Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

@ - Miloshenda , Macke bas nisu takve kako ih ti opisujes, one su jednostavno samostalne i imaju svoju licnost . Razlika izmedju psa i macke je velika. Pas u coveku gleda vodju copora, moze gazda da ga prebije i polomi, i posle toga ga pozove - dodji kuco - i pas ce da mu dodje ( i mozda dobije mazenje, a mozda jos batina.

Macka je drugacija, doci ce ti ako joj to odgovara, dopustice ti da je mazis - dok joj to odgovara, kad joj to vise ne odgovara - ona ce pokusati da ode od tebe na lep nacin. Ako je pustis da ode - sve je OK. Ako je ne pustis - onda ce ona da pusti kandze i da pocne da grebe. Ljudi obicno to ne razumeju, pa odatle prica da je macka prevrtljiva i jos svasta nesto. Posmatraj macku kao na zivotinju koja ima svoju licnost i bice to sjajno druzenje . Tolko o tome .

08badnjak.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Moja macketina Cezar,sa lovinom :lol: ,po pitanju psa,vrlo je suzdrzan >:( ,a pticurina je soko,njega briga za sve okolo,kad na svet gleda odozgo :jee:

I da,sto se imena psa tice,mislim da ce se zvati GONZO,a zasto bas tako,..valjda po onome iz Muppet Showa, :lol:

post-3867-021927400 1294420505_thumb.jpg

post-3867-035241300 1294420537_thumb.jpg

post-3867-084448200 1294420565_thumb.jpg

• Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Ovaj Dekijev mačor stvarno uhvatio miša! :staa2::staa2::staa2:

Da.Neverovatno! Inace ih nejede,navikao je na kupovnu hranu,ovo mu dodje kao sport,inace,postoje drugi kandidati koji smlate njegovu lovinu,ovi pernati 8)

EEE,blago vama...danas sam malo krenuo da izvidim situaciju na nekim mojim omiljenim mestima,ali kolima,sa decurlijom.Ima mnogo rizle,kojecega,ne svidja mi se,jos,premda se vozim preko cele godine,kad god se ukaze prilika.

Cini mi se da je Vuja svojevremeno pominjao mogucnost da se odrzi ,,izlozba,, MZ motora...sta bi sa tim predlogom,ima li tu nekih pomaka,zainteresovanih,lokacija itd.. :zbunjen:

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Lepog li vremena danas. U mom dvoristu, dosla ekipa, nekoliko motora. Kafa, sokici, muzika i izlezavanje na suncu.Kakav bonus!‚Drnda me senzor za kontrast na foto aparatu te fotke izostaju ovaj put.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Sto se tice pasa preporucavam Belgijski ovcar Groenendal. Imao sam jednog, izvanredan narocito za decu! :takoje:

Pyqec_ker1ma.jpg

dFUA2_ker2.jpg

E a sada idem da kresnem Ol' Reba!!! Akumulator je dopunjen !! brm brm brrrrmmm !! :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja