Floyd**** 15 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lale to krzno odrzava,tj to ispod krzna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ajd da nabavimo takvo krzno za nasu lisicu krzno ja poklanjam liscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lale to krzno odrzava,tj to ispod krzna Pun mi q..z njegovog odrzavanja. Reko sam mu da sledeci put pre nego sto ga dotera - prvo da ga dobro naprasi praskom protiv buva, da se ne cesem posle tri dana. A Zeljko nije lovac - nego ribolovac ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda da stvarno ima buva u tom krznu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda nema, al moram malo da se zezam. A inace - taj MZ sta je sve preziveo - to retko koji prezivi. Ovo mu je sad valjda vec treca masina i drugi ram od kako je kod Zeljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 31, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A kako li je kada se nakvasi od kise? Pa kada ga napadnu moljci.. :D p.s.Buve nemoze da ima nema krvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro.Jedno pitanjce: Gde mogu da kupim ležajeve radilice ili ti popularni C4?U najavi je otvaranje... Možda neko i ima da proda? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro.Jedno pitanjce: Gde mogu da kupim ležajeve radilice ili ti popularni C4?U najavi je otvaranje... Možda neko i ima da proda? Hvala unapred. u radnji sa lezajevima... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...U najavi je otvaranje... ... A zbog cega ??? ??? Jel' zakovao ili prolupao ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Otvara se zbog treće,pa Bokilić kaže kad smo u bašti... A u radnji Šumi nema,to i sam znaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u "Radijal Kragujevac" imas na internetu njihov sajt i broj telefona. Imaju kvalitetne lezajeve a salju kurirskom sluzbom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 1, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan C 4 ces tesko naci, jer kolko sam upoznat - ne proizvode se vise, jedino ako je negde zaostao koji komad. Kako su mi rekli - navodno je tehnologija uznapredovala, pa su sad i C 3 tako pravljeni da zadovoljavaju standarde C 4 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A koja je oznaka za C3? I čije ležajeve da uzmem FKL,SKF,GAF? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 1, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Numerička oznaka ispred je ista. Najbolji je SKF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u "Radijal Kragujevac" imas na internetu njihov sajt i broj telefona. Imaju kvalitetne lezajeve a salju kurirskom sluzbom. Sve lagere našao na ovoj adresi u Kragujevcu SKF C4 sa plastičnom košuljicom je 1100 din. Izvinite za reklamu,ali ovo svima nama znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u "Radijal Kragujevac" imas na internetu njihov sajt i broj telefona. Imaju kvalitetne lezajeve a salju kurirskom sluzbom. Sve lagere našao na ovoj adresi u Kragujevcu SKF C4 sa plastičnom košuljicom je 1100 din. Izvinite za reklamu,ali ovo svima nama znači. pa vidis da imaaa... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 1, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ovde, bre, ima sve što u Srbiji postoji http://www.lezaji.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme ko u Engleskoj, sta radite po istome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2689 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Vreme ko u Engleskoj, sta radite po istome? Bogami postaje zaje*ano skroz, ljudi su na kraju sa strpljenjem i živcima. Ja sam negde pred zoru sanjao kako je sunce granulo kroz prozor, znate ono letnje kad prži i sija, i poziva na akciju. Kad sam se probudio sa elanom da krenem bilo gde sa motorom, i kad sam ukapirao šta je i kako je na javi, verujte mi nije mi bilo lako da se sastavim. Toliko sam se smorio, da nisam znao dal da se umijem il da se ubijem. Najavljuju od nedeje postepeno prolepšanje, a meni su sati čekanja na to kao večnost. Da nije kompa, dosad bi završio na klinici za sumasišavše garant! