triton 232 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Neka mu je večna slava! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 19, 2013 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Jucer su mi odmah javili kada se to desilo i bio sam sokiran. Sto god da napisem malo je, napravili smo hiljade i hiljade kilometara zajedno. Danas sam pregledao sve slike sa nasih putovanja i prisjetio se odlicnih provoda i samo smjeha. Nikada te necu zaboraviti prijatelju! Pocivaj u miru :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 20, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ponovo dobio informaciju od Clana "MC BROTHERS" da je sahrana Brata Mihajla 21.01. u 12h. ( Dane Deda je dao pravu informaciju ) na NOVOM GROBLJU u Novom Sadu koje se nalazi na izlazu iz NS prema Rumenci ( Rumenacki put ) poslije pruge sa lijeve strane puta. Organizovan prevoz obezbjedjen sa Ranca MC Brothers u 10h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Januar 20, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Miško. Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobkon51 34 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Kragujevac,Serbia Motocikl: Trenutno nemam,ali se nadam da će biti jednog dana. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga poznavao,ali ovde vidim samo pohvale o velikom coveku.Porodici saucesce, a bajkeru Misku pokoj duse.Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trike3 12 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag - HR Motocikl: Trike Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Iskreno saućešće braći i familiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Januar 21, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Imala sam priliku da ga upoznam i odusevila se njegovom ljubaznoscu dok sam boravila u Novom Sadu. Pocivaj u miru, Misko. Iskreno saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 21, 2013 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Misko in memoriam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...