john314 629 Napisano Jul 17, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan lako je vama ,svi ste tu blizu jedam drugog ...veliki pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 17, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa je da se kvarovi desavaju u Bg, ali ipak nesreca sto je Veeeeeliki grad, pa guram 8km do kuce sa busnom gumom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Što guraš? Ostaviš ga pa se vratiš sa gumom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pora61 5 Napisano Jul 18, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac - AutoKomanda Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jes blesava prilika ali tu sam upoznao Sumija i Dekija, "Jelen" zalutao slucajno cisto da upotpuni kozilijum, jbg valja isteoretisati kvar. Bilo mi je zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Jul 18, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Jes blesava prilika ali tu sam upoznao Sumija i Dekija, "Jelen" zalutao slucajno cisto da upotpuni kozilijum, jbg valja isteoretisati kvar. Bilo mi je zadovoljstvo. Prekrsti me komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pora61 5 Napisano Jul 19, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac - AutoKomanda Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 25, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 27, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A jee 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Jul 27, 2016 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nisam ocekivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 27, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan oce to kad se kupi drugi motor.. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan poznat mi je motor odneklen,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Avgust 9, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan debeo konopac brodski,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije palamar. 'Bro veče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 14, 2016 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih baš davao prevelike pare ali mi treba fotoaparat. Ima li neko savet šta da gledam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Није конкретан савез за неки фото-апарат, али јесте нешто као закључак, изведен на основу свог скорашњег искуства, када сам развио нешто више од стотинак фотки у формату 10х15, направљених "Сони Ериксон" мобилним телефоном са камером од само 2 мегапиксела: не замлаћуј се толико избором хардвера, колико тренирањем себе да тај фото-апарат "лако потежеш" у било којој прилици. И неке снимљене сасвим баналне ситуације из живота сутра ће постати драга успомена и сећање. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Kupio sam neki Soni aparat sa 20 mpi ali je to izgleda navlakuša. Aparat je nov I naravno ispravan, radi sve moguće I nemoguće ali slike nemaju oštrinu koju sam imao sa starima a koji su imali daleko manje piksela. Izgleda da je u optici ključ, pikseli su samo za reklamu. A razočarao sam se I kada sam video da moja bivša žena ima bolji kvalitet fotografija sa mobilnim telefonom nego ja sa aparatom. Ok, to je neki svemirski telefon ali nema veze, računam da je aparat ipak aparat I čemu onda služi ako je telefon pravi bolje slike? Zato sam vratio aparat u prodavnicu pozivajući se na prava potrošača: aparat je ispravan, napravio je 20 fotografija koje ne odgovaraju mojim očekivanjima I zbog toga ili neka vrate pare ili ću da doplatim za neki drugi, neki koji možda nije najbolji ali ima najbolje slike. Rok za odgovor je 30 dana I sada čekam zvaničan odgovor. Ne sumnjam da ću isterati stvar do kraja ali će doći trenutak kada će me pitati "šta hoćeš" a ja bih tada trebao da znam šta sam izabrao. Ali eto, ne znam I dalje, samo bih želeo da slike valjaju a sad da li aparat ima 20 ili 100.000mpi nije mi mnogo važno. Slikam uglavnom pejzaže tako da bi bio dobar širokougaoni objektiv a kako mi se čini on zahteva veće dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 19, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Овај линк ми стоји у букмарку већ 7-8 година, па можда и ти и помогне у избору конкретног модела апарата - http://www.imaging-resource.com/ . Имали су некада баш детаљне тестове. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 19, 2016 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, krećem da iščitavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Avgust 29, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan kazu citav septembar temp ok 30tak stepeni ...veliki pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 29, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan , i juce u B.Topoli na cross trci za sampionat Srbije : jedan MZ TS 150 , Jawa (Miki-ja) i moj MZ Mastif Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 30, 2016 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tužno. Šta će biti za 5 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Avgust 30, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan prosle subote u novom knezevcu na moto skupu 2 MZ i 1 JAWA tj. nas trojica...malo su nas cudno gledali...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 31, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan i ja uvek sa blagim zaljenjem gledam te koji cudno gledaju , ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Avgust 31, 2016 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan A cinjenica je da je sve manje i manje MZ-ova na putevima. Ove godine u Gornjaku na skupu mislim da nije bilo vise od 5, a pre 5 godine barem 20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...