Zeljkamp 3248 Napisano Februar 5, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kupujem skuter od minimum 100 kubika a sve preko toga je dobro doslo. Kineze bih zaobisao, tako da vas molim da mi ih ne nudite. Pozeljno neki japanac ili italijan, dok bih Kymco, Keeway i Sym uzeo u razmatranje. Budzet je negde oko 400-500e. Ponude ovde u temi ili na PP. Naravno da je najbolja opcija poziv ili sms na telefon 065/877-7776. Raspalite! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 5, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi zaboravio neku nulu ? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3326 Napisano Februar 5, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Za vece i nisi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Februar 5, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi zaboravio neku nulu ? Mnogo mi je da dam za skuter 4000-5000e. Za vece i nisi Jel moze sa 100 kubika uz Romaniju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ne bi Mikulanac bio Mikulanac da neprozbori koju...imas libertija za jeftine pare ,drugar za 350 prodao extra liberti,do 500 mozes bas dobar da kupis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 5, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, progovorio sam tek pred skolu pa rekoh da nadoknadim to sada 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, progovorio sam tek pred skolu pa rekoh da nadoknadim to sada samo napred junace... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Februar 6, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP pozz Lukac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Februar 8, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze skuter plus kes u zamenu za ovo. Fiat Punto Sporting 1.2 16v Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://oglasnik.bjbikers.com/ads/gts/ Evo drugar prodaje sa foruma i skut je sjajan samo vidi uklapas li se u cenu nekako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Februar 8, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Markom pre neki dan, ali sam ga zvao za da mi da par saveta u vezi GTS-a. Za njegov nemam dovoljno kesa ali imam u ponudi jedan koji je jeftiniji od njegovog i bas danas treba da idem da ga vidim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan OK, samo predlog posto poznajem ovaj skuter i za njega mogu reci samo , tako da ti zelim srecnu i uspesnu kupovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...