jigoro cano 234 Napisano Januar 20, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kontradiktoran naslov ali cu objasniti zasto . Imam PEZO iz 2007. koji nosi ove gume . Rezervni tocak nikada nije montiran pa sam dosao na ideju da kupim samo jednu takvu gumu . Problem je sto se ne proizvodi vise taj model (mislim da je ENERGI) . E sad , ako neko ne zeli da proda svoj rezervni (ne vozeni) tocak sa takvom gumom a zeli da kupi , OK , moze i to . Ja bih u tom slucaju novcem dobijenim od njega kupio jednu i dokupio drugu ,jos da kazem , u pitanju je letnja guma (imam zimske na drugim felnama a treba se spremati i za leto Zato : KUPUJEM ili PRODAJEM !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uh al' si ga zapetljao ... Ako sam dobro shvatio, hoces rezervnu gumu da stavis na kola ali ne mozes da je uparis? Ako je to, onda mogu da ti kazem da Michelin Energy Saver svakako postoji i mozes da je kupis gde hoces, mada joj je cena oko 7 hiljada. Samo uzmi u obzir da ti je ta rezervna guma stara oko 5,6 godina, pa je moguce da nece dobro da drzi po mokrom, mada taj model se i nije proslavio po nekoj sigurnosti. Prednost im je da dugo traju i da su tihe. Nadam se da sam nesto pomogao ps. trebalo mi je oko 7,8 citanja da bih shvatio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Januar 26, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na polovnim automobilima imas gomilu tih koji prodaju rasparne - rezervne gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 26, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , probacu tamo . Zaista sam zadovoljan tim gumama i mislim da i nije neki problem sto su 5 godina 6 stare . Zakon o novim gumama propisuje da se pod formom , nove , mogu prodavati do 5 god. starosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...