Svaler 1990 Napisano Januar 22, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Е видиш, то ми није пало на памет.. Али не живим у неком већем граду, тако да таквих озбиљнијих продавница нема баш велики избор. Наравно, послушаћу савет, па ћемо видети какве ће резултате дати.. А што се тиче овога, јебига, јесте цимање, али опет. И ових 300дин, оно, и није пуно, али пута Х пута, зависи колико ми пута дођу.. Проблем је што немам стална примања. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 22, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije te izađe da ipak ofarbaš motor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 22, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А јебига, како год окренеш, нама нешто не ваља. Не знам више шта је боље. Сад оћу овако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 22, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Не кажем ја, далеко од тога, није мени пуно да дам то, ако се ви већ исцимате и пошаљете налепнице, ал' да ипак буде неки број. Ал' гледајте молим вас, ако можете некако да пошаљете поштом (нормалном), вама је ништа да свако појединачно плати по ~30дин, или колико је већ, много је јефтиније тако.. А и опет, јефтиније вама да платите свако по ту појединачну тарифу, (од ето, неких 30так динара), него ја да плаћам све што дође.. Мислим оно, израчунајте, па видите.. Поштујем ја све то, али оно, ставите се у моју ситуацију. Поздрав. ♥ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Januar 23, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, spremiću ti šta imam i poslati običnom poštom. Meni je potpuno normalno da podelim nalepnice koje imam jer je to deo marketinga. Za ostale ne znam i neću da se mešam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 23, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, spremiću ti šta imam i poslati običnom poštom. Meni je potpuno normalno da podelim nalepnice koje imam jer je to deo marketinga. Za ostale ne znam i neću da se mešam Хвала. е видиш, на ту сам карту играо, на маркетинг. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoGP1 1 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Saznao sam za ovaj forum skoro.Registrovao se danas i vec vidim ovako zanimljiv post. Istu ovakvu akciju pokrenuo sam pre nesto vise od mesec dana i mogu ti reci da mi je veoma uspela sakupio sam tacno 363 (neke postom neke sam ja nabavio iz prodavnica auto i moto opreme,preko firmi...).Sada cekam lepse vreme pa da to sve elegantno polepim na moju Hondicu.Nije vise ovako zelena,folijama sam prekrio plastike u srebrnu boju.Sve nalepnice koje mi ostanu (trebalo bi bar 50ak) bicu rad da ti posaljem da i ti uspes u svom planu.Samo napred pa da StickerBombing bude popularan i kod nas ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 24, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А мора се признати да је занимљиво то. Хвала ти. Кад си већ код овога са продавницама.. Уђем ти ја тако данас у пар продавница (неке су биле спортске опреме, а неке ауто делова). Углавном, ја уђем "добар дан, добар дан. Да немате можда неких рекламних налепница? -Како молим? ДА НЕМАТЕ МОЖДА РЕКЛАМНИХ НАЛЕПНИЦА ШТО ДОБИЈАТЕ УЗ РОБУ ?! -А нее, немамо ми тоо, не добијамо ми то. А излог оно излепњен свакаквим налепницама марки акумулатора, уља, спрејева, сијалица.. Свега свега. Још да ме почну нападати, рек'о де сам и пит'оо. Мора се признати да нас има са тако затуцаним мишљењима и даље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 26, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, spremiću ti šta imam i poslati običnom poštom. Meni je potpuno normalno da podelim nalepnice koje imam jer je to deo marketinga. Za ostale ne znam i neću da se mešam Да искористим прилику да захвалиим Марконету Пегазу на пуно врх налепница. Све су екстра, а мислим да ће оне "Д И Д" и оне мале зелене дати посебан детаљ "стикербомбу". Хвала још једном. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Januar 28, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, spremiću ti šta imam i poslati običnom poštom. Meni je potpuno normalno da podelim nalepnice koje imam jer je to deo marketinga. Za ostale ne znam i neću da se mešam Да искористим прилику да захвалиим Марконету Пегазу на пуно врх налепница. Све су екстра, а мислим да ће оне "Д И Д" и оне мале зелене дати посебан детаљ "стикербомбу". Хвала још једном. