Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata

I ja kuckam pisem o ljudskoj pakosti a u Nikolinom autu sedeo neko! Usao, baja, slusao muziku, obio kasetu, pokupio sta mu je interesantno i otisao... Pozovem policiju a oni, strucnjaci kazu da dovezem vozilo kod njih. Otisci prstiju? je l` se to jos uvek radi? kako da otvorim vrata, motam volan ili sta vec a da otiske ne obrisem? Je... ga, pozarni pise kazne ako nisi uplato parking, komunalac, pise kaznicu ako si negde lose stao, pauk nosi li nosi ali, otiske obijaca, nema ko da uzme... Sta se to, ljudi, sa nama desava?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Sale cestitam na novoj masini, u zdravlju je vozio!!

Uzrok "tamnim" mislima su finansije i nista drugo-da je drugacije niko me ne moze ubediti!!

Doduse ima i onih koje je Deki pomenuo:

...,to je otpad drustva koji se ne moze reciklirati u drustveno prihvatljive osobe.Oni postaju inventar raznoraznih ustanova,brojevi kartona i dosijea,predmeta,slucaja...

...e oni u ovim *ebenim vremenima isplivavaju na povrsinu(kao i svako g*vno kada se nadje u cistoj vodi, pa zaprlja vodu)!!

Da je nama zdravlja ljudi moji, sve ce ostalo doci na svoje!!

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Zlo je u ljudima zbog bede i nemaštine, tako bar kažu u policiji. Problema je sve više, ne rešavaju se i sve češće se dešava da se problemi prave iz potrebe a ne iz obesti.

I narkomana je strašno, kada sam počeo da pronalazim igle na zadnjem sedištu prestao sam da radim noću. Nije na pamet moglo da mi padne da neko uđe u taksi da bi se overio, ja ne gledam u njega nego gde vozim i bezbedno može da se odradi.

I onda posle njega treba da uđe žena sa bebom, među igle u sedištu. A u mojim kolima? Ne hvala, radim dva posla do 20 sati svaki dan sem nedelje kada sam sa decom i ako za to vreme nemogu da zaradim onda me ni to preko ne bi spasilo.

A nemogu, sada ni od dva posla nemože da se živi.

• MZ Rider, 105 postova
  • Motocikl: mz ts 251\1

Jos malo crnih tema <_<

Danas sam bio da vidim koliko ce me registracija izaci i razocarao se. Stvarno su preterali. Izgleda da je stvarno motocikl postao luksuz i bogatim se smatra onaj ko ima novu tablicu.

Za ovo moje cudo iz 79. godine moram da izbrojim 12800 din da bi bio registrovan i imao zeleni karton-STRASNO!!!

Jos su mi rekli da moram imati novu prvu pomoc koja je oko 2000 inace nemogu preci tehnicki. U grlu mi stala knedla kad mi decko izracunao,a u novcaniku pustos... >:(

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Usli smo u mracne teme i tamne vode.....mislim da treba da batalimo ovu pricu,mnogo smo mracni bre!

Sta se tu moze,olosa i govana ima,i bice ih jos vise,a sto i nebi,kada ovde imaju extra plodno tlo za razvijanje svojih devijantnih umova.A imaju i mnogo primera direktno na TVu svakog dana,uce ih da lapaju i varaju,lazu i muljaju.

Zato budite ono sto jeste,cista obraza,sve dok vas ne klepe lopatom po stomaku.Onda sledi zurka gore negde....pa se vidimo.

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone

meni se sve cini da ce zurka "ovde dole negde"... samo je pitanje kad... ranije se imalo iz stekova iz sfrj, a sad... razmisljam da ne registrujem motor ove godine, ionako vozim jedan vikend mesecno kad dodjem u nis i za letnji raspust mesec dana... mislim da mi se ne isplati iako je najjeftinija kategorija do 125ccm. a gde da metem tu prvu pomoc?!? u jednoj kaseti fabricki elektronika a u drugoj alat. >:( a od prve pomoci na motoru realno ti treba samo esmarhova traka da podvezes opasno krvarenje i mobilni da pozoves hitnu >:( sve ostalo NE POKUSAVAJ ako nisi lekar!!!

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Realno, samo knjizica zdravstvenog osiguranja u zubima za slabije slucajeve a za ozbiljnije, samo licna karta....

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

Moj neumorni komšija,otišao Kinez i uz neku doplatu uzeo Apriliju Tuareg 600

Zamena za mog MZ-a još važi samo morao bih da doplatim 250 evra a Aprilija neregistrovana.Baš je interesantan ovaj moj komšija,lepo mu kažem da kupi GPZ 500S ili GS 500 E pa da se trampimo :jee:

post-7404-0-52775600-1302030850_thumb.jpg

• Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Kao sto sam podelio tugu,da podelim i radost sa vama,znate da je moj pas Gonzo uginuo od posledica trovanja 03.04.2011,e pa 05.04,doveo sam njegovog brata rodjenog,iz istog su legla,naravno i roditelja,GONZO 2 !

Starija cerka NIJE PROVALILA,sto je dobro,odlicno je prihvatio decu,a i ono malo kucence,stalno su zajedno.Lepo napreduje,krade alat,i tako,....

post-3867-0-65633800-1302471742_thumb.jpg

post-3867-0-11916500-1302471768_thumb.jpg

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Odlicno si resio problem. Ako cerka i primeti nesto ( mozda razlicit karakter il nesto drugo ), objasni joj da i kuca raste pa postaje malo ozbiljnija i tako to . . .

Ajde sa srecom, da ulepsa detinjstvo. Problem nije resen. Cuvaj ga

....

post-3867-0-41594100-1302551758_thumb.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja