PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam krenuo da ga rastavljam... Planiram da ga prvo rastavim, ocistim od korozije (povrsno) da ga izmazem Anti rost-om pa da zatim gledam kako cu i sta cu...!? Nisam jos siguran sta cu da radim, finansije su mi u qurzu tako da tu nema previse prostora za ulaganja, najbolje bi bilo da ga kompletno restauriram, ali za to treba love, najjeftinije je da od njega napravim nekog bobber-a sa ovim motorom od ES-a jer cu tako proci najbolje(finansijski)...! ... Otvori temu za taj motor, ne drži nas da čekamo da ga završiš. Druze moj, nece to bit bas skoro...tako da ne vredi otvarati temu! Motor za voznju (koji volim i koji sam napravio po svojoj meri) imam tako da ne zurim, ovaj cu lagano... Inace, poceo sam juce da ga rasklapam i mogu Vam reci da od 10-tak srafova nisam ni jedan polomio!!! Kada sam rasklapao TS-a u startu se par srafova polomilo-pokidalo!! Eto kako se nekada kalio celik :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga DKW u radionici: a evo i plocice za podacima: Znaci DKW sb 200 iz 1938 godine je u pitanju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A di ga je pivo na stolu?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 19, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bombona od motora! Nemoj ga seci... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1793 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 900 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan :o Motor ti je prelep, sta god mu radio i kako god ga prepravljao, nemoj ga seci, ostavi i mogucnost da ga nekad vratis u originalno stanje... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A di ga je pivo na stolu?? ??? Zabranjeno je reklamirati alkohol : Bombona od motora! Nemoj ga seci... :-\ :o Motor ti je prelep, sta god mu radio i kako god ga prepravljao, nemoj ga seci, ostavi i mogucnost da ga nekad vratis u originalno stanje... :'( Ne planiram da ga secem ni u kom smislu!! Pa jedva sam dosao do hardtail-a !! Ukoliko mi racunica restauracije pokaze da ne mogu da se nosim sa njom, prepravicu ga u bobber-a sa ovom masinom ali bez seckanja...! Imam vec neke ideje u glavi ali polako, ima vremena sada mi se trenutno vozi MZ bobber da ne vidim na oci :-\ :-\ ubija me ovo sugavo vreme!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce Picasoo na svakom skupu bez premca uzimati nagradu u konkurenciji " NAJstariji motor" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce Picasoo na svakom skupu bez premca uzimati nagradu u konkurenciji " NAJstariji motor" I to treba da vidimo, predsednik komisije otvoreno protežira fabričke modele. Druga dva člana ću naći na terenu ali ovaj stalni je naš, naš pa najrođeniji, odmahivao je rukom pored Crnca i namerno ga komisija nije uzela u razmatranje za izbor NAJ (jeste, jeste, imam video zapis). ;D Zamerio mi se opasno. Kada su ljudi videli kako se predsednik komisije ophodi prema mom motoru odmah su krenuli u sprdnju: praseće nogice na volanu a u prikolici konzervi od piva koliko hoćeš. Omastila je komisija prste masnom prasetinom koju je Crnac bespoštedno vukao do Ovčar Banje ali ni trunke zahvalnosti zbog toga. Eto tako je to pa neka radi motor ko sme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da negde imam prednji i zadnji tocak od ovg DKWa,jel on bese nosio 19ice ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 19, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti malo slika : Ova zadnja slika je model SB 250, od 250 ccm, al mislim da je razlika samo u kubikazi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Savršeno :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan A di ga je pivo na stolu?? ??? Zabranjeno je reklamirati alkohol : Bombona od motora! Nemoj ga seci... :-\ :o Motor ti je prelep, sta god mu radio i kako god ga prepravljao, nemoj ga seci, ostavi i mogucnost da ga nekad vratis u originalno stanje... :'( Ne planiram da ga secem ni u kom smislu!! Pa jedva sam dosao do hardtail-a !! Ukoliko mi racunica restauracije pokaze da ne mogu da se nosim sa njom, prepravicu ga u bobber-a sa ovom masinom ali bez seckanja...! Imam vec neke ideje u glavi ali polako, ima vremena sada mi se trenutno vozi MZ bobber da ne vidim na oci :-\ :-\ ubija me ovo sugavo vreme!!! AKO NEGDE POSTOJI NESTO SLICNO,ZAINTERESOVAN SAM ZA KUPOVINU,PA JAVITE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 20, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mozda nekome zatreba.... ;) http://www.crochopperforum.com/index.php?option=com_content&view=article&id=215%3Aunitavanje-hre-u-tanku-by-hypercube&catid=39%3Atehniki-kutak&Itemid=60〈=hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vujo mislim da nam zakljucana tema,mz kupujem prodajem,treba, Pobrisi nepotrebne komentare,samo Stamparov i Bokijev post negde premesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan PICASO@: Da li si ikada vozio krutasa , specijalno po nasim putevima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zverinjak, sta je sa tobom za skup,vidim nisi se izjasnio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 20, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vujo mislim da nam zakljucana tema,mz kupujem prodajem,treba, Pobrisi nepotrebne komentare,samo Stamparov i Bokijev post negde premesti Treba ponekad i lupiti sakom o sto - da se ukucani smire ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Treba tema ali neka je tako dan, dva... Ja nikada ne bih ušao nekome u kuću da bih mu rekao da mu je kuća ružna. Postove nažalost nemogu da premeštam, ne postoje softverske mogućnosti, ima Forum dosta logičkih nedostataka... Moraću da obrišem sve sem oglasa jer ima još motora na prodaju pa ne valja kočiti trgovinu zbog OFF-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd@: Suvise je daleko da se izjasnim, motor mi je jos u delovima. Cim sredim MZ-a, kacim se na spisak. Mislim da je bolje da se naknadno upisem nego sto je cesta praksa da se euforicno upisem i posle , *ebiga, ono-ovo, kao sto se veoma cesto desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan mozda nekome zatreba.... ;) http://www.crochopperforum.com/index.php?option=com_content&view=article&id=215%3Aunitavanje-hre-u-tanku-by-hypercube&catid=39%3Atehniki-kutak&Itemid=60〈=hr Gosn. štampar, molim komentar na ovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko mozda bravicu sa kljucem za es-ovu kasetu? Treba mi i plastika od stop svetla za es-a moja je trula,pa ako nadjem da ne krpim ovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Plastika ima kod Gabora nova da se kupi,bar je bilo pre,bravica ne znam kako izgleda ali na ETZ-u sam ja stavio od postanskog sanduceta bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog ne mrzi da mi vidi cenu za plastiku stop svetla i filtera vazduha za es-a,nikako da nabavim taj katalog... i sajlu prednje kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo sad slobodno mogu da se stavim na raspolaganje za strucni ziri na sledece izboru za NAJ MZ-a jer sam kao sto svi znaju veliki zaljubljenik u iste,bivsi PONOSNI vlasnik...a u srcu mi je i dalje! Pa samim tim ne mogu biti pristrasna i razni pritisci nece uticati na mene (guranje svinjskih nogica u dzep...itd ). Naravno ako se i ostali sloze! P.S. Ponude na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Samo ove god. ocekujemo i dosta customa a i originalnih motora,pa nam trebaju dve kategorije,ne mogu se nikako svrstati u istu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...