Shoma 83 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da stavim za zub manji prednji lancanik ali je problem sto nigde ne mogu da najem takav lancanik za moj lanac (525). Da li je pametno staviti lancanik 520 i koja je uopste razlija izmedju 525 i 520 lanaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije pametno, potrazi jos malo. Jesi li okrenu 3T Racing iz Balosave? I ja sam imao problem sa nabavkom lancanika, na kraju kod njih bez problema porucio po kataloskom broju. Sve se nadje, samo se malo duze trazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 23, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Korak lanaca je isti, ali je debljina razlicita. 520 je uzi, sto znaci da bi lanac 525 po njemu mogao da vozi, ali ne bi imao idealno vodjenje pa bi se vrlo verovatno brzo ishabao sastrane (lancanik) a i lanac bi mogao da dobije po picci. Za neku nuzdu mozda i moze, samo ja to ne bih tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 23, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne bi kupio i lanac i zadnji lancanik 520? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Januar 23, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi kupio ceo motor nov ? Nije ti pametno da stavljas 520 lancanik, brzo ce da se pojede, a verovatno i da upropasti lanac. Ja sam poslednji put lancanik uzeou radnji kod Gabora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 23, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa majku mu poljubim Petre, valjda ima razlog zašto je proizvođač stavio 525 a ne 520 lanac! Lanac 525 je jači i verovatno trpi snagu koju taj motor ima dok je kod 520 to diskutabilno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15144 Napisano Januar 23, 2013 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde! http://www.motodelov...hp?ord=2&cat=71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 23, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa majku mu poljubim Petre, valjda ima razlog zašto je proizvođač stavio 525 a ne 520 lanac! Lanac 525 je jači i verovatno trpi snagu koju taj motor ima dok je kod 520 to diskutabilno. Pa vidis, ja nisam siguran ali mislim da fabrika kaze da ide 520 lanac na njega, ako je u pitanju xt600. Ako se klx goni preko 520 lanca i lancanika ne vidim problem da isti taj set tera i xt600... Drugo ceo set sa lancem bez gumica kosta ja mislim 70-80e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 23, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pretpostavio sam da je 525 fabrički. Ako zaista i jeste, treba tako i da ostane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 23, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pretpostavio sam da je 525 fabrički. Ako zaista i jeste, treba tako i da ostane. U tom slucaju je suludo i pomisliti da prednji lancanik stavis 525 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 23, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan MIsliš 520... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 23, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mislim Hvala, zaludeo sam se malo sa ciframa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala svima na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde! http://www.motodelov...hp?ord=2&cat=71 Nisam nasao na sajtu ali cu ih nazvati sutra. Cekam da mi Bera odgovori. Koliko sam primetio lakse je naci odgovarajuci lancanik za 520 nego za 525 lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam SV-a skracenog terao na 520... a i na trkama u 600 voze 520 bez o ringa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam SV-a skracenog terao na 520... a i na trkama u 600 voze 520 bez o ringa.... Predpostavljam zbog tezine ali koliko moze biti 520 laksi od 525? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan mislis da je tu u pitanju izdrzljivost.... Ja imam na KLX-u 520 bez Oring-va i uz odrzavanje cuo sam da izdrava dosta dugo.... Prethodni vlasnik je vozio sa njim 7, 8k km a prethodni ko zna jos koliko....za tu cenu ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15144 Napisano Januar 24, 2013 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde! http://www.motodelov...hp?ord=2&cat=71 Nisam nasao na sajtu ali cu ih nazvati sutra. Cekam da mi Bera odgovori. Koliko sam primetio lakse je naci odgovarajuci lancanik za 520 nego za 525 lanac kontaktiraj ih na email odgovore brzo,tel. je uglavnom nedostupan evo mozda ti ovo pomogne http://www.gearingcommander.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam SV-a skracenog terao na 520... a i na trkama u 600 voze 520 bez o ringa.... Predpostavljam zbog tezine ali koliko moze biti 520 laksi od 525? Manja tezina, i dosta manji otpori, tako da su manji gubici snage..... Poenta je da 520 moze da izdrzi veliko opterecenje, mislim skoro isto kao i 525! Samo se brze trosi jer je uza povrsina kojom prenosi sile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Na svim XT 600 je lanac 520 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...