !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan odlicno.... samo da je nijansu veci, i da mu je stavio karike, svecice i uljnu pumpu, i mogao bi stvarno da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 6, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicno.... samo da je nijansu veci, i da mu je stavio karike, svecice i uljnu pumpu, i mogao bi stvarno da upali Ima karike, pa zar nije upalio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan primetio sam zleb za karike ali nisam video da ih je stavio, i koliko mi se cini nije upalio vec ga pokrece kompresovanim vazduhom, mozda gresim ne razumem jezik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...