AIeksandar 396 Napisano Januar 30, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ove su 52 a mislim da bi mi vise odgovarale 54 cak mozda i 56 mada mislim da bi 54 bile super. Ako neko ima iste ili slicne lone koje su mu malo vece i misli da bi mu trebale manje nek se javi pa da napravimo neku trampu.Ove su apsolutno kao nove, tako da samo takve dolaze u obzir za zamenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1186 Napisano Januar 30, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz druze... imam ja neke pantalone koje su mi malo velike, XL velicina ili 54... Obukao sam ih na Dedamrazijadi '11 i '12 posto obicno pravim kratke relacije po gradu i ne nosim ih nesto nisam jurio da promenim.. lice na ovo ali su noname... mozda te zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Za koji je odprilike visinu/tezinu i koja je cena za kesolovinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 187 i 90kg, farmerke nosim 34 i ove su 52 a to je 34, mogu da ih obucem mogu da se krecem u njima ali mi se cini da bi mi bolje bilo da su broj vece, nisam u fazonu da prodajem nego da menjam za broj vece a iste ili slicne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Otisle. Moze lock/delete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...