sci 26 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki zr1 sa foruma donosi robu svaki mesec, placa se kad donese, cena +30%. On kaze da mora toliko zbog carine! Inace, uvek je doneo tacno ono sto sam i trazio i bio korektan max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteMark 0 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: honda cb 900 F Boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao robu od ovog tipa iz Sente i uzima 15% ko što mnogi znaju,a inače roba mi je stizala za u proseku nedelju dana!Zadnji put sam preko ortaka naručio od ovog iz Šapca ali neznam broj!Ako nekome treba broj Sekule iz Šapca neka mi pošalje pp pa ću da javim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovi ljudi u Horgosu donose robu iz Louisa BEZ PROVIZIJE (znaci veliki katalog, ne racunaju se popusti) : http://www.motobunker.com/ Mislim da ovo zakljucava temu ...Admini? ...mislim, bolje od ovoga moze samo da neko donosi robu ispod kataloske cene...sto nece biti bespredmetno je dalje pricati o 10-15-30% provizije...ovim ljudima je ocigledno dovoljan stoer...16 posto uzmu kad prelaze granicu...i to im je trgovacka marza...jedan korak ka Evropi Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan bolje od toga je jedan od nasih clanova u MC CIVIJA,sekula,covek donosi po kataloskim cenama,i plus imas i popuste ;D ;D ;D ;D ;D,i plus sve zavrsis telefonom,posaljes kataloski broj za 2-3 dana stize ti roba ti samo mrdnes dupa do klubai eto ti robe ;) :).kud bolje od toga,ja sam boga oca narucio,i zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 10, 2007 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro meni bi bilo bezveze da cimam nekog koga neznam na foru e cuo sam da ti to radis itd ....ali kad ga upoznam bice druga prica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan bolje od toga je jedan od nasih clanova u MC CIVIJA,sekula,covek donosi po kataloskim cenama,i plus imas i popuste ;D ;D ;D ;D ;D,i plus sve zavrsis telefonom,posaljes kataloski broj za 2-3 dana stize ti roba ti samo mrdnes dupa do klubai eto ti robe ;) :).kud bolje od toga,ja sam boga oca narucio,i zadovoljan sam Blago vama ... Mi ovde nemamo takve veze Ja sam se odusevio i za ovo "bez provizije"...da jos imam nekoga gde mogu i popuste da racunam, eh, gde bi mi kraj bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Januar 8, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze da se dodje do Sekule? Narucio sam neke stvari pre 2-3 meseca preko njega i nema ga nikakav. Ne javlja se na telefon,pa pretpostavljam da je u Nemackoj ili gde vec.Imam ovaj njegov broj 0658991866,jel" nije menjan u medjuvremenu. Nemojte ovo da shvatite kao napad na coveka,cisto se interesujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Januar 8, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan daj tvoj broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 9, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I jel može na PM broj telefona dotičnog g-dina Sekule? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan u horgosu ljudi donose robu po kataloskoj ceni-znaci po katalogu-ali velikom.kada ima neki popust u luisu to kod njih ne vazi,znaci samo one cene koje su u velikom katalogu.nista se ne moze dobiti po akcijskim cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da niko ne cita cak ni 4-5 postova nazad...svi citaju samo zadnji post?! Pa nije ni cudo sto dolazi do nesporazuma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan Shesti,citao sam sve to,ali izgleda nisam dovoljno obratio paznju na ono sto pise u zagradi. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Čaba iz Sente ima novi broj 063-112 42 79 , stari broj još u funkciji (063-529 524 ) al će biti likvidiran za kratko vreme . Narudžbe Louis , Polo , Hein-Gericke(15%) Auner(www.auner.at - po kataloškoj ceni ) + orginalni delovi - možete predati na prvi broj. Moguć dogovor uvoza motora iz njemačke. Vec 3-4 puta uzimao robu iz louisa preko Čabe i ni jedna zamerka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 7, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovi ljudi u Horgosu donose robu iz Louisa BEZ PROVIZIJE (znaci veliki katalog, ne racunaju se popusti) : Mislim da ovo zakljucava temu ...Admini? ...mislim, bolje od ovoga moze samo da neko donosi robu ispod kataloske cene...sto nece biti bespredmetno