Dudic90 375 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braćo! Ja sam Milorad iz Šapca i od pre par dana zaplivah u bajkerske vode sa prvim "pravim" motorom, Yamahom Virago 535. Volim i vozim motor od četvrtog razreda osnovne ali to je sve bilo mahom od 50 ccm. Inače, pratim ovaj forum odavno i jako je koristan i zanimljiv, naročito rubrika putopisi koju ću nadam se i ja, Bože zdravlja, obogatiti sa mojim vožnjama kada krene sezona. Još jednom, pozdrav! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Dete iz komsiluka vozilo motorcice i pricalo o motoru "kupicu copera, kupicu copera" dete poraslo i ostvarilo svoj san.Uzeo si dobar motor, siguran i pouzdan, ti si hvala bogu pametan i oprezan, zato ti zelim puno sigurnih i bezbednih kilometara. Pozdrav od cika Bate. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Op, op! Jos jedan clan foruma i jos jedan Sapcanin! Dobrodosao! Vozamo se na prolece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...