__BaDzeS__ 11 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 7, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Bez brige ja ozenih jednu koja obozava motore ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Decembar 7, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Motor? Zar to nije sinonim za slobodu, samostalnost, strast, sirinu, avanturu...? Izuzev, ako nisi "maneken"? Sve je u glavi, zar ne? Cemu onda dogme i predrasude sta ce ko da misli? Do tebe je, a ne do drugih. Pozdrav Malla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tarket 0 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan MalaSS sta te briga ko sta kaze radi kako mislis da je naj bolje za tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Decembar 7, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa,jel imas neki motor? Ako nemas,mogu da zamislim kako se osecas jer mozes samo da ih gledas kako zuje pored tebe... Nabavi bilo sta na dva tocka i niko nece moci da kaze da si sponzorusa i tek tad ces se osecati slobodno jer ces raditi ono sto volis... Mozda devojka voli da je neko vozi... hmmmm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Decembar 10, 2007 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A da nije neki BAJKER TRAVESTIT zapoceo ovu temu ? Pa se nasladjuje sa vasom podrskom i socnim komentarima ? Vredi ramisliti ........Johann Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ne zajebavaj kao nije ti prijalo shto te gomila tinejdzerki cima da se vozikaju sa tobom ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Aku u pravu si, nemoze niko da me ubedi da mu nije prijalo to da ga drugacije gledaju de ne kazem da ga ne gledaju kao obicnog smrtnika. Pa ja sa mojim malim YBR-om kad prodjem kroz grad svi me gledaju a kako li je tek kad prodje MT-01 :o. Zivim preko puta gimnazije i neki put se desi da bas kad je veliki odmor dodjem sa voznje onako u punoj opremi, ponekad mi je neprijatno jer svi zure u mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Decembar 11, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan ...i bi tisina... :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 11, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa skacite i vi na njih,,,pobegoste od teme.......daleko daleko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Decembar 15, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti te gluposti opusti se i uzivaj.Dobro nam dosla sugradjanko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubertb 0 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Citam sta si napisala, mogu ti reci da je prava stvar sto si se prijavila i sto radis ono sto zelis. Osoba na motoru ti je kao ptica slobodan i ide gde hoce i kad hoce nije zavistan od drugog. To sto si mlada svaka cast, i ne gledaj sta ko misli o tabi nego gledaj sta ces ti misliti o svemu kroz zivot, neznam dali imas motor a ako ga nemas zelim ti da sto pre dodjes do njega i to onaj koji zelis. Neko rece da ima mesta kod njega da si kao suvozac. Ok postujem i to ja sam vise za ono da si samostalna. Ja imam sinove starije od tebe, ako si upisala pravo godiste. U svakom slucaju dobrodosla pa druzenje nikad nije na odmet bez obzira na tvoje godine. Mozda se nekad i sretnamo na nekom od druzenja BAJKERA. Sto se tice razmena iskustava i znanja o mot. ovde mozes dosta da naucis a i moja mail adr. ti je na raspolaganju pa po zelji izvoli javi se. Pozdrav CAO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...