Jump to content

Moto Zajednica

motor pauk u japanu

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

ovo sam nasao na sajtu moto berze

"Honda Gold Wing poznata kao najluksuznija drumska krstarica postala je i vučno vozilo. Koliko god to nestvarno zvučalo, Japanci su ovaj projekat vrlo ozbiljno shvatili...

Policija u Japanu je već uvrstila Gold Wing Retriever u svoje redove. Gold Wing Retriever je našao svoju primenu u službi Japanske policije kao zamena za "Pauka" za razliku od običnog pauka njemu gužva u saobraćaju ne pretstavlja problem.

Sa svojih 1800 ccm i snagom od 118 KS Gold Wing može odvući vozilo ukupne mase 2.5 tone i to brzinom od 20 km/h. Težina Retrievera je zbog prikolice nešto veća nego kod standardnog modela. Neverovatno je kako se Gold Wing i sa teretom kao što je automobil odlično ponaša na putu. Osim japanske policije ovakve motocikle koristi i Švedska šlep služba čija su iskustva sa Hondinim paucima takodje odlična "

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1372 postova

Ma koji bre Japan, da je imao potrebe i BMW bi napravio tako nesto ali jos uvek nisu imali potrebu za tim. Ti ljudi koji samo japance gledaju za motore nemam reci... Bolje da ne komentarisem.

• Zainteresovan, 763 postova

Jedan je Japan! ;D ;)

I PREVISHE!

Ma koji bre Japan, da je imao potrebe i BMW bi napravio tako nesto ali jos uvek nisu imali potrebu za tim. Ti ljudi koji samo japance gledaju za motore nemam reci... Bolje da ne komentarisem.

diimac  diiimac ....

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pa bmw nije los al i ti vozis japanca,,a honda je honda,,a i japanci su se prvi setili

• Drug član, 1372 postova

Ma ne kazem da su losi motori, samo da nisu jedini na svetu koji proizvode motore. Ja vozim japanca zato sto moram,i opet cu morati jer cu posle kupiti zzr250 jer necu imati da dodam vise od 500e kad budem prodao YBR-a a da uzimam neku 6-icu ne pada mi napamet, jos nisam spreman za tako nesto. Cim budem imao 3500e kupujem monstera 620, valjda cu za 3-4 godine moci da ga kupim za te pare. Ja obozavam V-twin motore i . Aaaaaaaaa Monster, moj san ;)  :)

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Ma ne kazem da su losi motori, samo da nisu jedini na svetu koji proizvode motore. Ja vozim japanca zato sto moram,i opet cu morati jer cu posle kupiti zzr250 jer necu imati da dodam vise od 500e kad budem prodao YBR-a a da uzimam neku 6-icu ne pada mi napamet, jos nisam spreman za tako nesto. Cim budem imao 3500e kupujem monstera 620, valjda cu za 3-4 godine moci da ga kupim za te pare. Ja obozavam V-twin motore i . Aaaaaaaaa Monster, moj san ;)  :)

imao sam ja 900 dukatija,i zapamti jes da lezi u krivini,koci odlicno,,al japanac samo proleti pored,,tako da je ipak japanac najbolji a dukati nekosta nista,,,

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja