vance2hines 17 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Suzuki 750 K6, i treba mi o-ring od dizne za gorivo? Dimenzije su unutrasnji precnik 8mm , debljina 2.2mm i naravno otporan na gorino tj. silikonski Molim vas pomagajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran, ali možda mogu da ti pomognu gumice od auto-klima, silikonske su i trpe određeni pritisak... Ako si u Bg-u mogu da ti potražim pa da probaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 2, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan U Zrenjaninu ima jedna radionica gde izradjuju te oringove, tako nešto sigurno imaju vec na lageru. Na žalost nemam njihov broj telefona. Mogu ti javiti od utorka, jer tad ću biti u zr. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan U Zrenjaninu ima jedna radionica gde izradjuju te oringove, tako nešto sigurno imaju vec na lageru. Na žalost nemam njihov broj telefona. Mogu ti javiti od utorka, jer tad ću biti u zr. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Objavi ovde taj broj telefona, ako ga nađeš, trebaće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 2, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan udjes u prvu prodavnicu auto delova i i trazis gumice,ovde u pazovi svaka radnja auto delova ih ima,ima mala crvena kutija sa pregradicama ,pa tu trazis sta ti treba.. a mozda pase i od dizne od nekog auta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran, ali možda mogu da ti pomognu gumice od auto-klima, silikonske su i trpe određeni pritisak... Ako si u Bg-u mogu da ti potražim pa da probaš. Druze nisam bas blizu bg, ali mi je tvoja ideja dobro dosla! Proverio sam kod mojih lokalnih mehanicara i nazalost nista! Ima o-ringora u svakoj radnji ja to znam ali su svi debljine 2mmm i 2.5mmm. A posto je to dizna od goriva pod pritiskom nije mi da se zezam sa svakakvim gumicama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5938 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.higum-m.co.rs/ Zrenjanin. Mozes da narucis -ako imaju. A mogu da naprave, samo na veliko. Jel to gumica koja stoji oko dizne u lezistu dizne, ili je kao neki dihtung? Ako je ono prvo , onda ta gumica sprecava da fals vazduh , i prljavstina udje u usis, i u cilindre, ne drzi ona pritisak. Dizna je fiksirana sigurno nekim metalnim elementom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.higum-m.co.rs/ Zrenjanin. Mozes da narucis -ako imaju. A mogu da naprave, samo na veliko. Jel to gumica koja stoji oko dizne u lezistu dizne, ili je kao neki dihtung? Ako je ono prvo , onda ta gumica sprecava da fals vazduh , i prljavstina udje u usis, i u cilindre, ne drzi ona pritisak. Dizna je fiksirana sigurno nekim metalnim elementom. Hvala za informaciju firme, nasao sam tacne dimenzije moje dizne! Ta o-ring stoji u lezistu dizne i sluzi za fals vazduh ali isto tako i pumpa tera pritisak od 3bara sto mora ta gumica da izdrzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 4, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Na higum sam mislio, nisam nikako mogao da se setim kako se zovu, a nisam ni znao da imaju sajt.. Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 4, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran, ali možda mogu da ti pomognu gumice od auto-klima, silikonske su i trpe određeni pritisak... Ako si u Bg-u mogu da ti potražim pa da probaš. Druze nisam bas blizu bg, ali mi je tvoja ideja dobro dosla! Proverio sam kod mojih lokalnih mehanicara i nazalost nista! Ima o-ringora u svakoj radnji ja to znam ali su svi debljine 2mmm i 2.5mmm. A posto je to dizna od goriva pod pritiskom nije mi da se zezam sa svakakvim gumicama! nema veze pritisak u dizni sa tim,gumica je dihtuje da neusisava fals vazuh,... zanimljivo je da za sve ajnspric motore do sad,sam nalazio dizne od auta koje pasuju,to jest iste su, i o ringove nalazio u prodavnicama auto delova..nema oko dizne pritiska..ima usisavanja ali ne tolko da se pocepa gumica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...