Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Tuce starac k`o da mu je 18.godina.Ili je se toliko op`janio da nije znao sta radi :care:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Gadno bije, činelu je odlomio.

Zato narod kaže da bez starca nema udarca!

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Srecan rodjendan :givemebeer:

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Ako sam ja starac sa 37 godina, sta li su ovi stariji od mene... :stabre:

Da ih ne pominjem :zvizduk: :zvizduk:

Ma ćuti...! Stisla ova prostata... :lol: :lol: :lol:

• Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Ako sam ja starac sa 37 godina, sta li su ovi stariji od mene... :stabre:

Da ih ne pominjem :zvizduk: :zvizduk:

Ma ćuti...! Stisla ova prostata... :lol: :lol: :lol:

post-3867-031338000 1294178776_thumb.jpg

Ehhh,daaaa,ovako,ovaj seronja na slici je Rotvajler,musko stene,imam ga vec nekih 15 dana,nastanio se u mojoj radionici :) ,krade kljuceve,srafcigere,ma sve zivo.Problem je sledeci,ne mogu da mu smislim ime !!! :stabre: Ajmo neki predlog.... :zbunjen:

btw,evo slike ,,pilot projekta,, ujedno,ovi heblovi lete,nesvidjaju mi se,ide korman...

post-3867-080313900 1294258880_thumb.jpg

post-3867-072951700 1294258931_thumb.jpg

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Sto se tog Rotvajlera tice, nemam predlog, al imam savet :

Psi najlakse zapamte ime koje se sastoji od dva sloga - na primer : Mala, Bona, Dona, Djina - za zenke , ili : Rex, Bagzi, Ajaks, Kudzo - za muzjake.

Kad sam bio nabavio sebi stene nemackog ovcara, vodio sam se tom logikom, i smisljao razna imena ( bila je zenka u pitanju ). Dok sam vozio kuci, stene je bilo na suvozackom sedistu ( u kolima ), a ja sam poceo nasumicno da izgovaram imena koja sam smislio - Dona, Bela, Crna . . . i kad sam izgovorio ime " Djina " , stene je podiglo glavu i pogledalo me. Sacekam nekoliko minuta i opet kazem Djina, a stene opet okrene glavu prema meni i pogleda me. Tako da je u principu moj pas sam sebi izabrao ime ( od ponudjenih ). Psi su pametne zivotinje i cak i ako mu das bilo koje ime, on ce shvatiti da se to odnosi na njega pa neces imati problema, al mislim da je ovo bolji nacin .

Srecno sa izborom .

• Podržavam 1

Kerić je ko zmaj! :takoje:

Jeste,i on je kastomiziran,secen mu je rep :lol: ,mozda cu jos neke izmene da unesem,celjust od hijene isl....videcemo :jee:

@lijan

U pravu si,znam to,ima neku narav...zato i imam problem sa imenom,GONZO ili Dragorad.... :lud:

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Dok sam živeo u garsonjeri nisam imao mogućnost da držim psa pa sam nastanjivao mačore.

Ne mačke, samo opake mačorčine. :hej:

Prvi se zvao Džo, bio je suviše mali i nije mogao da se održi u životu.

Drugi je bio Žak, prelepa životinja ali gadna narav , nikako se nismo trpeli. Često sam se razmišljao šta mi to treba u kući, radim ceo dan i kada dođem on me iznervira do izluđenja. Trpeo sam ga, pa šta ću, nemogu da bijem mačora...

Jedan dan se zaželeo goluba, skočio i uhvatio ga a onda je shvatio da nema podlogu pod nogama na 7. spratu. Nisam uspeo da ga uhvatim, zamalo i ja da ispadnem kroz prozor dok sam gledao kako pada i čvrsto drži goluba u ustima...

Najbolja mačorčina je poslednja koju sam imao i kada sam ga izgubio obećao sam sebi da više nikada neću držati mačora. Stojko tj.Stole je bio pravi ortak, voljeno biće, najbolji cimer koga sam imao.

Nažalost, dobio je neki virus kada sam ga odveo do veterinara. Borio sam se za njega koliko god sam mogao, budio profesora sa Veterinarskog fakulteta u 03.30 ali nije dalo rezultate.

Sada mi deca traže životinju a meni je muka od takvih akcija. Odolevam ali su neopisivo dosadni i neznam dokle ću.

