RokiSoko 3 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Neko stručniji bi mogao i da komentariše zvuk motora. VID_20170620_174023[1].mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1271 Napisano Jun 20, 2017 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mora se raskupusat sav,pjeskarit,plastificirat,pozamjenjivati lezajevi,podmazati,ako je rezervar hrdjav,elektroliza,pa zastita iznutra,ako su karbovi ok,pa ne treba reparacija,super,al ako treba sva cetiri,e to nije bas jeftino...,vile su najjednostavnija stvar,pa fazni lanac ako kucka,plocice,gume...,lanac l,lancanici...,itd,itd....E sad ako je samo,osposobi najosnovnije i vozi....,to moze,dok ne krene riknjavat...Nemoj misliti da te obeshrabrujem,al motori koji stoje,nisu neka sreca,jos ako su stariji...poslato sa rupovke uz pomoc kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 20, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni zvuci sasvim ok. Ne znam jel ler namesten precizno al mislim da je to to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 20, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je ovaj zvucni zapis verodostojan,al mnogo nesto cuka,bice ds mu treba novi lanac bregastih.. Al ovo sad ovako na daljinu je sve macku o rep.. Uzmi majstora,neka ga pregleda ,kaze koliko trazi za sredjivanje, nadjes prodajnu cenu sa vlasnikom i dovidjenja. Ako se uklapa u budzet. Mada ovaj nije dzaba jeftin. A opet ako dovoljno spusti.. Sto da ne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, sve vas razumem. Moja prvenstvena namera sa motorom, koju god da uzmem, da ne sređujem u mint kondiciju, nego da ga vozim i da je u dobrom voznom stanju. Neko eventualno sređivanje o tom po tom. Najbitnije je da je bezbedan za vožnju i da mogu bez brige da napravim neki mali krug po Srbiji. U vožnji se ponašao lepo, ne krivuda. Čovek kaže da je sredio karburatore, svećice, ulje, filter ulja i akumulator. Mogu da pokušam da mu spustim malo cenu, ali trenutno nisam nameravao neka velika ulaganja pored kupovine, osnova naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1271 Napisano Jun 20, 2017 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan meni se isto cini da fazni lanac kucka...poslato sa rupovke uz pomoc kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Astral je napisao: Ne znam koliko je ovaj zvucni zapis verodostojan,al mnogo nesto cuka,bice ds mu treba novi lanac bregastih.. Al ovo sad ovako na daljinu je sve macku o rep.. Uzmi majstora,neka ga pregleda ,kaze koliko trazi za sredjivanje, nadjes prodajnu cenu sa vlasnikom i dovidjenja. Ako se uklapa u budzet. Mada ovaj nije dzaba jeftin. A opet ako dovoljno spusti.. Sto da ne.. I ja sam pomislio da neki dobar majstor pregleda motor, ali stvarno ne znam ih u Beogradu.. Ako bi mogli da mi predložite tu negde u blizini nekog? Čovek je u Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 20, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Bokilicem. Iz Zemuna ne poznajem majstora,vrv ima neki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni Nova Pazova odatle toliko daleko (odande beše Bokilić?). Pitanje je da li će vlasniku to odgovarati da "ćak" tamo provozam(mo) na pregled.. Zvaću sutra i vlasnika i Bokilića pa ćemo da vidimo. Hvala svima u svakom slučaju na komentarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jun 21, 2017 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, RokiSoko said: Naravno, sve vas razumem. Moja prvenstvena namera sa motorom, koju god da uzmem, da ne sređujem u mint kondiciju, nego da ga vozim i da je u dobrom voznom stanju. Neko eventualno sređivanje o tom po tom. Najbitnije je da je bezbedan za vožnju i da mogu bez brige da napravim neki mali krug po Srbiji. U vožnji se ponašao lepo, ne krivuda. Čovek kaže da je sredio karburatore, svećice, ulje, filter ulja i akumulator. Mogu da pokušam da mu spustim malo cenu, ali trenutno nisam nameravao neka velika ulaganja pored kupovine, osnova naravno. Haha samo toliko To košta 3000 ili više. Imaš budžet za dobar Keeway od 50 kubika, bezbedan do samiške i nazad. BTW onaj sređeni Zefir je odličan, voleo bih da ga imam. Sredio sam jedan fliper do as-new stanja, ali to je jako skupa zabava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Jun 22, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Odvezao ja juče motor kod Bokilića na pregled. Marka motora mu se nije baš svidela ali ipak je bio objektivan, barem koliko je mogao Rekao da jedino viljuške moraju hitno da se rade. Onda je primetio da slavina ne radi i da akumulator ne puni baš najlepše. (Vlasnik motora me zamolio da se proveri punjenje.) Za obe stvari mi je vlasnik rekao unapred. Rekao je da od stajanja one neke dve cevčice u slavini su se raspali (ako sam dobro razumeo) pa je njegov drug to nekako premostio sa nekim elektroventilom. Sada slavina stoji non-stop u istom položaju, i dovoljno je da mu daš kontakt pa proradi. Kaže da je zbog stajanja punjenje bilo nula. Taj drug njegov je i to nekako sredio da bude dobro, ali opet je počeo da zeza malo. Puni, ali trebao bi bolje. Kaže da ako motor stoji dva dana, neće da upali. Možda je to samo kontakt. To je to u suštini, treba da idem danas po motor. Ili đubre kako bi Miloš rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 22, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sve se to sredi.. Samo je pitanje para i vremena. Ponekad i zivaca. Ali ljubav nema cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Jun 23, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Danas sredili papirologiju i udomio sam Zephyr-a Recite, svratio ja kod jednom majstora ovde na Zvezdari zato što je blizu mene. Ima malu garažu blizu SUP-a na Milana Rakića. Zove se valjda Moto Gazza. Kaže da su viljuške sa delovima, uljem i poliranjem 80€ odn. 40€/komad. Je l to ok? Nemam baš predstavu kako se kreću cene u Srbiji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 23, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bokilic ne voli kawasaki, ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Jun 23, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, pa zar nije Kawasaki u Japanu kao Opel u Nemačkoj? Finci zovu Opela "Nemački Lada" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako menja sva cetiri semeringa, to je oko 3-4000+2000 za ulje za oba stapa ostalo su ruke i ,to je ok. Pa niko nece da radi za dzabe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jun 24, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se jos malo posto je zamena semeringa.Ja mislim da je ovde kod nas 50€ za oba stapa.Njihovo je sve a tvoje samo da oteras motor.Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Ne stigoh ništa da odgovaram, bio malo ga provozao u toku vikenda. Jedno iznenađenje, onako dosta umerene vožnje, potrošnja oko 4 litre, samo?! Po meni ne kucka tako loše kao na početku, na ovom snimku. Mislim da ler treba da se podesi, na oko hiljadu je, malo plus minus, a koliko znam, trebalo bi da bude na 1300rpm. Tako kad malkice dodam gasa do tih 1300, ništa se ne čuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 26, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Oko 1300 je ler da. I ne brini za to kuckanje, kucka svaki stariji kawasaki manje vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam semeringe,pa ako ti budu trebali ti se javi...Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Jun 27, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, kobejn je napisao: Nasao sam semeringe,pa ako ti budu trebali ti se javi... Hvala druže, trebaće mi definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jul 4, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Javi se na pp pa da ti posaljem...Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Avgust 15, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, je l zna neko da li flanše iz GPZ-a 550 iz iste ere odgovaraju Zephyr-u? Trebaju mi nove, a ako ne odgovaraju, ne znam šta ću. I još jedno javno hvala kobejnu za semeringe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Avgust 15, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno,bitno da je pomoglo...drago mi je da sam pomogaoPoslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano Avgust 16, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali sad su i karburatori naštelovani, pa bez novih flanši ne bih da se nešto vozikam. Pušta dosta falš vazduha... Zna li neko da li odgovaraju ove iz GPZ-a?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...