SpaleKG 298 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze mala pomoc. Otisao sam da pogledam jedan VN800 i motor je dosta zapusten, ali uz malo paznje i ljubavi moze biti nesto od njega. Medjutim posto odavno nije paljen i ulje nije menjano godinama a stoji u garazi bez grejanja, dugo mu je trebalo da promesa ulje i da se ne ugasi kada ga ubacim u prvu. Na kraju se i to desilo. Ubacim u prvu a motor nastavi da radi. Napredak! Medjutim tu smo stali. U drugu brzinu nije hteo da ubaci nikako. Posto stoji van puta a sneg svuda okolo, nisam mogao da ga probam u voznji, samo u mestu. Gurao sam motor napred nazad, upaljen, ugasen, nista. Iz lera u prvu, iz prve u ler i to je to. Ako neko moze neki savet da napise, hvala unapred... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze mala pomoc. Otisao sam da pogledam jedan VN800 i motor je dosta zapusten, ali uz malo paznje i ljubavi moze biti nesto od njega. Medjutim posto odavno nije paljen i ulje nije menjano godinama a stoji u garazi bez grejanja, dugo mu je trebalo da promesa ulje i da se ne ugasi kada ga ubacim u prvu. Na kraju se i to desilo. Ubacim u prvu a motor nastavi da radi. Napredak! Medjutim tu smo stali. U drugu brzinu nije hteo da ubaci nikako. Posto stoji van puta a sneg svuda okolo, nisam mogao da ga probam u voznji, samo u mestu. Gurao sam motor napred nazad, upaljen, ugasen, nista. Iz lera u prvu, iz prve u ler i to je to. Ako neko moze neki savet da napise, hvala unapred... nijedna kawa nece nece u drugu ako je ugasen agregat,oce u prvu samo,moguce od stajanja da zalepi lamelice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma probao sam i sa upaljenim agregatom, gurao napred, nazad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Ma probao sam i sa upaljenim agregatom, gurao napred, nazad... e jeb,begaj onda sto dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ma probao sam i sa upaljenim agregatom, gurao napred, nazad... e jeb,begaj onda sto dalje VN900 isto ne moze da se ubaci u drugu tako... Moras da imas odredjenu brzinu da bi mogao da ubacis u drugu. To je makar kod mene. Ja sam probao jednom mog nije hteo na mrdanje da prebaci, posle toga nikad vise nisam ni pokusavao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 233 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Menjač u sebi ima kuglice koje zabrave drugu i nemože se ubaciti dok motor nije u pokretu,tada se kuglice pomere od centrifugalne sile. Znači nije nikakav kvar u pitanju,samo treba probati u vožnji! Mirko 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala na pomoci, moracu da sacekam malo i da probam. Motor je nezalost "malo dalje od asfalta" pa nije trenutno moguca proba. Hvala i pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...