Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Da li zna neko u kojoj je temi neko menjao sijalice u satovima,stavljao je plave?Znam da sam negde video ali ne mogu da se setim gde...

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13285.0

evo ovde ja bas malopre nesto gledao .....  ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Posto je tema " Nedosanjani san " http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=2.90

koja je nastala ovde, pa premestena u opste teme - stigla na cetvrtu stranu istih ( BUT &  GUZ su i dalje na prvoj ) , smatram da je treba vratiti ovde .

• Zainteresovan, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder

Posto je tema " Nedosanjani san " http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=2.90

koja je nastala ovde, pa premestena u opste teme - stigla na cetvrtu stranu istih ( BUT &  GUZ su i dalje na prvoj ) , smatram da je treba vratiti ovde .

Svaka ti je k`a Njegoševa :)

Oni tamo su izgleda drugačijeg profila :)  nemaju filing za osećaj, i ja koji sam predložio da se tamo premesti, a

Vuja je to učinio, slažem se sa gore pomenutim matorim liscem :) i prema tome stavom 6, dispozitiva rešenja,

i aktom dobre volje o činu slobodnog kretanja misli, robe i kapitala, molim subjekat da još jednom razmisli,

o revezibilizaciji :)

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Smatram da bi velikopostovanom subjektu iz prethodno visokostrucnonarativnog izlaganja molbu trebalo flasirati u nekom visokousluznom objektu.

Misim biJo bi red  :) :) :)

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Došla tema kući a vidljiva je i tamo pa ko želi da se uključi ima više traka na raspolaganju.

• Svrati ponekad, 156 postova

Evo jednog linka korisnog videcete da ima puno delova za MZ, Simson, DKW itd.

Pri dnu stranice sa leve strane ima da se promeni jezik onima koji su posvadjani sa nemackim :D

Mislim da su delovi original ali o5 sve je relativno novi blokovi, cilindri . . .. . . .

www.mzsimson.de

Biće opasno za sledeći skup sa nagradom za NAJ MZ: Duki svog televizora nije javno prikazao, Picasoo takođe, Floyd radi, imamo nove motore kojih prošle godine nije bilo...

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Drugari sta kazete na novi ZOBS??? 2X na tehnicki, 0,0 promila alkohola i ostale sitnice!!  :-[ :-[ :-\ :-X :'(

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Zar nije 0,3 promila,ali to mi nista ne menja-necu da pijem kad vozim,ali 2 puta na tehnicki e to me vec brine,i kola i motor.Kola su mi prioritet a za motor ako ostane >:(

Nas kao Asocijaciju niko ništa ne pita. Da se setio neko bar da se posavetuje, da se informiše gde su problemi kada je toliko nesreća, ma jok.

MASS je pravio protest na kome je bilo i naših ljudi, veliki je bio pa koliko znam i na te zahteve niko ne odgovara.

A registracija ode u nebesa, putarina ista kao za kola, mesta za parkiranje motora sem par izuzetaka uglavnom nema...

Videćemo, ovo nije lepo, ne bi tako trebalo... ;)

post-1570-12879058998811_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 251

Mislim da će i ovaj zakon ispasti ono, što su prilikom prvog njegovog pominjanja negirali, a to je čista represija. Bazira se na izuzetno jakoj kaznenoj politici i ogromnim davanjima državi. Na žalost, i ovde se o Evropi i njenim standardima govori iz ugla obaveza koje su neprikosnovene, a ne iz ugla realnog stanja i platežne moći stanovništva. Mislim da je vreme da se prekontrolišu pneumatici i menjački sklopovi ...na našim biciklima.

• Svrati ponekad, 156 postova

Zakon kao i svaki drugi oni ga pisu mi moramo da ga postujemo, ali me muci 1 stvar ti tehnicki otimanje novaca bre!

Pa polazim od sebe bitno mi je da je sve ispravno bilo na motoru ili trabantu zbog sebe pa tek onda zbog drugih ali dzabe malo je nas takvih valjda mentalitet naroda takav bem li ga.

