sasa umag 11 Napisano Decembar 5, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan M.K.STAAARI ROKERI- Umag Klub Staaari Rokeri osnovan je u travnju 2001. u American Baru, u Umagu. Za predsjednika kluba Staaarih Rokera izabran je Zoran Grbeša, za dopredsjednika Mario Crnković i za tajnika Marijan Široka te uz njih 30-ak članova. Klub Staaari Rokeri sada broji oko 110 članova. Trenutni predsjednik je Mario Crnković a dopredsjednik Roberto Matijašić.Ciljevi kluba su promicanje moto kulture, obuka mladih članova, humanitarne akcije, predstavljanje grada Umaga, Županije i Republike Hrvatske kao turističku moto destinaciju, organizacija moto susreta i odlazak na moto susrete drugim moto klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu. Okupljalište kluba je u Stella Marisu, u American Baru, gdje se okupljaju svaki petak i povremeno organiziraju zabave. Svake godine i to drugi vikend u svibnju organizira se moto susret sa kojeg vec tradicionalno sav prihod ide u dobrotvorne svrhe www.staaarirokeri.hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od MC SREM. AKo Bog da, dolazimo u vecem broju kod vas u maju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ocekujemo vas i rece Krkiju da mu ove godine nece proci,zna on na sta mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ove godine.. Pozdrav za ekipu Stari rokeri od MK WARRIORS!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Staaari bitange jedne Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Staaari bitange jedne Veliki pozdrav bas sam vam htio pohvaliti najnovijeg clana koji je nosio boje kluba neki dan u Umagu,a ne vi turisti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Staaari bitange jedne Veliki pozdrav bas sam vam htio pohvaliti najnovijeg clana koji je nosio boje kluba neki dan u Umagu,a ne vi turisti ;D ;D ;D Nije valjda, svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 7, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od MK ROAD KINGS,i nadam se da cu sledece godine uspeti da dodjem na vas nadaleko cuven skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Decembar 19, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od ekipe iz BL.... Trenutno samo o vasem skupu pricamo...stize dobra ekipa...jos ako bude onih povoljnih bungalova kao i prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 19, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od ekipe iz BL.... Trenutno samo o vasem skupu pricamo...stize dobra ekipa...jos ako bude onih povoljnih bungalova kao i prosle godine naravno da ce biti,svake godine je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od ekipe iz BL.... Trenutno samo o vasem skupu pricamo...stize dobra ekipa...jos ako bude onih povoljnih bungalova kao i prosle godine naravno da ce biti,svake godine je tako a prasici i jagnjici na razanj,,,,,,,,,naravno moze i neka druga zivotinja..,,???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssergio 0 Napisano Decembar 22, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Sale imas veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 22, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sale imas veliki pozdrav ooo,Sergio,pa ti si ziv,ja sam mislio da si propao u zemlju,nema te...a cuo sam i novosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Decembar 22, 2007 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa da vas pozdravim i ja i moji prijatelji iz Road Kings Slovenia, danas, kao svake godine, idemo u Celje kot kluba XXX, a u 2008 naravno u Umag :-* RK Mokl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssergio 0 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Sale imas veliki pozdrav ooo,Sergio,pa ti si ziv,ja sam mislio da si propao u zemlju,nema te...a cuo sam i novosti pa izgleda da sam morao jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totalna Steta 0 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bmw k1200rs 1 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Muzlja Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav od MC"Road Flyers" iz Mužlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano Februar 11, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od clanica MK.GVOZDENE-SABAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Februar 12, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od M.K.''MARATONCI''-SABAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vamp 6 Napisano Februar 12, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav iz Bele Crkve od Vladana i MC "RIP". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravcina. Moram priznati da imam veliku zelju da dodjem na vas moto susret ali ne znam koliko je to ostvarljivo. Ali imam zelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Februar 25, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan pozdravcina. Moram priznati da imam veliku zelju da dodjem na vas moto susret ali ne znam koliko je to ostvarljivo. Ali imam zelju! nadamo se da će ti se ostvariti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav STAAARIM ROKERIMA ,vidimo se na skupu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Februar 26, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram ove godine da dodjem,pa bog... Dogovorio sam se sa drugarom i nagovaram ostale. U svakom slucaju -- MORAM :P !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na pozdravima i lijepim željama i vidimo se 09. - 11.05. ! Dobrodošli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...