dejan93 2 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao drustvo...zanimalo bi me par pitanja o ovm motoru ...koje su mu mane ?na cega najcesce da pripazim ?koje je ulje najbolje za njega ?dali sme mineralno ulje?sta kazete o ovom motoru kakav je ?inace motor jako lepo radi pali na dodir ide jako dobro samo mu je otkacen exup ventil nema sajle otvoren je skroz i zaglavljen sad nzm zbog cega ali nema mane samo sto je do 2500obrt malo na gasu meksi ali kad prodje 2500 ubija pozz hvalaa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od mojih omiljenih motora....za te godine zver na dva tocka,mada i danas ubija kako ide. Ja vozim gotovo nesto skoro isto i sipam polusintetiku... Od mana nista posebno,kao i svaki motor,samo ja bi povezao exup ventil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL 0 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki GSX1100F Prijavi odgovor kao problematičan Deki Brate jel cujes da je FZR masina ne unistiva ide kao metak...Ne diraj nista i samo po gasu ali pamet u glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok pa i ja planiram da ga povezem a mozes mi kazati gde stoji taj motoric za exup pretrazio sam sve nemogu da ga vidim nigde?i dali imas poblema sa zadnjim amurtizerom da cvrci?hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva komada, jedan naked i jedan u fabrickom stanju. Odlican motor samo bih ti preporucio sintetiku recimo Bardahl 15-50 ili Motorex u istoj gradaciji, Motul bih izbegao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan oke cuo sam da motul oce da trosi?a zas mozda gde stoji taj motoric za exup?i cena tog ulja?sme neki aditivi da se sipaju mislim masina je puska ali ono za svaki slucaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Ventil stoji tacno ispod na spoju 4 u 1 cevi. Nema potrebe ni za kakvim aditivima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Motor od ventila kod mene stoji ispod rezervoara sa desne strane je zakacen za ram...i kod tebe je tu negde....cim je on raskacen gotovo sigurno je da je crko....ne bi ga oni dzabe raskacili.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Januar 19, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Od kada je FZR naked Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozda ga je prepravio street fighter pa misli na naked Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=ZXIyenFscWuRpc0VHWms&yamaha-fzr-1000-0-250-kmh-in-1080p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А о ком се годишту ради ниси рекао? Све у свему мотор екстра. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan 95 godiste je ...i ja msm da je extra jer ide kao blesava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Decembar 4, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi odgovor za jednog prijatelja a ja nisam bas kompetentan u tome,znaci koji od ova 2 motora FZR 1000 ili CBR 1000 F,jamaha je '96-te honda '92-ge,oba motora dobro utegnuta a kostaju isto 1000e Hvala unapred svima koji pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...