MZ 80 Napisano Januar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Cika Dule kupio nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 23, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cika Dule kupio nesto? jes valjda etz 250 ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...i sad krije slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan ...i sad krije slike... Cestitam i srecno,daj da vidimo tog Jagodinca bre ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nista ne razumem! Dule daj postavi slike ovde!!! Drustvo necu biti tu nekih 15ak dana,odoh malo medju medvede tj na skijanje,pa da se ne brinete i ne pomislite da sam otisla da procesljam celu Srbiju da bih nasla MZ-a u fabrickom stanju da bih opet pobedila ;D! Sasvim mi je dovoljno da trepcem i primam mito ;D! Pozdravljam vas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre kakav čovek, kupio motor pa bi samo on da se raduje. Mislio sam da bi mi koji smo u Boegradu mogli da se vidimo u nekoj kafani. Da zalijemo ovu zverinu da ne zahrđa. Ostalo je par komada nalepnica pa bih vam to podelio, Bivolje i King isto nisu dobili u Čika Dule sada ima gde da lepi... Ukoliko uspem da sredim računar kopirao bih film sa prošlog skupa da vidite atmosferu. I za kafanu imam rešenje, Moto Krčma ''Balansero'' je tu, Turbopeđa je naš čovek pa ako nas ponese raspoloženje možemo i ključ u bravu... ;D Sve je tu, od dobre volje zavisi... Ni ja nista ne razumem! Dule daj postavi slike ovde!!! Možemo mi njemu da otključamo temu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek ZA.Nije to zbog nalepnice... Predloži dan Vujo i tuj sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad Deki zna i odakle je MZ ! Jagodina!! Znaci on ga je i video i omirisao Duki jesi li ti u shemi sa njima? Pazi ovo D3 :Deki, Dule, Duki !! -Duki je ubacen zbog radi Jagodinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zavera, zavera i ja kažem. King, termin za kafanu će da predloži novi vlasnik koji se krije. Ma šta se krije, POKUŠAVA da se sakrije ali ne ide to tako... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro razmišljaš. Ostavite stan nasledniku pa neka ga neka prevari, ništa neće da mu bude, toliki čovek, mlad, zdrav... : he,ova ti je dobra Vujo.Ne može da ga neka prevari i obmane,neda mu devojčica.Motri na njega ka Soko.Ako se udalji tri koraka,tu ga stiže i LIKVIDIRA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad Deki zna i odakle je MZ ! Jagodina!! Znaci on ga je i video i omirisao Duki jesi li ti u shemi sa njima? Pazi ovo D3 :Deki, Dule, Duki !! -Duki je ubacen zbog radi Jagodinu. Neznam samo dal je uz motor dobio i gajbu Jagodinskog piva,nakon cijeg konzumiranja,u vecim kolicinama,dolazi do disfunkcije vitalnih elemenata potrebnih za slozen proces postavljanja fotografija,pa je s toga potreban odredjeni vremenski period da se iste vrate u normalu i samim tim omoguce gore navedenom licu,da zadovolji ovoliku euforiju,nastalu kupovinom navedenog motornog vozila,u ovom slucaju MZ 251 ETZ. Sto se tice insinuacija o formiranju izvesne ,,D,, grupe,one su bazirane na pretpostavkama,a ne na cvrstim dokazima,te je nuzno istu odbaciti kao neosnovanu. : : : : : : : : : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Rano sam počeo po kafanama, maloletnike nisu jurili napolje, uzdali su se u ''nove generacije''... U ''moje vreme'' Paja je pričao u Srpskoj kafani kako ovo nije mogao da odigra trezan. Smeh u pozadini nije namešten, smejao se ko je stigao što su potvrdili svi iz Ateljea. U vreme moga oca, u Koviljači u Kur Salonu je bila pevaljka Cigančica sa pravim repertoarom za ovu stvar . Radila se Viskoza, para je bilo, j*beš poso' kad su pare tu... Detalje te priče neznam ali kvaran osmeh na licu mog oca vidim svaki put kada zatvorim oči. Sada kaže da je mator, ne seća se folirant . Štampar, da nisi slučajno pregazio neku plitku vodu? Nije Drina, nešto manje al' garavo, čokoladirano... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan LOL stupid woman garant plavusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja ne znam o kupovini motor,al' ocu da idem na cast ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 24, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh jedan MZ klub iz Madjarske, ko zna Madjarski neka se registrira pa da se ljudi pozovu. http://www.mzclubhungary.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Videcu ja sa devojkom da napise neku pozivnicu ili tako nesto da nas cisto imaju u vidu, kolko sam citao na sajtu preko cele godine se vozaju i prave skupove. Pa ono kad se zvanicno odluci gde se ide onda da ih pozovemo ali to treba resavati do kraja zime tj. februara da i oni ljudi mogu da se planiraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 26, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu stoji sledece: Na ovu imejl adresu nam mozete poslati vase putopise ukoliko zelite da ih postavimo na sajt i kontaktirati nas ukoliko imate neki predlog ili problem: mzclubhungary@mzclubhungary.com Divanim madzarski, javite ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Divanim madzarski, javite ako zatreba. Kako se kaze djurdjevak... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Oces ti petre onda da odradis to ili da aja zamolim devojku ? Divanim i ja ali sam slab u pisaniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 26, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu odraditi. Sacekacu da se dogovorimo oko datuma, lokacije i ostalih detalja pa cu im poslati mejl. @PICASOO MZ Gyöngyvirág Znam od pre Citanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... @PICASOO MZ Gyöngyvirág Znam od pre Citanke :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sve ide, sve kako treba... Mađari su jako važni, mnogo toga me interesuje vezano za delove. Pa vreme je da se malo i o tome informišemo. Blago njima, kakav je raj voziti MZ-a u Mađarskoj, sve imaju i sve je džabe. Jedino taj đurđevak ne kapiram, kakve to veze ima sa Mađarima i delovima ali 'ajde, znate o čemu pričate... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Jedino taj đurđevak ne kapiram, kakve to veze ima sa Mađarima i delovima ali 'ajde, znate o čemu pričate... ??? ??? ??? Ima veze sa Djokom Balasevicem... :D http://www.youtube.com/watch?v=a0R4FZPkohQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...