Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki EL 250

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Prodajem moje magare.

U pitanju je kawasaki eliminator 250.

1992 godište.

Prešao 30000 km.

U dobrom stanju.

Potrebno je zameniti gume.Ove su prilično matore pa ako se malo oštrije vozi hoće da proklizavaju.Ima 20 kw ili skoro 30 ks.

Vrlo lako se sa njim manevriše u gradu a bez problema sam sa njim išao i na duža putovanja.

Letos sam bio u Zaječaru sa njim.Ja, moj drug plus prtljag i šator bez problema je na auto putu nosio prosečnom brzinom 110-120 km/h.

Od ostalih ulaganja više nema ništa.

Letos sam mu preštelovao ventile,sinhronizovao karburatore,zamenio semeringe i ulje u prednjoj viljušci,zamenio ulje i uljni filter.Pre par meseci sipao nov antifriz.Prošle godine sam ga obradovao sa novim akumulatorom.

Registrovan je do 17.04.2013.

Na mom imenu.

Cena je 1000 evra i prilično fiksna.

Kada naplatim neka dugovanja biće aktuelna i zamena isključivo za Transalp-a sličnog godišta, naravno uz moju doplatu.

Moj broj telefona:060/17-07-002

Prevod motora je obavezan.

Motor se nalazi u Novom Sadu i može se pogledati bilo kada.Ako se dogovorimo mogu motor i dovesti bilo gde u Srbiji.

dscn3142vf.jpg

dscn3143s.jpg

dscn3153s.jpg

dscn3155e.jpg

dscn3157pm.jpg

dscn3159t.jpg

dscn3160u.jpg

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Motor je bio mažen i pažen kako kod mene, tako i kod prethodnog vlasnika.Sve mane sam mu naveo iskreno i onako kako jeste.Nije bilo nikakvih skrivenih kvarova i prikrivanja realnog stanja.Po meni, laganje potencijalnog kupca nema smisla jer će pre ili kasnije doći lično da vidi motor.

Ako nije slep i gluv videće pravo stanje motora ma šta mu ja rekao preko telefona.

Druga stvar, i kupac koji je došao da vidi ovaj motor bio je ozbiljan i pošten.

U takvoj situaciji vrlo lako i brzo smo se dogovorili oko detalja.

Ja sam danas krenuo na put od 350 kilometara po novi motor.Opet verujući prodavcu na nevidjeno.Ne znam kako bi se osećao da sam prevalio toliki put a tamo neka ojebina na dva točka.

Uglavnom, ja sam u roku od 48 časova i prodao i kupio motor. :moto3:

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja