sasha. 728 Napisano Januar 28, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan super putopis kao i ostali iz tvog potpisa! imas prijatelje na 'visokim' mestima! btw ove stene mi izgledaju kao da ih je nesto istopilo od vrha do tih okruglih bazencica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 30, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I kako ja sad posle ovoga da napišem bilo kakav putopis iz Afrike, postavim bilo kakvu sliku? Picoda, zaista svaka čast na ovom predivnom putopisu. Malo je ovakvih bilo na forumu, ma ni blizu, a baš ih rado čitam. :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 30, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, ne klonjavaj duhom! Nego uzimaj motorče, hoćemo da čujemo i druga iskustva Boga mi, moraćeš fino da se potrudiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 30, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jok brate.. lakše mu je da pljucka u more na plaži i srče kolu.. valjda bez da je mućka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 30, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U nedostatku motora, osuđen sam na pijuckanje na plaži (bez mućkanja!)... Biće nešto i od mene, obećajem Ali ni blizu ovog remek dela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan @sasha Voda, sve je to voda napravila kroz godine... @jager Samo ti nadji motor i sibaj, to je ono bitno...ne zamaraj se putopisom. To je manje vazno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Januar 31, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 1, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Završen je putopis, pa možemo malo i da offujemo Picoda, da li veruješ da ovde u Sierra Leone jednostavno NEMA motora za kupiti?!? 99.9999% se voze TVS indijske kante od 125cc. I ima ih (bukvalno) na hiljade. Video sam čak 2 "normalna" motora: jednog F650GS u raspalom stanju i jednu praistorijsku XL600 u još gorem stanju. Video sam i 2 R-a iz 80-tih godina i to je to. Zvuči neverovatno, ali nema više. Nema čak ni u okolnim zemljama. Uvoziti iz daljih afričkih zemalja uopšte nije isplativo, bolje iz Evrope.... Tako da, prosto ti zavidim do imbecilnosti na mogućem izboru motora na ovom putovanju. Meni očigledno nema druge osim da uvezem motor. Ako je već tako, to će onda već biti motor koji sada imam u Srbiji... Pa kud puklo da puklo i šta košta da košta. Afrika u Africi - Baj d vej, zna li neko nekog dobrog (čitaj jeftinog) špeditera koji bi mi mogao odraditi transport od Subotice do Freetown-a? Kamionom, pa brodom, naravno. Za avion jedva skupim za svoju kartu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 1, 2013 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupi TVS onda, bitno je da se vozi, a sta je manje vazno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 2, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupi TVS onda, bitno je da se vozi, a sta je manje vazno Pa vidi, skoro da si i u pravu Mada... http://www.tvsmotor.in/victor-glx.asp Alu felne, dobos kocnice, 7.36 kW?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 5, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Baj d vej, zna li neko nekog dobrog (čitaj jeftinog) špeditera koji bi mi mogao odraditi transport od Subotice do Freetown-a? Kamionom, pa brodom, naravno. Za avion jedva skupim za svoju kartu Evo ja plati gorivo i doteraću ti bedeviju.. i avion nazad normalno.. osim ako mi se strašno tu dopadne na obali mora pa me usvojite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 5, 2013 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se prijavljujem, za nazad ne treba avion, dovoljan je brod Vlajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 5, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li 3 meseca vremena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 5, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam a i vrlo rado ću se žrtvovati, najmlađi sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 7, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To bi me vala kostalo kao 3x da platim speditera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 7, 2013 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li 3 meseca vremena? Imam i 6 ako treba Jageru, jebes troskove, vazno je drugarstvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, i to sto kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dziber 11 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: B.Palanka Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu i voznji u koju bi se retko ko upustio zbog terena i mogucih padova. Sliku Afrike si mi upotpunio i stvorio zelju da odem i probam bar jedan mali deo tog kolaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan mali filmic s Cape-a. Zbrckano, cisto da se dobije dojam kako obala izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 14, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan @ Picoda... Btw, da li je to Chappies? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan @ Picoda... Btw, da li je to Chappies? Chappies? Zvake? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 14, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Mislila sam na Chapman's Peak Drive (voznja uz obalu). ,,, ali ok, mogu i zvake ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...