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 18, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan По мало разочаран што идеја није заживела на форуму, преплашен погледима трговаца кад питам за неку рекламну налепницу да ли имају, и по мало збуњен шта да радим са мотор пошто сезона сигурно долази раније него икад, одлучим да за почетак прво испоштујем оне праве људе, који су без размишљања одма послали налепнице. Овом приликом поздрав за Мото бокс и Пегаз. Одлучио сам да одрадим неке мање пластике, и ево узех једну пластику у руке, коверте са налепницама, јутјуб, и за неки 20так минута добих ово http://i47.tinypic.com/1252ex1.jpg И да, замало да заборавим, кад смо већ код поздрава, један највећи за овог господина иза. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlično, šteta što nisi skupio više jbg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 19, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Стварно штета, и одлично изгледа, и занимљиво је лепити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan I ja skupljam ali meni trebaju samo crvene pa ako skupim jos neku a da nije crvena saljem ti.Skoro sam dobio neke ali sam sve zalepio ( oko 15 -ak ) tako da nemam visak . PS. Vozis sportski motor i bice tesko da skupis za sve plastike , meni je lakse ( ja vozim supermoto). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 19, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ни не желим све, само предње и доње маске. Реп и резервоар не иду у ово. И ту одоше добра 2 квадратна метра мање. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ciganija,kao kad nalozeni klinci izlepe po vratima jugica,razne marki opruga,ulja,ozvucenja a nisu ih ni videli ocima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ciganija,kao kad nalozeni klinci izlepe po vratima jugica,razne marki opruga,ulja,ozvucenja a nisu ih ni videli ocima.. Nije ciganija ako se lepo uradi. Ni meni se ne svidja ideja da se izlepi ceo motor ali ako mogu pomoci cu nekome kome se to svidja. Ja naprimer imam crni motor sa 2-3 crvene linije i zalepicu samo crvene nalepnice ali po nekom redu a ne samo da ih nabacam i uradicu broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da postavim temu. Hteo sam neke detalje i ja da izlepim na motoru u stickerbomb, pa ako neko ima viska nalepnica, moze i meni da posalje koju, na PP cu poslati adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 3, 2013 (promenjeno) ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Eво чисто да јавим, коначно пристигло довољно налепница, и ја крећем са лепљењем. Ево слика колико их је, и очекујте брзо и слику кад буде залепљено. И још једном велико,велико хвала tomerc, који је послао највише налепница, и који ме је питао и направио налепнице које сам желео. ЕДИТ: Мали технички проблеми са струјом и лаптопом, написао сам овај текст, и док сам пребацивао слике са фона на комп нестане струје, и коментар се неким чудом постави. Promenio Mart 3, 2013 član Svaler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 3, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам "малих" техничких проблема, али се за то време радило. Не знам како ви прилажете онај тхумбнаил или како већ у пост, па се надам да не замерате што сам се ја снашао овако. http://postimage.cc/gallery/kux30q0/dd70f999/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 6, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Другари, занима ме да ли ико има неки предлог како да се заштите ове налепнице? Ја сам размишљао да пређем лаком, мислим да је то добро решење што се тиче заштите, али не знам да ли би лак можда нагризао налепнице? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Mart 6, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispalo , svaka cast !!! A za zastitu osim laka mi nista drugo ne pada na pamet (ali ne znam da li ce lak da osteti nalepnice ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Mart 6, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem da tvrdim za nalepnice, ali da navedem iskustvo koje ja imam: lepio sam one "karbon" folije na ćerkin skuter pa sam preko lakirao 2 sloja PU lakom i lepo drži, ne ljušti se. Da li bi lak reagovao sa farbom kojom štampana nelepnica, to već ne znam sa sigurnošću, mada mislim da ne bi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A providna folija koja se koristi za rezervoare protiv grebanja? Mozda bi mogla da se iskoristi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Mart 8, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Možda, ali sa obaveznim grejanjem da bi lepo leglo preko ivica pojedinačnih nalepnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...