kica_kingbg 38 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posetili skup MK "Familija".Motora bilo koliko hoćeš,štandova sa klopom i glasne muzike. Mante motore,bilo je i za oči ponešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan @Mile Mozda bi mogao da mi posaljes slike nekih delova grada....kako to sada izgleda...rekao bi ti sta.... napiši mi šta te interesira i sutra je na forumu ili gdje hoceš. @ Mile fazer Hvala na slikama,odlicne su! Juce sam ih bas onako detaljno prostudirao,pa izmenilo se ponesto al...ne mnogo,gore na Kastelu gde si se slikao,secam se kad pobegnemo sa casova ;D pravo gore...ma bilo je zezanje do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Posetili skup MK "Familija".Motora bilo koliko hoćeš,štandova sa klopom i glasne muzike. Mante motore,bilo je i za oči ponešto. A 'di je MZ-e na bini !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ćopavu da bi se ove devojčice igrale na njemu.Ipak je MZ mlogo visok za te stvari.Tako da zbog toga nije na bini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još po neka sličica od danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio internacionalnog karaktera.Sinoć smo dočekali Skopljance a danas videsmo i predstavnike Bosne,Engleske,Holandije i Slovenije. Sve ih nismo slikali,izvinte gosti. Na defile nismo zakasnili,ali na pena party jesmo.Ali smo bar deo dekora uhvatili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kibicovali smo razne motore.Na neke smo i seli (poneko se i provozao).I dao svoje mišljenje.Džabe šta se meni sviđa... Sudija (čitaj sqwo) ima svoje mišljenje (a i novčanik). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dok smo mi bili (do 18.30) nismo videli ni jedan MZ ni Jawu.Deki nam se javio oko 19.00 tako da je postojala šansa da je još neki MZ bio na skupu. Kad nas mlađi ljudi vide na MZ-u prvo se pitaju šta je to, a stariji komentarišu: Al' sam se ja navozao na tom motoru... Pobegosmo ispred kiše,jest da nismo od šećera,ali nekako kišu na motoru ne volem,sem kad sam sa Bivoljem.To onda ima drugačiju notu ;D ;D ;D Eto to bi bilo to od nas za Vas sa Beogradskog MK Familija skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 28, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E pa King, da si ti u petak dosao malo ranije, mogao si zateci mene i mog MZ-a. Vracao sam se iz Cacka, pa svratio, bio otprilike od 15.00 pa do 17.00, a onda otisao ( iso da obidjem prijatelja u bolnici ). Jbg, valjda cemo drugi putr imati vise srece . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Bio,video,....do kise,e onda je bilo zanimljivo.... Sve u svemu,skup je bio ok,,MZ nisam video ni jedan osim mog sa kojim sam dosao,eto toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 2, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A Mihac Jr. dobio new guitar!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ohohooo to znaci da se taja malo otvorio.E pa cestitamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo za SG, AC/DC...ko razume, shvatice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Džitra je super ali si trebao i gitaristu da slikaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo za SG, AC/DC...ko razume, shvatice ;D Tacno, SG cini mi se "epiphone"..... kakva koincidencija..... i ja "vozam" SG-a (doduse, moj rucni rad od pre nekoliko godina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi hitna pomoc, koje se ulje sipa u amortizere i koliko je potrebno da se sipa, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Mihcu Jr. Treba mi hitna pomoc, koje se ulje sipa u amortizere i koliko je potrebno da se sipa, hvala. Najbolje SAE 15/40, a mozes i ulje za amortizere, mada ce biti "mekan" jedino da su novi amortizeri! Prednji 220 ml Zadnji 70 ml ...po stapu naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo za SG, AC/DC...ko razume, shvatice ;D samo sto je u orginalu u pitanju Gibson Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Mihcu Jr. Treba mi hitna pomoc, koje se ulje sipa u amortizere i koliko je potrebno da se sipa, hvala. Najbolje SAE 15/40, a mozes i ulje za amortizere, mada ce biti "mekan" jedino da su novi amortizeri! Prednji 220 ml Zadnji 70 ml ...po stapu naravno! znaci da sipam po 110 u stapove? ja bi da budu tvrdji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Mihcu Jr. Treba mi hitna pomoc, koje se ulje sipa u amortizere i koliko je potrebno da se sipa, hvala. Najbolje SAE 15/40, a mozes i ulje za amortizere, mada ce biti "mekan" jedino da su novi amortizeri! Prednji 220 ml Zadnji 70 ml ...po stapu naravno! znaci da sipam po 110 u stapove? ja bi da budu tvrdji Onda SAE 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nije MZ pa nije u MZ Svetu. Putopis: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59339.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo.Sta reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima bolja....? http://www.naslovi.net/2010-08-30/24sata/mudijada-bila-pun-pogodak/1946900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 4, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan koja ovo budala... ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=nSld-llol9Y Šumi Zmajček Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da mi kae tacan raspon osovina tockova od mz-a 125... znaci od prednjeg do zadnjeg, hitno mi je! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...