Vuja 35 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To je jako dobro. Nekako unapred računam na najveće zlo od vremena jer kada je lepo svaki valja. Kod ovog mi se dopada što ima dve prostorije, ima dobru visinu pa može da se sedi u njemu, dva ulaza su tu... Da li si video spakovan šator, koliko je veliki? Deluje jednostavno za postavljanje, četiri kočića sa četiri kanapa - minut posla. Jedino za šipke neznam, valjda imaju opruge iznutra... Da li je dušek na forografijama za jednu ili dve osobe, veliki mi nešto, meni su prodali manji, za jednu. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Posto je dusek na buvljaku ili gde vec neki...??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na limundu izlicitirao dusek intex sirine 76cm za 851 dinar, nov dusek. Ima toga jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Izlicitiraj i meni jedan ;D Kapiram da toga ima na buvljaku koliko oces,al neznam cene a vremena nemam da odem :-\ Stari dusek a bogami i vreca za spavanje koje sam imao dosle su u kontakt sa glodarima....,pored radionice imam neke ptice,tu je naravno seme,i eto ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dusek Intex za jednu osobu ja kupila pre par dana u Metrou(tamo gde treba kartica na ulazu), sirina oko 76 za ravno 500dinara! Ako hocete za dve to je negde otprilike dimenzija 2x2m (to je ova sa slike u ovom satoru) i kosta 1600din. Odlican! Pumpa kod kineza oko 500din(treba onaj specijalni prikljucak). Ja sam upravo moju opremu kompletirala,sto zbog putesestvija motorom sto zbog faxa jer imam sad u julu obavezno logorovanje 10 dana na Perućcu. Najvaznije kod satora pored velicine i oblika je vodoNEpropustljivost. Sve ispod 1500mm3 ce veci pljusak propustiti ( pa sad zamislite vas sa mokrom vrecom i gacama ujutru). Moj je bas veliki,za 5 osoba,tj 4 + stvari. Dimenzije 240x280 je soba, a ispred satora takodje imam pokriven prostor (kao kod ovog na slici) i on je otprilike 1,5x240.Znaci motor staje lagano. Kod mene je ta vodonepropustljivost 2000mm3,sto znaci da mi pada kisa celu noc izdrzace bez problema! Inace staje poprecke na Kawini sediste predvidjeno za suvozaca,malo viri sa strane ali kad stavim bocne torbe taman staje,ne prelazi van. Kupila sam ga u novom Merkatoru u prodavnici Intersport,tamo ima svasta,od vreca,ranceva za planinarenje,stolica na rasklapanje,satora... Satori se krecu od 2000 din pa do otprilike 10000,sve zavisi kolike su dimenzije i kakav je kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 18, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sator sto sam postavio slike nisam video uzivo, tako da ne mogu puno da kazem o njemu, ali Blue Rider 9 je clan foruma, pa koga interesuje nesto vise moze mu poslati pp . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oni plavi duseci su odlicna stvar,odmori se covek na njemu,ja isto pazario u Metrou za nesto malo manje od 500 dinara,bilo je i pumpi 180 din rucna i na baterije je bila 400 i nesto dinara.Sator za 3 osobe u Metrou je bio 1400 din,za dve 1000 din.Ja ga koristim vec dve godine bez problema,uvek nosim neku foliju ili onu plavu ciradu koja kosta 200-300 dinara i prebacim preko satora u slucaju kise.Vojna vreca 500 dinara polovna a 1500 nova.Pazario za mene polovnu a za Snezu novu.Eto tako sam se ja opremio kako sam znao i umeo,znam da ima i bolje ali i skuplje.Kampujem recimo svaki drugi vikend i ova oprema me odlicno sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja sam kupio sator ali nisam ga ni otpakovao hm.. trebao bi jedan dan da ga otvorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To sluzi da se u njemu spava,ne da se otpakuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan To sluzi da se u njemu spava,ne da se otpakuje. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta nego da ga otvoris. Pazi odes negde a nisi ga nikad montiro, i pocnes a neznas kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta nego da ga otvoris. Pazi odes negde a nisi ga nikad montiro, i pocnes a neznas kako? Ma bez brige, uz pivo je uvek lako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga malo pregledao,za dve osobe,tezina 2.1kg,43cm pakovanje...kod mene je vec nekih 8/9 godina,nisam ga nesto mnogo koristio,tako da je jos uvek u ok stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Isti kao moj. samo sto meni nedostaje jos jedan sloj odozago pa propusta vodu kao drvo u jesen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zverinjak,srecan rodjendan,da zivis bar jos toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama,srecan rodjendan Zverinjak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i od mene, srecan rodj. i neka ti sve ide fino i glatko kao MZ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 19, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjus druze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima narocito ovoj poslednjoj cestitci. http://www.youtube.com/watch?v=Hyrs8_t4fZw&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo satorce Zverko srecan rodjendan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da si živ i zdrav,još godina... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se rodendankoj cestitki zverinjak puno puno i puno zdravlja sve ostalo ce samo doci pozdrav janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan. Dimio jos dugo,dugo a i mi sa tobom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1650 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...