U svakom slučaju ja bih dao "domaće" ime, sa ovim stranim nisam imao baš najbolje iskustvo, suviše su nam se razlikovali karakteri.

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Najbolja mačorčina je poslednja koju sam imao i kada sam ga izgubio obećao sam sebi da više nikada neću držati mačora. Stojko tj.Stole je bio pravi ortak, voljeno biće, najbolji cimer koga sam imao.

Nažalost, dobio je neki virus kada sam ga odveo do veterinara. Borio sam se za njega koliko god sam mogao, budio profesora sa Veterinarskog fakulteta u 03.30 ali nije dalo rezultate.

Imao sam ovakav slucaj.. <_<

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Dok sam živeo u garsonjeri nisam imao mogućnost da držim psa pa sam nastanjivao mačore.

Sada mi deca traže životinju a meni je muka od takvih akcija. Odolevam ali su neopisivo dosadni i neznam dokle ću.

U svakom slučaju ja bih dao "domaće" ime, sa ovim stranim nisam imao baš najbolje iskustvo, suviše su nam se razlikovali karakteri.

Nazalost, takve stvari se desavaju, ali to je neminovno jer zivotinje imaju mnogo kraci zivotni vek od nas ljudi, a i one su podlozne bolestima kao i mi, samo sto za razliku od ljudi - nisu u stanju da kazu veterinaru sta ih tacno boli ili muci, pa je samim tim i lecenje otezano .

Sto se dece tice, mislim da im treba nabaviti neku zivotinju, jer i to je deo odrastanja, a ako se deca pravilno usmeravaju - kako da se odnose prema zivotinji - kasnije ce u zivotu biti mnogo bolji ljudi .

Sto se tice domacih imena, podrzavam to - ukoliko je moguce. Moj gorepomenuti nemacki ovcar se u rodovniku zvao " Bisera von der apalusso ". Zamislite na sta bi to licilo da sam je tako zvao kad je izvedem u setnju i pustim sa povodca ?

Moj zet ima psa ( mesanca ) i nazvao ga je " Svetozar " . Keric ga ne konstatuje 2 % kad ga zet zove jer je ime predugacko .

Zadnja zivotinja koju sam imao je bio macak kojeg sam zvao jednostavno " Zmaj " i on se odazivao na to ime .

Zmaj :

macak-i-jaca-002.jpg

ja-i-zmaj-009.jpg

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 251

@ Vuja - Druže, mislim da nisi odabrao pravu životinju za sebe - a opet govorim iz ličnog iskustva; Mislim da su mačke jako jebene životinje - svojeglave, sujetne i krajnje dominantne, za razliku od pasa koji čoveka gleda kao vođu čopora i koji gotovo uvek predstavlja refleksiju svog gazde (to je ono kad kažu da pas liči na svog gazdu).

Kao klinac sam imao nemačkog ovčara i dan danas moja podela životinja ide na:

1. Dojče šepard

2. Sve ostalo

Danas nemam uslova da imam psa (nemam ograđeno dvorište, a ne želim psa u kavezu) pa su mi jedini ljubimci mačke koje moja devojka obožava...uz nju sam i ja zavoleo ove stvorove, ali i sada oni samo potvrđuju moju teoriju o mačkama kao poludivljim i nikad pripitomljenim ljubicima - svojeglavost, nepredvitivost, neposlušnost....

Da rezimiram - čovekov najbolji prijatelj je pas...ostalo su ukrasi (stvar ukusa, da se neko ne uvredi) :zdravo:

... Ajmo neki predlog....

ARF!?

A ona karikatura je skroz dobra ... do 00!!! :takoje:

Taj, taj. Čudo je ovaj Google Translator

Kanibal Lektor

MIR BOZIJI,HRISTOS SE RODI ! Svima srecne praznike zelim :zdravo:

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Ehhh,daaaa,ovako,ovaj seronja na slici je Rotvajler,musko stene,imam ga vec nekih 15 dana,nastanio se u mojoj radionici :) ,krade kljuceve,srafcigere,ma sve zivo.Problem je sledeci,ne mogu da mu smislim ime !!! :stabre: Ajmo neki predlog.... :zbunjen:

btw,evo slike ,,pilot projekta,, ujedno,ovi heblovi lete,nesvidjaju mi se,ide korman...

Mrvica? Glavonja? Stoka? Dzo? Crni? Ratomir/Ratko? 8)

Heblovi se meni svidjaju :hej:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja