isterivac 269 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi da napravim sebi komad namestaja, bilo bi preporucljivo da je bez papira jer mi papiri ne trebaju. Najvose bi pasovali od FZR-a 600,1000, ZXR-a, 900rr i slicni ramovi.. Moze da bude i havarisan. Ne treba nista jos da ide uz njega, znaci golisav ram. Samo mi ne pasuje od starih GSXR-a. Eto ako ima neko neka se javi na pp. Samo molim bez bezobraznih ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zaludela te slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno, bacam se u potragu opasno,moram napraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu za sada praviti od zaostalih lancanika,lanaca,klipova i ostale bezkorisne gvozdjurije...razne ukrase lampe itd.... I ako nesto ostane od one endurace Ali definitivno deltabox kao stolica jos kad se ispolira uuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Januar 18, 2013 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha neverujem da ćeš to da budžiš,samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadje donor i istog momenta krece budzenje.. Relacija alumijum-koza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Imam od fzr1000 genesis nije ostecen, ima papire. 064 1286 963 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslat pp i jos jednom napomena. Papiri mi ne trebaju jer je ram namenjen za izradu fotelje, znaci da bi cena trebala da bude sportska :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mozes odma da trazis i masinu i ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, samo ram :-) Nemam gde sto da stavim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Januar 19, 2013 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pise na slici "izvini mama, ja sam motociklista" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojkanv 0 Napisano Januar 19, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ti ram od fzr600 ako te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslata pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ramu od fzr 1000 exup ako te zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Februar 20, 2013 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na KP imas od R-a, 300e lik trazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku toga sto hoces da pravis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Isterivac mislim da je glupo kupovati ram i praviti stolicu od njega...pametnije bi ti bilo da kupis ceo motor da imas sa cim da se vozas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Isterivac mislim da je glupo kupovati ram i praviti stolicu od njega...pametnije bi ti bilo da kupis ceo motor da imas sa cim da se vozas.. Ja mislim da je najpametnije da gledas svoja posla, moj zivot-moja stvar. JA tebi ne komandujem u zivotu pa nemoj ni ti meni.. A kad kupim sledeci motor za godinu ili dve onda pametuj.. Elem, tema moze da se zakljuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Februar 23, 2013 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-delovi/1153954_Ram-Kawasaki-Zx636-2006g_2006_god ovo nje losa cena, ako hoces jedinstveno parce namestaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...