The_juga 27 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima tema o karburatorima, čitao sam je nekoliko puta al mi se čini da nisam našao ovo o čemu sam pitao. Nije problem kupiti novi karburator Mađarski, al na osnovu vaših saveta da to nije idealno rešenje, kao ni BING, tražio sam dalje mogućnosti koje mogu rešiti problem. Nzm. koje je oznake, majstor je trenutno u Italiji i tamo će kupiti taj karburator, pa oko nove godine dolazi u Srbiju i tvrdi da će to biti idealno rešenje, jer je to orginal i kvalitetan proizvod, tvdi da će biti dobro uštelovan i da će potrošnja biti smanjena, doduše on to još nije radio na MZ- motorima al videćemo. Hvala vam na izdvojenom vremenu u pisanju ovih postova, javljam se kada imam nešto konkretno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 18, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako majstor kaže i ako garantuje za to što je rekao,dzaba pričamo. Sačekaj da dodje i da montira karbon. Ja se uvek ogradjujem rečenicom: Majstore, ako to ne valja, neću ništa da ti platim. Mnogo puta mi je ova rečenica pomogla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook...777470315655778 Ultrazvucna kada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 25, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo radi bioskop u kafani: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 4, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan e pa drugari ja prodadoh mog mz, steta da trune na ulici garazu nemam a da je placam 30 evrica mesecno nisam u prilici da se finansiski opterecujem, pa sta cu prodadoh ga za jeftine pare, kazem neka ode moj ljubimac ali tesim se bmw pa sta cu moracu sad i ime da promenim jer mi je samo to ostalo od mz, posecivacu ovu stranicu vrlo rado, jer mi se svidaju teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 4, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Dal da cestitamo ili saucestvujemo u bolu !? za koje pare je "otisao" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 4, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nemac je nemac...iovako više nema istočni-zapadni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 4, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ode za 1400 evrica mada sam mogao da trazim vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 4, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Dal da cestitamo ili saucestvujemo u bolu !? za koje pare je "otisao" ? ma dobro je nije mi zao, kupio ga vojno lice koji vec ima gespana isto takvog sa prikolicom a ovog mog je merkao nekoliko godina da kupi ispuni mu se zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 12, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si Peco naš čovek šta god vozio. I za ovdašnje prilike lepe si pare dobio iako je motor ko čaša ali ovde niko ne bi dao te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 13, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nebi. Ali sad polako se lecim od reume koju sam dobio od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 20, 2014 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Dugo se nismo culi, sto zbog onog, sto zbog ovog... Htedoh da vas pozdravim sve, tek da me ne zaboravite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 20, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Здраво добри, стари друже наш!!! Много ми је драго да си се опет појавио овде и мени то много значи. Сигуран сам да скоро сви деле моје осећање. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 20, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kamo sreće da si češće ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 20, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Od Jasenova,samo ti nisi dobi razglednicu.Nemar i propust u organizaciji.Ispraviće se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 21, 2014 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da jesam.... Na zalost, vise nisam, cak ni pesak.... Moje vidjenje stvari. Do duse, prelistam, procitam, ali sta da komentarisem? Jbg, mogu samo da vam "zavidim'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 21, 2014 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 21, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Komentariši šta hoćeš! Nas je MZ okupio i hvala mu na tome ali prijateljstvo ide dalje bez obzira na motor. Naročito ako je zdravstveno stanje u pitanju, o tome nema priče... Sad ide Deda Mraz akcija pa se malo prošetaj među ljudima. Tvojim ljudima. Onda ćemo valjda imati i Skup ove godine na koji možeš da dođeš kolima a ništa se ne razlikuješ od mene kljakakvog koji traži čvrsti smeštaj pa ćemo zajedno negde uglaviti guzice. I eto, živi se i posle peha, svanuće i sutra bez brige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 24, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem temu sa olaksanim kvacilom MZ-a 250 , koja li je to ? zna li neko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 24, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem temu sa olaksanim kvacilom MZ-a 250 , koja li je to ? zna li neko ? Evo teme : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58752-mz-trke/page__st__80 Evo ga : http://formfixer01.blogger.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 25, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan , hvala , jos da se sprovede u delo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Decembar 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Koja slika sa dedamrazijade. I tako dok sam sllikao ugledam jos jednog Mz-a,odlicno nisam jedini.. A sto smo ga zadimili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 29, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj što si ga slikao " ETZ 251 " je Vujin . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Decembar 29, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Da da,imao sam tu cast da upoznam Vuju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 29, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Iskrivio sam se od hladnoće! Svake godine smo ulazili unutra u Dom a domaćini su tom prilikom grejali koliko god može. Rukovodili su se logikom da se ljudi smrzavaju na motorima i da treba da se dobro ogreju pre povratka. Tu sam se kuvao i kuvao godinama i sada sam rešio da se ne oblačim, tu je Sremčica, šta ima donde... No ove godine je ljudi bilo puno pa unutra nismo ni ulazili. Užas. Pri povratku kući osmeh koji sam montirao u Sremčici postojano je trajao do Karaburme. Lice mi se deformisalo, crvenokožac sam već dva dana... Dakle, treba se svlačiti i oblačiti, druge nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...