drumskalisica 8741 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Vaskrese ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 1, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da odolim da se ne provozam malim eMZom, naravno pre toga popraviti sve sto je brat upropastio u medju vremenu dok nisam tu. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ko će da pomogne ako ne MZ - aši : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 16, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan To samo govori o ljudima!! E kakvi smo postali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Jul 17, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan to je tamo,to nije ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 17, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, john314 je napisao: to je tamo,to nije ovde nema razlike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Jul 18, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan moguce je,sasvim moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanče 6 Napisano Jul 18, 2018 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jeste li videli nekad ovako nesto, ja nisam, ali mislim da je vrhunski. Samo me interesuje kad je obrnuo smer radilice, da li je usis postao izduv i obrnuto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 18, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I video i osetio - doduše na Jawi-. To se dešava kad je loše popdešeno paljenje, pa kad padnu obrtaji i već hoće da se ugasi - dobije kontra paljenje i krene u kontra smeru da se vrti. Zanimljivo izgleda, al da bi opet počeo da radi kako treba - mora se motor prvo ugasiti pa da se upali na kurblu. I kad radi u kontri motor usisava kroz karburator, a izduvava na auspuh . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanče 6 Napisano Jul 19, 2018 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas losije vreme pa da iskoristim priliku da zamenim sajlu gasa primetio sam da su se pokidale licnice...I tako ja ulazim u prodavnicu gde prodaju delove za motore, saceka me neki stariji gospodin sa kojim se moja konverzacija zavrsila njegovom cinično-ironičnom recenicom uz blagi podsmeh izgovorenoj meni u ledja(izlazio sam iz radnje i pokajao se sto sam usao): Ko jos vozi MZ-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Jul 19, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan MZ-a vozi onaj ko ima i ko voli . Ja sam, nailazio uglavnom na pozitivne komentare, ali uvek ima onih koji smatraju da treba kupiti četvorotaktni sportski motor, po mogućstvu što veće kubikaže i skinuti prigušivač sa auspuha da bi vozač bio veći "frajer" (tako rade ovde kod nas). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 20, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cunjam ja tako kojekude, kad iz neke tamo šupe, ispod kartona, smeška mi se poznati far. MZ ETZ 251, na izgled u savršenom stanju. Kaže čiča da je na prodaju ... Samo dovežen iz prodavnice, pa ostavljen u šupu. Na kilometar satu piše 169 km. Do skoro ga je palio povremeno, a sad je skinuo svećicu i nasuo ulje. Nisam ga detaljno pregledao, to sam ostavio za naredni susret. Dva dana samo na njega mislim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj i ne čekaj Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali što sam stariji to sam sumnjičaviji ... Sve mi to deluje, onako, suviše lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Octobar 16, 2018 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svima, Moze li mi neko reci cemu sluze gume na cilidru sto nalezu da rebra i da li moze od etz da se stave na es175/2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sluze da se ne polome rebra prilikom vibracijaSent from my TA-1000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Te gume su postavljene da bi se utišala mašina. MZ ima velika rebra za hlađenje na cilindru i koja na nekim obrtajima dobiju vibraciju i počnu da zveče. Te gume su tu da bi se to sprečilo. Iz istog razloga je i Jawa stavila slične gumice na svoj motor. Montaža tih guma od ETZ-a na tvoj motor ( MZ es 175/2 ) je moguća, ali samo na cilindar ( na glavi motora su ti rebra za hlađenje vertikalna ), a i to uz prepravku cilindra - da se naprave kanali za te gumice. Evo kako to izgleda na ETZ - u : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 17, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, x-man je napisao: Sluze da se ne polome rebra prilikom vibracija Sent from my TA-1000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3:3:3: meni tako stariji ljudi pricali Sent from my TA-1000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Posledice vibracija u ovom slučaju su zvuk i mogučnost pucanja materijala. Dakle i jedno i drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Octobar 24, 2018 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, imam jedan veci problem isto je u pitanju es175/2, da li neko zna kako se uzubljuje menjac, ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 24, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Misliš - kako se slaže - pakuje menjač ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Octobar 25, 2018 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Zupcanoci nisam ni skidao kao ni onaj selektor sto po njemu klize viljuske, to je dobro ali ne mogu nikako da uskladim polugu menjaca i onaj polumesec sa selektorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 25, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Na poluzi menjača, na onom polumesecu imaš obeleženo jedno mesto kirnerom ( tačka ) . Nju treba uzubiti sa zupcem na selektoru - kad gledaš zupce, svi su isti, ali jednom je kraj obrušen pod uglom. Znači taj zubac da se uzubi spram one tačke i to ti je to : Evo ti slika, malo je povećaj da ti bude jasnije : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...