Kunki 1 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkericama i bajkerima. Iz Zagreba sam i imam 40 godina 41 godinu (uskoro 42 ). Vozim BMW R1200 CL i radim solidnu godišnju kilometražu od cca 15.000 km ( Bilo bi i više da se ima sponzora i slobodnog vremena).. Nadam se da ću se s nekima i upoznati na jednom od partija koji se organiziraju jer me ima po svuda ( Hrvatska , Bosna,Srbija,Makedonija.....) Do mog sljedećeg tipkanja sve vas još jednom pozdravljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Apatina gde si uvek dobro dosao! MK Panteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 24, 2013 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ta kanta ti jos nije riknula? nismo se dugo vidjeli i samo da ti kazem da je prsluk jos ziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kunki 1 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ta kanta ti jos nije riknula? nismo se dugo vidjeli i samo da ti kazem da je prsluk jos ziv Kanta? pa zar je na ovom forumu dozvoljeno vrjeđanje ? Morat ću kontaktirati administratore A što se tiće prsluka više mi nije interesantan i nebi ga uzeo ni da mi ga daš za... ( kolikoooo tražiš?! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kunki 1 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Apatina gde si uvek dobro dosao! MK Panteri zadnjih 3 godine mi je to obavezna destinacija , tako da naravno da se opet vidimo početkom 7-og mjeseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...