KATAKLINGER 47 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ovome ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro gde si ti covece. Da se nisi javio morao bi da te zovem na mobilni, nema te . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro gde si ti covece. Da se nisi javio morao bi da te zovem na mobilni, nema te . I ja sam se zabrinuo a on uživa, puni točkove snegom. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to probavao dve zime za redom i odustao sam od jalova posla. Mrzelo me je svaki cas ustajati iz snega, dizati motor i opet sedati. Vise sam izigravao sneska no sto sam se navozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Narode Beogradski, hoćemo li se viđati u kafani? Zavlačim Kinga mesecima za nalepnice, nema smisla. I ostali motori su neokićeni, nalepnica ima još par komada pa je bolje da se lepe odmah nego da mi se zaturi po kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor za Vuju: Uvek ZA P.S. Možda bi mogli da napravimo kombinaciju sa Floydom,da on pošalje tebi prišivke pa da onda odjedared odradimo sve?Mislim viđenje,nalepnice,prišivke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Narode Beogradski, hoćemo li se viđati u kafani? Zavlačim Kinga mesecima za nalepnice, nema smisla. I ostali motori su neokićeni, nalepnica ima još par komada pa je bolje da se lepe odmah nego da mi se zaturi po kući. Ako je moguće,zaturi jednu nalepnicu pa je kasnije pronađi (kad se budemo sreli,trebaće) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ima delim, kad nestane uradićemo još pa će opet biti. Jesi li montirao ovo čudo od karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bliži se kraj mukama: Toplije tek od 10. februara - Blic Ako je suditi prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), šal, kapa, rukavice i debele jakne trebaće nam do 10. februara. Posle toga sledi otopljenje s maksimalnim dnevnim temperaturama od 10 stepeni Celzijusa. Nedeljko Todorović, meteorolog RHMZ, kaže da će se hladno zimsko vreme u Srbiji zadržati sve do 10. februara, s tim što se obilnije snežne padavine očekuju do 5. februara. - Jutarnje temperature tokom ovih dana kretaće se od -10 do -5, a maksimalne dnevne od -4 do nula stepeni - kaže Todorović. Posle 10. februara, kaže on, doći će do otopljenja i do otapanja snega. Jutarnje temperature kretaće se oko nule, a maksimalne dnevne od sedam do 10 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Dok ima delim, kad nestane uradićemo još pa će opet biti. Jesi li montirao ovo čudo od karburatora? Na koferu imam nalepnicu (ostavila Makica),kad bude bilo podnovićemo se novim,lepšim nalepnicama. Karburator sam samo probao,nekako, jer nisam u mogućnosti da napravim onaj deo što spaja karburator i stublinu.Meni je na malom gasu i leru loše radio ali kad ga poteram,bogami je dobro gužvao asfalt,za potrošnju me ne pitaj jer nemam pojma al da ide ide. Kod nas u Timočkoj Krajni posle onih -18,-20 ovaj jedan u plusu mi dođe majsko sunce. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Dal je VUJO nekad prosao ovuda "http://www.facebook.com/v/1203344211303 '>http://www.facebook.com/v/1203344211303 "http://www.facebook.com/v/1203344211303 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas macku, onda ti je se setala po tastaturi. Pola ovih linkova ti je pogresno okaceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su očaj a kao da sam ih ja pravio. Nisam most jasnije video nego što se na slikama vidi, tako mi je ostalo u sećanju. Jesi li vozom tuda prolazio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je omanji copor macaka..... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Losa slika treba smanjiti rezoluciju a prolazio sam vozom jos jesenas.Evo jedne slicice iz CACKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti volan! Ima li zmigavaca? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti volan! Ima li zmigavaca? ;D Namignes snasi levo namignes desno i to je to. Video je na facebuku dobar ali preko linka ga otvara na celom ekranu a snimljen je mobilnim pa ispada los.Probacu preko neceg drugog da ga postavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto je es tako zapusten... Kako ide? Ti bese imas za njega 125 papire,koje godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan 1975 god ide ko blesav a sluzi za njive i livade i sneg.125 su papiri a on je 150 vlasnik Mrcajevci a dal je ziv ko zna.A bio je u jos gorem stanju nego mi jeTS preci pa kasnije ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Opasno ste počeli, neće biti dobro po džepove... A to znači da ja spadam u ljude sa samo jednim MZ-om, nije lepo... Lisac, kako je Žuća, jesi li radio nešto na njemu? Nemoj da ga zanemariš zbog ove Jawe, lepa je ali je Žuća Konkord za nju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zuca ceka da se pojavi masina za njega . Jos uvek je rasklopljen i u podrumu, polako se skupljaju delovi koji fale. Ima vremena. Sad ce da se radi Jawa, jer na njoj nema puno posla ( rekao bih ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... nego mi jeTS preci pa kasnije ko zna Kako ovo lepo zvuci ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 5, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ali je ETZ pa jos 250 Zakon!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zar su posle ES-a pravili nesto da valja? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da se svadjate bez razloga, svi znamo da je ts, naprednija verzija es-a dok je etz bleda i losa kopija TS-a ;D ;D ;D :D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...