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam presao skoro 30 km danas po kisi,ne zalim se,ali prednja guma mi se zali,samo sto ne pukne :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan KOD CARDE NA KANALU U POLA SEDAM UVECE POCELO JE SUNCE DA SIJA ZAR JE MOGUCE-_.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehe,ma isprobavao sam nocas kako da postavim sliku da se vidi lepo cela,a tamo gde sam trebao da je postavim nema edit :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vredi pročitati. K O R I S N E I N F O R M A C I J E ! MOŽDA NEKO VEĆ ZNA, ALI VRLO JE KORISNO ZNATI... 1) AKO VAS IKADA LOPOV ILI NEKO DRUGI PRISILJAVA DA PODIGNETE NOVAC NA BANKOMATU Unesite svoj PIN naopako. Tako, ako je vaš PIN 1254, vi unesite 4521. Bankomat će vam dati vaš novac, ali će to automatski prepoznati kao poziv upomoć i alarmiraće policiju za koju lopov ne zna. Ta opcija postoji na svim bankomatima, ali mnogo ljudi to ne zna. Molimo, prenesite ovu informaciju drugima. Nije na odmet imati ovo na umu. 2) KAKO BILO GDE U SVETU POZVATI HITNU POMOĆ, POLICIJU... Jedinstveni broj za vanredne situacije koji se sa mobilnog telefona može pozvati bilo gde u svetu je 112. Ukoliko se nađete van signala vaše mreže, a u pitanju je vanredna situacija, pozovite 112 i vaš telefon će tražiti bilo koju postojeću mrežu na mestu gde se nalazite. Potom ćete na displeju videti brojeve hitnih službi za područje u kojem se nalazite. Zanimljivo je: broj 112 možete birati čak i kada je tastatura na vašem telefonu zaključana. Probajte i sami! 3) KLJUČEVI ZA DALJINSKO OTVARANJE AUTA OSTALI ZAKLJUČANI U AUTU Ovaj će vam trik jednom možda zatrebati. Ako zaključate ključ od auta u autu, a rezervni ključ imate kod kuće, uradite sledeće: nekoga ko je u kući sa vašeg mobilnog telefona zovnite na njen/njegov mobilni. Vaš mobilni držite 30-tak centimetara od vrata vašeg auta. Osoba u vašoj kući treba držati u ruci ključ vašeg auta blizu mobilnog telefona sa pritisnutim dugmetom za otključavanje. Vaš auto će se otvoriti. Udaljenost uopšte nije bitna, važno je samo da na mobilni pozovete osobu kod koje je rezervni daljinski ključ za otvaranje vašeg auta. 4) SKRIVENA REZERVA U BATERIJI VAŠEG MOBIILNOG TELEFONA Zamislite da je baterija vašeg mobilnog pri kraju, potreban vam je telefon, a punjač nije kod vas. Nokia telefoni imaju mogućnost rezervne snage baterije. Da biste je aktivirali, ukucajte * 3 3 7 0 # i vaš telefon će imati 50% dopunjenu bateriju. Telefon će ovu rezervu nadoknaditi tokom sledećeg punjenja baterije. 5) KAKO POTPUNO ONEMOGUĆITI KORIŠTENJE VAŠEG MOBIILNOG AKO GA NEKO UKRADE Prvo morate znati serijski broj vašeg mobilnog telefona. Da biste saznali koji je to broj, ukucajte * # 0 6 # i na displeju će se pojaviti 15-cifreni broj. Ovaj broj je jedinstven za vaš aparat. Zapišite taj broj i čuvajte ga na sigurnom. Ako vam neko ukrade telefon, pozovite vašeg operatera, izdiktirajte serijski broj, i operater će moći blokirati vaš telefon, koji će biti potpuno beskoristan čak i ako lopov promijeni sim-karticu. Iako vjerojatno nećete dobiti nazad vaš telefon, barem ćete znati da kradljivac od njega nema ništa. Kada bi svi ovako postupali, dalje krađe mobitela ne bi imale svrhe. Širite dalje ove korisne informacije. KORISNE_INFORMACIJE.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan e bas me zanima da li ovo sa mobilnim za otkljucavanje automobila radi... idem da proverim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Vredi pročitati. K O R I S N E I N F O R M A C I J E ! Obmane i laži. Raskrinkano već na mnogim forumuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...