ts-chopper 113 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Milanov televizor ;D ;D ;D Trebao si slikati i vozaca ;D ;D ;D A.... da... na koferu ima nalepnicu MZ SVET Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 20, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se on ne druzi sa nama?? Uputi ga u desavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se on ne druzi sa nama?? Uputi ga u desavanja. To je prestižan motor. Eto, meni je sad krivo što na našem Skupu nismo imali NIJEDAN televizor. A ovaj je tako magično crn. :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Isao ja malo da prosetam po banji i kada sam se vracao nisam bas bio siguran gde bese skup nego po glasnoj muzici i zvuku motora krenem da se navodim na mesto susreta,ispadam iz nekog sokaka i nalecem pravo na Televozor sa sve nasom nalepnicom i mojim farom na njemu(Milanu vlasniku motora je falio far pa sam mu ja poklonio jedan koji sam imao,pre oko mesec dana,i drago mi je da ga je sredio i kompletirao motor).Posle sam nasao i njega negde u masi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan A sto se on ne druzi sa nama?? Uputi ga u desavanja. Upucen je i obavestavam ga o svim desavanjima, ali nema net kod kuce pa prelista nesto na poslu ali onako na brzinu. Za nas skup mu motor nije bio gotov a imao je volju da ga potera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na informacijama ,otisao sam do mesta gde sam pao i nasao sve sem pritisnog prstena. nadam se da to ima da se kupi. :'( Ima pritisni prsten ( jos jedan komad ) . Kosta 200 dinara ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malteze 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan juce sam zvao Mikija i narucio ,hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam za prvu pomoć gumu Trayal 2,75x16 za prikolicu. Nisam baš zadovoljan, tanjušna je za moj ukus i težinu mojih putnika ;D ali za 800 dinara nije moglo bolje. Pošto nema naginjanja mislim da mi je za zadnju dobar izbor Trayal 3,50x18 pa neka se i ona jede koliko hoće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 25, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Za koji sat palim za Knjazevac, prave odlicne moto skupove pa nema smisla da ne odem. Javljam se sutra sa utiscima. Ako jos neko slucajno ide nacice me u "kuli". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan Nisam bas u toku,neko spominjao televizore? ;D Evo i mene kuci,od sutra pocinjem ozbiljno da radim na mz-u. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo slika kako amortizer izgleda posle pranja i mazanja svinjskom mascu,jos cu i da ih poliram malo.Hrom je nacet dosta,ali i nije tako lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Au majku mu, znači radi posao svinjska mast? :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 26, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja vama napisao da sam pomocu svinjske masti vratio sjaj niklovanog dela fara na jednoj staroj Jawi, a vi meni ne verujete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja vama napisao da sam pomocu svinjske masti vratio sjaj niklovanog dela fara na jednoj staroj Jawi, a vi meni ne verujete. Ovo sam od tebe i video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 26, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace, svaka cast za odradjen amortizer! Verujem da je bilo glancanja posle skidanja masti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To sam stavio na busilicu onu nafiniju zicanu cetku i sa njom,uopste ne ostavlja ogrebotine,posle sam samo malo krpom presao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u kafeu cu postaviti slike novog motora... Iskreno,malo mi je neugodno jer je ovo ipak MZ svet ali bolje i ovako nego da bezobrazno otvaram novu temu ovde sa japanskim motorom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se vec oboje smejemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutke ste oboje... u zdravlje da te sluzi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce... nek ti je sa srecom i da te sluzi puno kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2693 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mnooogo ste lepi, Ma(č)kice, motor izgleda fantasticno, a i ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je neprijatno???Prvo ,ti si nasa. Drugo ,mlada si i mislim da je krajnje glupo da svoj motorciklisticki vek vezes za MZ. Probaj sve sto mozes , dok mozes! Ovo je moj drugi MZ. Prvi sam vozio u godinama kao sto su tvoje i posto sam napunio mnogo godina, vratio sam se ponovo na MZ-a. Motor ti je prelep, dobra kubikaza za registraciju, lako se vozi, relativno malo trosi, savrseno. Samo se vozi i uzivaj.Nadam se da je pred tobom barem jos 10-tak nekih drugih modela. Neka ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam svima na komentarima,stvarno!!! Motor je stvoren za mene,ja bih mogla da vozim mnogo vislje i vece motore ali ovo je bio moj san koji se ispunio ! Koji je sledeci ne znam jer jos uvek uzivam u ovom i ne planiram skoro da ga menjam,ali da mastam,mastam . Lagan je,mali,nizak,upravljiv,registracija u odnosu na MZ-a skuplja 3000din (sto je za godinu dana zanemarljivo),trosi 1L vise od MZ-a,ali uzivanje je mnooogo vece. Cuvam ga,mazim i pazim kao Plavu Pticu! Prilagodila sam se vec,ruke su me po malo bolele u pocetku jer je kod MZ-a mnogo vislji polozaj ali sve je stvar navike.Znam da se ni sa ovim necu skrasiti ali bas zato gledam da idem postepeno,iskustva nikad dosta! Drum je samo nas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A sta cemo za ime novog motora. Bila je "plava ptica", a sada ce biti........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ime nije tako lako smisliti,to je vise neki nadimak sa kojim mu tepam a to vec mora da zasluzi,ali dacu mu vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...