je dalje pricati o 10-15-30% provizije...ovim ljudima je ocigledno dovoljan stoer...16 posto uzmu kad prelaze granicu...i to im je trgovacka marza...jedan korak ka Evropi Pozdrav Poslao sam im mail juče, danas mi se javio čovek da mi roba može stići za dve nedelje. Kaže da nema provizije već je cena kao u Loisu. Čekam dve nedelje pa javljam šta je bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovi ljudi u Horgosu donose robu iz Louisa BEZ PROVIZIJE (znaci veliki katalog, ne racunaju se popusti) Mislim da ovo zakljucava temu ...Admini? ...mislim, bolje od ovoga moze samo da neko donosi robu ispod kataloske cene...sto nece biti bespredmetno je dalje pricati o 10-15-30% provizije...ovim ljudima je ocigledno dovoljan stoer...16 posto uzmu kad prelaze granicu...i to im je trgovacka marza...jedan korak ka Evropi Pozdrav Poslao sam im mail juče, danas mi se javio čovek da mi roba može stići za dve nedelje. Kaže da nema provizije već je cena kao u Loisu. Čekam dve nedelje pa javljam šta je bilo... Otprilike sam i ja u isto vreme narucio, zvao sinoc da cujem sta se desava, kaze upravo krecu preko, u toku nedelje treba da je na kucnoj adresi. Videcemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Meni stiglo sve regularano , platio 200 din za siti ekspres i to je to, bez provizije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 20, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje čekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje čekam... I ja cekam tank-torbe nigde ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 20, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Na upit mailom dobio sam ekspresan odgovor da je sve po planu (sledeća nedelja) i da će m javiti čim stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moja iskustva sa motobunkerom su: - nazovem i pitam šta, kako,... i dobijem odgovor da donosi iz Luisa po ceni iz kataloga, ne sa interneta, znači eventualni popusti ne važe. Ajde reko´ nema veze, dogovorimo se da ću mu poslati mail. I pošaljem mu narudžbu i napomenem da očekujem da mi i potvrdi da je prihvatio da mi donese jaknu ( 270€ ) - nakon nedelju dana nema odgovora, nazovem ga da mu kažem da je dobio mail, on mi odgovori da nije čitao mail ( koji mu se nalazi na sajtu :o ) - prođe još nekoliko dana i ja odustanem od kupovine zato što čovek nije u stanju da mi odgovori, i o tome ga obavestim takođe mailom, i opet sa njegove strane ništa I onda sam nazvao Sekulu i čovek mi istu jaknu koja je u međuvremenu otišla na sniženje pošalje u roku od 5 ( pet ) dana po ceni koja je na sniženju. I ranije sam nabavljao robu iz Luisa ali je svaka nabavka bila za najmanje dve nedelje sa provizijom od 10 - 20 % , kako ko. Sekuli svaka čast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan sekula je inace slan mc civija,vozi ture za austriju dva puta nedeljno,tako da je maksimalni rok isporuke neceg nedelju do dve dana,nekad stigne i za dva dana,on ide stalno samo je problem sto neke stvari nemaju na lageru kad ode pa onda mora de se ceka da donesu u tu radnju,druga stvar je sto se nekada desi da popusti sa interneta ne vaze u tom momentu u toj radnji,tek nakon par dana se desi da bude popust.ja sam narucio neke torbe,tak kasnije vidim da je bio popust i da sam omasio za dan,i on mi je rekao da su u toj radnji u koju ide tek nakon 7 dana skinuli cene,valjda cekaju jos malo da rasprodaju.kad se narucuje od njega treba samo napomenuti da je gledano na internetu da ne dodje do zabune.postoji mogucnost i vracanja robe ako ne odgovara (ali za to morate pricati sa sekulom jer ne bih da pricam nesto za sta nisam ovlascen,kako ide i sta) pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 26, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan A neki telefon Sekule itd, kontakt ili slicno? Donosi samo iz Louisa ili i iz drugih radnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan A neki telefon Sekule itd, kontakt ili slicno? Donosi samo iz Louisa ili i iz drugih radnji? Pročitaj predhodnu stranu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 26, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja sam preko Bere sa foruma naruchio par stvari i roba je stigla kada smo se dogovorili. 2 stvari nisu imali na stanju ali za par dana i to stizhe... korektan chovek, nema shta... ja sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...