Jump to content

Moto Zajednica

enduro gume

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

trenutno su svugdje pupusti za nove gume, to je zadnja solucija, al najbrza!!!

ima enduro motor, max enduro koji godisnje predje oko 1000km, planiram ove godine da ga registrujem pa ce biti vise kilometara nadam se! Raspitivao sam se za cijene oko novih guma, ima u ponudi:

-Heidenau K60 scout par 136eura (prelaze dosta,,tako da ce te gume da prestare dok se potreose, tj oplasticice se)

-Continental Escape par 125eura sa popustom od 25% ( taj tip guma mi treba,,vise asfalt nego makadam)

Ako neko ima u ponudu polovne gume, nek izmjeri dubinu sare po sredini, napise koji je dot, u kakvom su stanju opis (da nije krpljena,popucala) dimenzija potrebna je 90/90-21 i 130/80-17

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

iscitao sam cijelu temu!

Svidja mi se sara ove Continetnal gume, moje potrebe ce zadovoljit, a raspitao sam se sto se tice oznaka za tezinu mog motora.

Sve to imaju, i stoje iza toga da ce nista lose nece desit,,,sto vidim da je neko imao problem oko oznaka i tezine

• Zainteresovan, 779 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Komšo razmisli o Mitas gumama, možeš obe nabaviti za nekih 200KM. Bolje nego polovne a sasvim pristojne za tu cijenu.

citajuci po forumu o Mitasu,,nisu bas nesto za asfalta (kao plasticne da su)

evo sad mi B@ne javlja da ima Heidenau K76 NOVE

Najbitnija karakteristika gume je da dobro drzi na asfaltu,,a to dal ce da predje 10.000km ili duplo vise. to mi je svejdeno

jer ako predjem godisnje 1000km,nadam se makar 3000km onda i ta nova ce da bude MATOR OD STAJANJA.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja