kataran 92 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje Vrdnik i trazimo dalje ! Odnosno, za sada imamo to kao predlog i mogucnost a idemo dalje ima jos vremena ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan hm...aj i ja da kazem koju o lokaciji verujem da tu ima za svakog ponesto kao sto rece zoki vrdnik je tu za one koji hoce da se kupaju tu je i fruska gora za voznju ima dosta manastira znam ih sve ima preko 12 jezera znaci za dan dva moze se sve to obici a da vam ne bude dosadno onaj ko resi da cuga nek ostane kod zokija u kuci i opusti se mislim da je pravi razlog ne sama lokacija vec sto bi nas narod kazo PARANEMA toliko o tome zoki punu podsku i pomoc imas od mene kako god bude ako ne napravicemo za onu ekipu nesto ja sam uvek za druzenje i zez a to je svrha ovoga poz MZovcip.s. bez uvrede teska su vremena nazalost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan hm...aj i ja da kazem koju o lokaciji verujem da tu ima za svakog ponesto kao sto rece zoki vrdnik je tu za one koji hoce da se kupaju tu je i fruska gora za voznju ima dosta manastira znam ih sve ima preko 12 jezera znaci za dan dva moze se sve to obici a da vam ne bude dosadno onaj ko resi da cuga nek ostane kod zokija u kuci i opusti se mislim da je pravi razlog ne sama lokacija vec sto bi nas narod kazo PARANEMA toliko o tome zoki punu podsku i pomoc imas od mene kako god bude ako ne napravicemo za onu ekipu nesto ja sam uvek za druzenje i zez a to je svrha ovoga poz MZovcip.s. bez uvrede teska su vremena nazalost Napisao si bez uvrede ali mi se cini da si ipak malo uvredjen.Budi uveren da nema zbog cega. Kada pravimo okupljanje ne cinimo to da bi se vozikali niti da bi smo obisli okolinu mesta gde smo se sastali, sto je moguce ali svrha okupljanja je da se vidimo i upoznamo sa ljudima koje znamo preko ovih stranica. Kako vidim teren u dvoristu je nepristupacan , motorom je veoma tesko sici... Moj predlog je da nam Zokijeva vikendica sluzi kao baza, tu mogu stajati sve stvari koje su nam potrebne, tu se moze i prespavati a da nam mesto, lokacija dogadjanja bude negde u okolini na pristupacnijem mestu. Ako postoji takvo mesto to bi bilo idealno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan hm...aj i ja da kazem koju o lokaciji verujem da tu ima za svakog ponesto kao sto rece zoki vrdnik je tu za one koji hoce da se kupaju tu je i fruska gora za voznju ima dosta manastira znam ih sve ima preko 12 jezera znaci za dan dva moze se sve to obici a da vam ne bude dosadno onaj ko resi da cuga nek ostane kod zokija u kuci i opusti se mislim da je pravi razlog ne sama lokacija vec sto bi nas narod kazo PARANEMA toliko o tome zoki punu podsku i pomoc imas od mene kako god bude ako ne napravicemo za onu ekipu nesto ja sam uvek za druzenje i zez a to je svrha ovoga poz MZovcip.s. bez uvrede teska su vremena nazalost Napisao si bez uvrede ali mi se cini da si ipak malo uvredjen.Budi uveren da nema zbog cega. Kada pravimo okupljanje ne cinimo to da bi se vozikali niti da bi smo obisli okolinu mesta gde smo se sastali, sto je moguce ali svrha okupljanja je da se vidimo i upoznamo sa ljudima koje znamo preko ovih stranica. Kako vidim teren u dvoristu je nepristupacan , motorom je veoma tesko sici... Moj predlog je da nam Zokijeva vikendica sluzi kao baza, tu mogu stajati sve stvari koje su nam potrebne, tu se moze i prespavati a da nam mesto, lokacija dogadjanja bude negde u okolini na pristupacnijem mestu. Ako postoji takvo mesto to bi bilo idealno. Eto na primer u Arilju smo imali lokaciju a Sumijeva kuca je u neku ruku bila baza u njoj je jedan deo ljudi prespavao a oni koji su imali satore spavali su na mestu okupljanja, pogledajte malo kako je to bilo ranijih godina. I ako imate takvu lokaciju dajte, slikajte mesto i okacite da vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan ne druze nisam se uvredio nego kazem da je bezparica pa je mnogima tesko da dodju realno treba preko 50e za ovako nesto sto je danas priznajmo puno bar za meneno kako god mislim da ima vremena jos do maja nadam se da ce se do tad nesto smisliti big poz svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem da necemo spremati hranu i da necemo kuvati,ali kazem da netreba ici u krajnost oko toga. Pecenje rostilja i kuvanje corbe je ok. ali oko raznja se neslazem da bi se ispeklo prase treba oko 4-5 sati a to je zamalo pola dana,a u spremanju hrane ucestvuje uglavnom 3-4 coveka koji provedu ceo dan u tome a ostali se druze i uzivaju i mislim da to nije ok. Oko sudova nam je uvek problem mi ne da biramo kakve sudove ce da koristimo za spremanje jela nego nemamo ni iste osnovne! I dalje mislim da bi jigoro cano bio dobar domacin ali to nazalost nije ono sto smo uvek trazili,treba traziti novu lokaciju a ne zalepiti se za prvo sto nam iskoci u ponudi. Ako je toliko jezera u blizini onda mora da postoji i mesto koje ispunjava nase da kazem prohteve! Praviti okupljanje u dvoristu u naseljenom mestu mislim da to neide,kao i uvek mi se druzimo do jutarnjih sati a mislim da te 2 veceri za redom komsije nebi bas docekale sa odusevljenjem a da nepricam o tome da li bi palili motore itd... Da je to neka vikendica bilo bi ok.a imali bi i svoju privatnost koju trazimo uvek! Pa ljudi JEDNOM godisnje se okupljamo pa neka to bude vec kako valja koliko je u nasoj moci! I da ovim nisam zeleo nikoga ni da prozovema ni uvredim to je moje misljenje,ako vecina odluci da je ova lokacija odgovarajuca ja cu se sloziti sa tom odlukom i prisustvovacu okupljanju u svakom slucaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da komsije nisu problem : levi i Svedskoj , desni u NS , A ko bi BAS pravio veliko S.... , svakako bi bio diskvalifikovan !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, aj pogledaj za neku lokaciju u blizini tebe ima li nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ama , lokacija ima na stotine ! Ali po meni nije vazno gde si , nego sa kim si ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno je to, zato bi bilo najidealnije, ako je to uopšte moguće, da ostanemo u istom kraju i potražimo nešto u blizini što je pogodno za komunu. Najbolje bi bilo ako bi se smestili na nekom mestu pogodnom za kupanje, da ima hladovine, da se ne mešamo suviše sa žiteljima, turistima ili vikendašima i da upotreba otvorenog plamena nije zabranjena. I to je sve, onda bi sve bilo baš idealno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan jigoro cano@ Molim te da ovaj moj teks shavtis najdobronamernije i bez uvrede, jedino tako ima smisla. Napomenuo sam ti da pogledas fotke svih lokacija gde smo do sada odrzavali skupove, da si to uradio do ove nepotrebne polemike nebi ni došlo.Da si ih pogledao nebi ti palo na pamet da nam predlažeš da se okupljamo u dvorištu. Ja kapiram tvoju dobru volju i entuzijazam i sve je to OK da se radi o nekom tvom organizovanju okupljanja pa ko hoće, neka dodje.Ovde se radi o godisnjem okupljanju koje na jedvite jade svake godine uz teške porodjajne muke dodje na svet i zato su postavljeni standarde koje sam ti pomenuo uz pregledavanja fotki.Sve parole kao "Ali po meni nije vazno gde si , nego sa kim si !" sam onam razvodnjavaju temu i udaljavaju nas od iste. Dakle, kao sto sam počeo tekst, tako ga i zavrsavam, nemoj da se ljutis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan No frks , no problem , izvinjavam se svima na ponudi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A možemo da priđemo problemu i odavde: http://www.vojvodinaonline.com/sr/mapa.php Ja sam konkretno gledao kategoriju zaštićenih prirodnih dobara mada ni ostale nisu manje važne. Tu mi upade u oko "Tikvara", Javno preduzeće, sportsko rekreativni centar i park prirode. Da se razumemo, nije to nešto što sam odabrao nego jedna od stvari koju sam otvorio i na tom primeru pričam. Javno je preduzeće a to znači da tamo ima sa kim da se razgovara. I mi smo pravno lice, nikada nijedan problem nemamo za sobom, čak smo i tuđe đubre čistili kako se prostakluk ne bi nama pripisao. Policiju svakako obaveštavamo, pa gde bi oni bolje goste od nas! Sad je pitanje šta je od svega postojećeg najbolje. Mogu ja sve njih da izokrećem telefonom ali je profesionalnije ako bi odabrali npr. dva pa sa njima ušli u razgovore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 25, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma Tikvara je u Bačkoj Palanci na obali Dunava, ima dosta restorana, ljudi dolaze da šetaju sa decom, mislim da to nije to što nam treba. Imamo bar reka ovde kod nas i obala kolko ti duša hoće. Svako od nas ( koji živimo u gradovima pored reka ) - može očas posla da se seti bar pet lokacija oko svog mesta ( valjda se vozimo i van grada ponekad ). Jigoro je ponudio to što je imao. OK većini se to ne dopada, al dajte ljudi predložite još neku lokaciju. Ja sad mogu da predložim nekoliko lokacija pored N. Sada i pored Čačka, al mi glupo da to radim jer zbog svojih obaveza ( bolesna majka ) - neću moći da dođem ( ako bude oko N. Sada - možda dođem na par sati ). Da remiziramo : Imamo jedan predlog i on je po oceni većine neodgovarajući . Dajte još predloga inače ništa od skupa ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 25, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Predložio sam Rudnik.. Čim proradi Jawa forum pitaću ljude iz okoline za lokaciju.. Kraljevo je takođe bilo u opticaju ranijih godina okupljanja. Toliko od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan No frks , no problem , izvinjavam se svima na ponudi ! Samo da dodam . Ja od svoje varijante ne odustajem , ALI , ne na datum predvidjen za skup MZ Svet-a (da ga ne bih "minirao" ) Moj ce biti sastanak pod radnim nazivom : " MZ-vikend rostilj" nedelju dana po ovom MZ svet-a . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo je OK, ima lokacija dobrih ali nemamo mogućnost ove godine da se tamo organizujemo. Sad sam se čuo sa Kataklingerom, on je čovek za sve akcije samo ove godine to realno ne može: deda je postao, kuću zida... sasvim dovoljno i što će doći gde se sakupimo, od njega je i više nego dovoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine smo imali predloge koje nismo prihvatili jer smo se odlučili za Arilje. 1. Mataruška banja 2. Kladovo i okolina 3. Tisa Možda bi mogli da razmišljamo na tu stranu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan dok vi resite sta di kako jbga ja cu ostati brez mza juce jednog prodo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan No frks , no problem , izvinjavam se svima na ponudi ! Samo da dodam . Ja od svoje varijante ne odustajem , ALI , ne na datum predvidjen za skup MZ Svet-a (da ga ne bih "minirao" ) Moj ce biti sastanak pod radnim nazivom : " MZ-vikend rostilj" nedelju dana po ovom MZ svet-a . Pozdravljam ovo, samo bi te zamolio za malko veci razmak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan No frks , no problem , izvinjavam se svima na ponudi ! Samo da dodam . Ja od svoje varijante ne odustajem , ALI , ne na datum predvidjen za skup MZ Svet-a (da ga ne bih "minirao" ) Moj ce biti sastanak pod radnim nazivom : " MZ-vikend rostilj" nedelju dana po ovom MZ svet-a . Pozdravljam ovo, samo bi te zamolio za malko veci razmak Mozda , videcu kako se stvari razvijaju , ALI , bio bi pravi test volje i resenosti (za prave i velike fanatike ) kada bi bio zaista tako blizu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 27, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan haha.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I treba da se viđamo što češće pa kada budeš planirao druženje otvorićemo lepo temu sa fotografijama, lokacijom na mapi, koordinatama i sl. Znamo da je malo da se viđamo jednom godišnje i ovaj predlog je odlična stvar. Ali predlažem da se sada vratimo na temu i ako je moguće okončamo ovu agoniju oko izbora. Ovo ili nešto drugo svejedno je ali da se izbor privodi kraju jer ima još poslova koje treba obaviti. Da li odgovara lokacija sa linka? Ne znam ni gde je ali nije važno ako je većini uredu. Za taj teren ima dobrih Google slika, priroda je dobra što je očigledno a ostatak mora da se dogovori sa nekim odande. http://www.travel.rs/sr/priroda/planine/stara-tisa-park-prirode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emzejc 0 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Ajdovščina SLO Motocikl: MZ Baghira 650, MZ TS 150, MZ ETZ 125, Nighthawk 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde MZ-jaši dogovorite se več za ovaj skup jer mi smo skoro spremni za odlazak, pripreme so u punom teku, pa ove godine čemo doči makar sa kombijem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde MZ-jaši dogovorite se več za ovaj skup jer mi smo skoro spremni za odlazak, pripreme so u punom teku, pa ove godine čemo doči makar sa kombijem. Sjajna vest! I treba da ste tu, veliki se nedostatak osetio prošle godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...