mrle 8725 Napisano Decembar 5, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan koja snaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bejase ovo na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Decembar 5, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nego koji je ovo motor? Honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8725 Napisano Decembar 5, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam nasao na sajtu moto berze "Honda Gold Wing poznata kao najluksuznija drumska krstarica postala je i vučno vozilo. Koliko god to nestvarno zvučalo, Japanci su ovaj projekat vrlo ozbiljno shvatili... Policija u Japanu je već uvrstila Gold Wing Retriever u svoje redove. Gold Wing Retriever je našao svoju primenu u službi Japanske policije kao zamena za "Pauka" za razliku od običnog pauka njemu gužva u saobraćaju ne pretstavlja problem. Sa svojih 1800 ccm i snagom od 118 KS Gold Wing može odvući vozilo ukupne mase 2.5 tone i to brzinom od 20 km/h. Težina Retrievera je zbog prikolice nešto veća nego kod standardnog modela. Neverovatno je kako se Gold Wing i sa teretom kao što je automobil odlično ponaša na putu. Osim japanske policije ovakve motocikle koristi i Švedska šlep služba čija su iskustva sa Hondinim paucima takodje odlična " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je Japan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 8, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji bre Japan, da je imao potrebe i BMW bi napravio tako nesto ali jos uvek nisu imali potrebu za tim. Ti ljudi koji samo japance gledaju za motore nemam reci... Bolje da ne komentarisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je Japan! ;D I PREVISHE! Ma koji bre Japan, da je imao potrebe i BMW bi napravio tako nesto ali jos uvek nisu imali potrebu za tim. Ti ljudi koji samo japance gledaju za motore nemam reci... Bolje da ne komentarisem. diimac diiimac .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji bre Japan, da je imao potrebe i BMW bi napravio tako nesto ali jos uvek nisu imali potrebu za tim. Ti ljudi koji samo japance gledaju za motore nemam reci... Bolje da ne komentarisem. pa bmw nije los al i ti vozis japanca,,a honda je honda,,a i japanci su se prvi setili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 8, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne kazem da su losi motori, samo da nisu jedini na svetu koji proizvode motore. Ja vozim japanca zato sto moram,i opet cu morati jer cu posle kupiti zzr250 jer necu imati da dodam vise od 500e kad budem prodao YBR-a a da uzimam neku 6-icu ne pada mi napamet, jos nisam spreman za tako nesto. Cim budem imao 3500e kupujem monstera 620, valjda cu za 3-4 godine moci da ga kupim za te pare. Ja obozavam V-twin motore i . Aaaaaaaaa Monster, moj san Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne kazem da su losi motori, samo da nisu jedini na svetu koji proizvode motore. Ja vozim japanca zato sto moram,i opet cu morati jer cu posle kupiti zzr250 jer necu imati da dodam vise od 500e kad budem prodao YBR-a a da uzimam neku 6-icu ne pada mi napamet, jos nisam spreman za tako nesto. Cim budem imao 3500e kupujem monstera 620, valjda cu za 3-4 godine moci da ga kupim za te pare. Ja obozavam V-twin motore i . Aaaaaaaaa Monster, moj san imao sam ja 900 dukatija,i zapamti jes da lezi u krivini,koci odlicno,,al japanac samo proleti pored,,tako da je ipak japanac najbolji a dukati nekosta nista,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...