zverinjak 403 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Deki, da li imas potrebe za krash pad-ove jer MZ ce stiti sa konstrukcijom za nogostope i volanom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan @Zverinjak Pa neke posebne potrebe i nemam,zamislio sam ga tako da stiti cilindar i agregat,bice bukvalno bocno uvijen oko njega i vezan za donji deo kod fuzastera i gore za ram.Realno,mozda je to vise kozmeticki deo nego funkcionalni,al nije na odmet,ako se uradi kako treba,u nedaj boze situaciji. Mozda to i preskocim,ali imam nameru da ga napravim jer do sada to nisam vidjao na MZ,a bas krstarim netom i gledam sta ljudi,uglavnom preko prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeeeeeeeeeee..... ja konacno dobio prisivke.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E, da nisam toliko izgoreo od sunca i aparaa za varenje ne bih imao vremena da sednem za komp. Sto se prisivaca tice svi me pitaju gde sam ga nasao i svi bi hteli po jedan, ali to treba da ostane privilegija MZ-sveta ;D. Evo medju nekim slicicama nadjoh jednu od pre mesec i nesto dana. Drug Bata na Milancetovom ES-u: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan dobar ovaj es uffffffffffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan PA DOBRO DAL IDE NEKO NA KOSOVO MZ>JCOM JA IDEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja al ne MZ-jcom... @bokilic Ako budemo isli kroz Svilajnac javljamo se...posto postoji mogucnost da sa Borskog jesera odemo na Zdrelo i terminalne vode. A nos sam polomila na utakmici...ne,ne, nije u pitanju boks vec rukomet ali da, nabola me glavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja al ne MZ-jcom... @bokilic Ako budemo isli kroz Svilajnac javljamo se...posto postoji mogucnost da sa Borskog jesera odemo na Zdrelo i terminalne vode. A nos sam polomila na utakmici...ne,ne, nije u pitanju boks vec rukomet ali da, nabola me glavom pa ti joj vrati... pesnicom... kazes omaklo mi se.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan kada budete u prolazu kroz svilajnac javite se da vas sacekamo i ispratimo dalje ;) ... Takodje Makice javite se obavezno...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 15, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da ce Makica kroz Svilajnac. Zbog Svilajncanki nije u I ligu usla. :D [move]p.s. evo resih da menjam avatar! photo & design by PicasooMZ!![/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan sumizmaj ,makice i svi ostali koji idete na kosovo ajd napisite mobilne da se nadjemo moj je 0648059989 janko demro.st mislim negde na putu ili na odredistu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sumizmaj ,makice i svi ostali koji idete na kosovo ajd napisite mobilne da se nadjemo moj je 0648059989 janko demro.st mislim negde na putu ili na odredistu . ja nemogu da idem... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 15, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan koji je to motor... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To je motor za sva vremena! A vozac je savladao sve cari voznje...na oba tocka @demro.st Moj broj je tu u temi "telefon" ,vidimo se ako kreces ispred skupstine,ako ne onda negde usput ili pak u Mitrovici! Ti ces mene lakse poznati nego ja tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo morate videti: http://www.youtube.com/watch?v=QESfEd180rQ&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovo morate videti: Http://www.youtube.com/watch_popup?v=QESfEd180rQ ne radi!!!... :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Klikni jednom da ga otvori odavde sa BJB-a, nije pun ekran ali se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan o boze lud... na ovim raskrsnicama moraju da imaju semafori... ??? ??? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Polovina ovih ne postuje prvenstvo prolaza s desne strane! ??? Taksisti bi trebali bar da to postuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je luda kuca!!! Meni je bilo smesno jer svi kao da su pijani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao insert nekoliko puta za redom.Prvo nemogu da verujem a onda se dobro nasmejem.Izgleda kao montirano a nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć, hoću da polako kompletiram opremu za kampovanje. Zbog moje kilave kičme prvo sam kupio dušek, kao onaj sa Telešopa i nije loše, može da se prespava bez težih posledica. Pumpu nemam ali su mi dojavili da ima u Maxi radnjama pa je i to OK. Najveći je problem šator, voleo bih da je što veći kada se otvori ali da je što manji da bi mogao i na Hondu a ne samo u prikolicu. Ako bih nekako mogao da uguram motor unutra za slučaj iznenandnog nevremena - super. Ipak, čini mi se da su mi zahtevi nerealni, izgleda da suviše očekujem. Ima li neko iskustva sa malim - velikim šatorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima da se kupi sator " Iglo " za tri osobe , a komotan je za dve + za stvari sa strane, - na pijacama, buvljaku i kosta oko 2000 - 2500 dinara. Blue Rider je kupio sator u Luisu za oko 70 evra i u njega moze da stavi i motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo Blue Rider-ovog satora, stao ceo Intruder unutra : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan šator. Sa garažom i ujedno mokrim čvorom za hitne prilke.Ovako nešto nisam video kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...