Ali ce da nas deru ko musa jarca imali ili ne imali. E da sta sad smo mi obavezni da vodimo racuna na vozila starija od 20 god. kad treba da idemo na tehnicki ili ce nas neko obavestava o tome?

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

2 x godisnje ili na svakih 6 meseci...

Herr Policaj te zaustavi, pogleda saobracajnu, pogleda kada si registrovao pa ti trazi svezu (ako treba) potvrdu o izvrsenom tehnickom pregledu ako nemas iskljuci te iz saobracaja (vise nema teranja na vanredni tehnicki pregled), zatim ti da "cestitku" kod sudije da platis kaznu pa kada platis kaznu mozes da uzmes vozilo ali samo da ga transportujes (zivela Slep-sluzba za 1 evro po predjenom kilometru), pa tek kada uradis redovan 6-mesecni tehnicki pregled mozes da se vratis u saobracaj...

Sto bi Metallica rekla..."Sad but true"  :-\

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

2 x godisnje ili na svakih 6 meseci...

Herr Policaj te zaustavi, pogleda saobracajnu, pogleda kada si registrovao pa ti trazi svezu (ako treba) potvrdu o izvrsenom tehnickom pregledu ako nemas iskljuci te iz saobracaja (vise nema teranja na vanredni tehnicki pregled), zatim ti da "cestitku" kod sudije da platis kaznu pa kada platis kaznu mozes da uzmes vozilo ali samo da ga transportujes (zivela Slep-sluzba za 1 evro po predjenom kilometru), pa tek kada uradis redovan 6-mesecni tehnicki pregled mozes da se vratis u saobracaj...

Sto bi Metallica rekla..."Sad but true"  :-\

:o :o :o :o

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Molio bih da mi neko pogleda u Gaborov katalogu ima li rerovizora za ES-a,ja moj katalog dao coveku da pogleda i nikada mi nije vratio >:(

• Drug član, 1702 postova

Malo zagrevanja za poliranje  :)

I gomila stvari koje tek treba da poliram...

Bogami ćeš se naraditi sinko ;D...čep nije nešto ekstra ;D...može bolje,još bolje,najbolje...Delove moraš najpre dobro odmastiti i očistiti od naslaga ulja i prljavštine ...zatim obrusiti...raznim gradacijama šmirgl-papira kako sam ti već objasnio na pp...pa tek onda pasta (najpre koristi belu koju imaš-izvuci maksimalan sjaj pa tek onda plavu)...

Mislim da će i ovaj zakon ispasti ono, što su prilikom prvog njegovog pominjanja negirali, a to je čista represija. Bazira se na izuzetno jakoj kaznenoj politici i ogromnim davanjima državi. Na žalost, i ovde se o Evropi i njenim standardima govori iz ugla obaveza koje su neprikosnovene, a ne iz ugla realnog stanja i platežne moći stanovništva. Mislim da je vreme da se prekontrolišu pneumatici i menjački sklopovi ...na našim biciklima.

....zakon je donet zato da vi koji imate para date nešto i državi ;D ;D ;D (pretpostavljam da onaj ko se oblokava u ''Brodolomu'' ima i lovu) ;D ;D ;D

Cep sam radio 15-ak min,nisam ga ni ismirglao posteno. Svidja mi se i ovako,mada videcu,ako budem imao volje...  :D  Sinoc sam ispolirao ruckicu kvacila,isto tako,nista posebno,i poceo da smirglam onaj odlivak na zadnjim amortima za stelovanje,pun je rupica,ruke su mi otpale a ni pola nisam izvukao  ;D

Inace kupio sam akumulator: HAZE HZS 6V 12Ah  gel   godinu dana garancije  1420 dinara kosta. Sad imam para za sve sem za farbanje,valjda cu skupiti i zavrsiti do proleca. Do tad poliranje  :D

• Drug član, 1010 postova
  • Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere

Molio bih da mi neko pogleda u Gaborov katalogu ima li rerovizora za ES-a,ja moj katalog dao coveku da pogleda i nikada mi nije vratio >:(

Nema.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

NEMA!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja