Alexa90 11549 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naslov govori sve. Komplet je placen 190 eura, ja sam ugradio jedan (drugi nemam gde), pa drugi prodajem. H1, 6000K Cena je 85e, podlozna manjoj korekciji. Sasa, 064 321 0 321 Ovde su kupljeni, identicni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da probamo sa nekih 75 Evropskih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jel to ovo: http://www.banggood.com/Wholesale-2_5-Inch-Car-Motorcycle-Bi-xenon-Mini-Bixenon-Hid-Projector-Lens-Shroud-Headlight-H1-p-57337.html?currency=EUR ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 8, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan uffff Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel to ovo: http://www.banggood....ml?currency=EUR ? Ne znam, meni je sve to slicno. Ni ove cak nisam ja isao da kupim, vec kolega sa foruma koji se razume u to, ja bih kupio prvo sto sija. Elem, za sve sto ide uz projektor mislim da nije puno para... Edit: ovo na tvom linku je MINI projektor, pise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan A onda imate i ovo: http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?products_id=3181 Morimoto mini H1... Ja sam ih kupio ali pre par godina. Sad su ih unapredili do 5.0. Ja imam 2.0... Izasli su me 150e samo projektori.. Fantasticni su.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan SmokeS mislim da je to kao ovo moje, mozda gresim. Javice se sutra kolega koji ih je kupovao, on zna sta je to tacno, ja znam samo da je komplet bio skup kao otrov. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne znam kakav je kvalitet tih sa tog kineskog sajta ali postoje projektori koji nemaju uopste sharp edge (ostru ivicu) ,raspodelu svetla i dugotrajan rad klapne,postoji mogucnost da klapna zaglavi,imam projektor kao kolega alexbgd 7 meseci i nikad nisam imao ikakvih problema. @SmokeS I ja sam hteo da uzmem morimoto ali su me neki ortaci smorili da ce da me postarina i carina da me izadju 100€ pa sam odustao . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15856 Napisano Februar 9, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan SmokeS@ takodje sam porucio bas te projektore pre 3 godine i mogu ti reci da je to ustvari projektor kao Alexin samo "starija" generacija, takodje su me izasli sacuvaj boze ali vredi svaki dinar. Sa tog linka da li je original Morimoto ili China ko ce ga znati, ma da mislim da je pre ovo drugo Za tri godine koliko me sluze nikada nisam imao problema sa radom istih, topla preporuka ko zeli bolje svetlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gadljivi ste na kvalitet? Draža Vam je Kina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan A odakle stize "original" Morimoto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Skupo je 75 a jel moze neka zamena za jakne i pantalone ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm..Pantalone kazes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4734 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa zadovoljstvom ću da ih "rabim" Hvala Alexi na više nego korektnoj ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...