rusic 261 Napisano Februar 8, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan el mozhe neko da me spoji sa nekim u srbiji ko tera ovo? trazhim exc-a ali ponuda nije bash blistava, voleo bih i ovu hondu probati ili makar prichati sa nekim ko je ima... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je vozio letos jednu voznju.tj.jedan dan.Dao mi prijatelj iz Austrije i jedino sto mogu da je uporedim sa ktm exc 250 2006-o god.Malo smo se menjali i prvo sto mi je privuklo paznju je lakoca motora i vozi se vise nego odlicno.Nije toliko brutalan kao ktm (imao sam ih vise a i letos vozio 525 i 400 ) vec je onako pitom i ne vozi se sa naporom i da budes skoncetrisan da te zbaci kad pousti paznja a s druge strane cim mu svirnes gas postaje opasna zverka.Potrosnja smesna dosta je udobniji nego ktm .Da mogu da biram odma bi ga pazario .Inace motor je bio nov sa 5 radnih sati i 2012 to god.Obicno se iz voznje vracam umoran i razbijen ali ovo me je odusevilo kako se vozi . Samo toliko imam da kazdm tj.sve pohvale ali to je iskustvo iz samo jedno voznje od 150 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima u BNS Zozonova bivsa, sad ce da se javi neko sigurno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu se javim Tera je moj drugar Pera Markovic! Tera i xebe joj kevu! A broj na pp pa ga nazovi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Eto javio se covek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan ooooo...prava makina!!! Prodavao je covek pre dve godine i niko da mu se javi,nova bila...ja je merkao ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 12, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a jbg, ovaj pera srecan sa njom i nece je menja ja nastavljam sa exc-ovima da se jurim jer ovog crf-a ima mozhda par komada, ni jedan na oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Februar 12, 2013 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan eh te slatke muke Srecno sa potragom, meni se ovaj motor bas bas svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jeli to klasican crf , samo dodata signalizacja? ima li alanser? isti prenos kao crf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ih kako bi voleo da kazem da sam ga vozio . Kepo: ima anlaser, masina potpuno ista kao na crf450r samo je prenos drugaciji. Naime X za razliku od R-a ima "Wide-ratio five-speed" prenos, dok R ima "Close-ratio five-speed". Ovo je samo prenos sa hondinog sajta, ako oni lazu .... Edit: Inace za Dakar su za reli varijantu uradili jos prepravki (neki dodatni hladnjak za ulje i jos nesto (mozda ubacena 6. brzina, nesam seguran)). Na reliju na hondama ni jedan agregat nije bio menjan, za razliku od svih ostalih proizvodjaca. E sad kad bi se ta reli varijanta mogla nadje ili bar kit za prepravku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Februar 12, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je velika prednost kod novih masina kao na dakaru to sto honda ima odvojeno ulje za motor i mjenjac dok kod polovnih koji vole potrositi ulje je to rizik posto vrlo malo ulja ide u masinu da maltene na jednoj voznji moze ostatiti bez istog...ostalo manje vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako mogao si primetiti kad menjas ulje, koliko je prljavije ulje u menjacu u odnosu na masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Februar 12, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da da od trosenja lamela i sajbi izmedju...to + ako je polovan mjenjac pa malo opiljaka sa zupcanika prava kasha za bregastu i njene male kanalice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 17, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, zhao mi je shto ovog motora nema malo vishe u ovim krajevima... ali dobro, zavrshih na exc-u na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...