Djuxy 1752 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I ja lajkujem favorit by Mare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto(od) vas/š gost hoce, to je uvek sveze voce Ono sto gost hoce,uvek sveze voce. Gost hoce uvek sveze voce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12798 Napisano Februar 2, 2013 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo cedi, na zdravlju ne stedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Februar 2, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Cedite i Vi nešto. Cedite voće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max3000 14 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Osijek/Hrvatska Motocikl: 本地駕駛 Prijavi odgovor kao problematičan Che gdje ćeš reklamirati slogan ,kombi, vizitke? i koliko je bitno da taj slogan ima rimu ? Moje mišljenje je da isto mora biti provokativno ili na granici provokativnog jer to većinom ljudi pamte bar je to moje subjektivno mišljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Socno a vocno. Od praaaavog voca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 2, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo, evo brate Goxy... Stisni me za radost.. Iscedi me za zdravlje ... Jebes to, bolje povrce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Che gdje ćeš reklamirati slogan ,kombi, vizitke? i koliko je bitno da taj slogan ima rimu ? Moje mišljenje je da isto mora biti provokativno ili na granici provokativnog jer to većinom ljudi pamte bar je to moje subjektivno mišljenje baš to mi je poenta... uopste ne mora da se rimuje, a opet da bude na granici provokativnog i da ostane "u glavi". Ako slogan bude dobar biće i na kombiju, i na vizitki, i na flajeru...Za sad mi je favorit "i ovo je sok samo u drugom pakovanju" HVALA vam svima i samo nastavite... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Februar 3, 2013 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan " Prirodni vocni sokovi" " MOTOR_CE" " Dajte organizmu zdravu snagu" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max3000 14 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Osijek/Hrvatska Motocikl: 本地駕駛 Prijavi odgovor kao problematičan Che gdje ćeš reklamirati slogan ,kombi, vizitke? i koliko je bitno da taj slogan ima rimu ? Moje mišljenje je da isto mora biti provokativno ili na granici provokativnog jer to većinom ljudi pamte bar je to moje subjektivno mišljenje baš to mi je poenta... uopste ne mora da se rimuje, a opet da bude na granici provokativnog i da ostane "u glavi". Ako slogan bude dobar biće i na kombiju, i na vizitki, i na flajeru...Za sad mi je favorit "i ovo je sok samo u drugom pakovanju" HVALA vam svima i samo nastavite... Zato sam te i pitao gdje ćeš staviti slogan i koliko mora imati rimu ,moje mišljenje je da u današnje doba pažnju privlači sve što je provokativno (najbolje vidljivo reklame svjetskih brandova) , ono što budeš stavio na vizitku i kombi mora zainteresirati svakog tko navedeno vidi da se zapita o čemu se radi i što ti to prodaješ ,ja osobno bih stavio reklamu na kombi tipa " BEZOBRAZNO SVJEŽE VOĆE" , slogan je na granici provokativnog/nadobudnog/umišljenog . samo ima jednu manu moraš imati najbolju robu ha ha ha Možda ova ideja nije najbolja ali će možda dati ideju nekom za iduće postove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan nadovezujem se na Satelisa "priroda pakuje, mi DONOSIMO" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Voce zdravo i to pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Februar 3, 2013 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nekako dobar mi je nic "motor_ce" za celu pricu ( sokici za bab_ce, ded_ce, strin_ce uz pravo vitamin_ce... nista nije tako zdravo dok motor_ce do Vas ne donese pravo...), samo treba ubosti pravu kombinaciju i raketa polece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 4, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne svirajte više klincu, Đurina je najgenijalnija Ti gazda prevrni svoju arhivu i nađi neku ex sa big grudima i sa dva grejpa (da ne bude plagijat) dovedite je kod čika Popa da je opali ... blic :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi ovakve donosile, ne bi mi trebala ni reklama, ni slogan, a bogami ni grejp :lol: ... tako da ću dobro da razmislim da ovoj dvojici bradatih dam otkaz :zvizduk: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Setih se još jednog iz naše mladosti pa ga preradih... U Švedskoj nemiri. ZDRRRAVOO Kod Goxyja voće na adresu kupca. ZDRRRAVOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Februar 22, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan I, šta bi na kraju? Dobitna kombinacija je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Јест', не рече нам шта је изабрано? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Februar 22, 2013 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I, šta bi na kraju? Dobitna kombinacija je... Milka Canic i dobro vece.... zvezda-zvezda..skocko-skocko napravio coek reklamu, uzo pare i vidis, nema ga vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Čuh se sinoć sa postavljačem teme i pošto je u gužvi oko preduzeća, čim za par dana dobije flayere postaviće ovde i obavestiće vas o svemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan skeniram sutra preksutra i stavljam, ali nisu tako zanimljive slike ko Djuksijeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan skeniram sutra preksutra i stavljam, ali nisu tako zanimljive slike ko Djuksijeve Ili malo sutra? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš vičan postavljanju ovih sličica, ali aj da probam... otprilike izgleda ovako a kad se otvori ovako HVALA SVIMA za ideje, a na ručak vodim kad se sretnemo... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Mart 26, 2013 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobar si Goran_che ... dobar, srecno i usesno ti bilo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...