fABFBAWFBA 806 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto znam da se dosta brisu teme komercijalnog tipa i iz tog razloga ne mogu da nadjem oglas postavljam topic. kupujem BELE REFLEKTUJUCE trakice za felne. ponude sa slikom na PP. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 2, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa idi u prodavnicu i kupi, koštaju 800 dinara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan da one lampa trakice. katastrofa su. a puig trakice kostaju 2200 a potpuno su obicne. meni trebaju trakice sa logom suzuki gsxr ili tako nesto, moze i one monster sto je neko reklamirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao Lampa trakice i, ne znam da li je do mene ili do trakuca, ali mi je pola otpalo odmah, isti dan. Ali moram da napomenem da delove koji nisu sami otpali sam jedva skinuo sa felne, tako da sam sumnjao u moju stručnost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavkom 2 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 4 postova Motocikl: honda crf 450 gs450s Prijavi odgovor kao problematičan ekstra reflektujućé trakice sa logom miroslav šid 0604865941 iz iskustva već sam uzimao nekoliko puta pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala slavkom, zovem coveka sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 2, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan hvala slavkom, zovem coveka sutra Jesi li mozda kontaktirao coveka, kupio...? Ja sam uzeo na kupujem-prodajem neke Reftac zbog plastike za lakse postavljanje (kao sto imaju Puig-ove) u crvenoj boji. Kad su stigle vidim da je boja malo tamnija narandzasta, navodno sirina je 7mm iako je negde jedva 5mm, sve u svemu uzas, bacenih 1000din. Nemam nameru da to stavim na bajk pa reko da te pitam kakvo je tvoje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 2, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u nisu 800 din fluorescentno zelena navodno reflektivne, bio dan tad i nisam mogo blicem da prodam tamo pa uzeo, nocu slikao kad ono prc nista.... I razlepile mi se sa jednog tocka nabile u lancanik.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan KAKVA ISKUSTVA JA NE VERUJEM SHOW! :D Ove su apsolutno savrsene. http://www.louis.de/...tnr_gr=10010800 Benzin ulje niti sredstva za pranje im ne smetaju ne mrdaju se nigde evo vec 5.000km. Sundjer, sundjer zeleni i ostale krpe nemogu ni da ih ogrebu niti da ih skinu. A koliko su reflektujuce evo dokaza - kao leteci tanjir mislim da vise od ovoga ne treba stvarno ps. uzeh ih na putu do kase onako usput kao cisto da se nadje, ko bi reko da to nema kod "nas" a da je kvalitetno Inace trakica je samo 5mm iako na slici sija kao da je 2cm siroko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ove su skupe, ti pogledaj... http://www.kupujemprodajem.com/SUZUKI-reflektujuce-trakice-17-18--5338420-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankoBM 10 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan imam ja neke sa nožićem za sečenje. u autu su mi pa ako nisi našao da proverim koie su i kakve.cena prava sitnica. gixer temerin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano April 11, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan da one lampa trakice. katastrofa su. a puig trakice kostaju 2200 a potpuno su obicne. meni trebaju trakice sa logom suzuki gsxr ili tako nesto, moze i one monster sto je neko reklamirao Gixxeru, te MONSTER si video kod mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...