alexanto 5154 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, pravo u centar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to isto zelim, naravno da nisam trazio da se bilo ko prilagodjava meni, mi cemo se svakako videti pre ili kasnije , naravno ako bude prilika mozda i odvoziti koju turu zajedno. Sta da se radi ako su pravila takva glupo ih je menjati, opet dobro je znati na vreme kako bi svoje planove usmerio ka putovanjima o kojima sam odlucujem, recimo Istra sa posetom upravo destinacijama na kojima idete vi koji ste odvozili DVE voznje, na kraju krajeva mozda se i tamo vidimo, ako ne pre toga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4375 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čemu ta ironija sa ponavljanjem "dve", nema potrebe za tim. Nemaš za šta da se ljutiš i osećaš prozvanim ili ne daj bože odbačenim. Kao što reče alexanto, to je prosto pravilo, ne važi samo za tebe. Ja verujem da ćeš moći da odvojiš dva dana u sledećih 7 meseci da se provozaš i upoznaš sa maxi družinom. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, slazem se sa vama, samo mi je bas zaparalo usi to u vezi dve voznje, svakako da jeste upravu , ima nas svakakvih i zbog toga je neophodno da se ljudi prvo upoznaju, da vide da li bi uopste mogli da funkcionisu zajedno na tako dugom putu. Nisam zeleo da budem ironican , mada sam bio , vec sam zelio da naglasim i iskazem nezadovoljstvo jer ako sam ja spreman da vozim sa nekim a ne poznajem ga , ne vidim zasto bi neko drugi imao problem sa tim. Realno jeste upravu zbog mnogih stvari i zbog toga ne zelim da se bilo ko oseti prozvanim niti uvredjenim, svakako da ima jos dosta vremena, ukoliko voznje budu po Vojvodini, ili okolini BGD malo mi je daleko pa samim tim i nezgodno , takva je situacija bila i oko zimskog druzenja koje mi je bilo interesantno ali ipak predaleko da iz Nisa krenem. Tako da cu ubuduce sigurno cesce ucestvovati i pratiti ovaj forum i verovatno i ucestvovati u nekoj od voznji cim bude prilike za to. Ja sam i dalje zainteresovan za voznju do Alpa ali nekako mi je proradila sujeta pa vec razmisljam da to sam uradim ili sa jos jednim prijeteljem , i nakon toga svakako napisem putopis. Na kraju krajeva ima jos dosta vremena do leta i ko zna sta ce se jos izdesavati do tada. Svakako pozdrav svima sa zeljom da sto pre ogreje sunce . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano Februar 3, 2013 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vozio sa vama i svi ste super Ne bi onda bilo loše da ovde izađe obaveštenje o te 2-3 vožnjice pre Alpa...? Samo ono...datum mesto bla bla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Voznje koj budu organizovane od strane clanova MSC su uglavnom u temi za dogovaranje maxi voznji\ca tako da pratite tu temu i bicete obavesteni ...Gde se ide ,kad se ide ,koliko traje ,ko ide... sto nas je vise to je bolje!!! I 'aj' da ne off-ujemo vise ovu temu!!! MAXI Pozdrav!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ode tema u honduras, a i nije bash Paune druže, mi se svi ovde dobro znamo i lakše če ti biti da odvozaš sa nama koju vožnjicu nego da isteraš nešto preko tastature... :zdravo: a i gde je bio taj burger letos u Nišu kad je Niška asocijacija protiv dijabetesa organizovala vožnju po centru ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5154 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E 'ajd' sad da se vratimo korisnim informacijama vezanim za temu Može fotke, linkovi, rute, destinacije i sve ostalo lepo i korisno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5154 Napisano April 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, uspavasmo ovu temu. Delom opravdano zbog termina putovanja (druga polovina avgusta), delom zbog MAXI hodočašća na Hilandar koje je u drugoj polovini maja a delom i zbog silnog off-a u temi. Vreme je da je vratimo u normalne tokove. Do kraja aprila a poželjno je što pre, trebali bi formirati spisak ljudi koji će realizovati ovo putovanje. Najvažniji razlog toga je rezervacija smeštaja (ako već nismo zakasnili). Na jučerašnjoj MAXI vožnji smo pomenuli ovo putovanje par puta i trenutno imamo sledeće "sigurne" učesnike: 01. alexanto+devojčica, 02. Satelis Dare, 03. SuperPOP, 04. Djuxy, 05. Alexa+devočica 06. Dobra volja postoji kod sledećih ljudi: bugiman (ako uštedi na 'leba manje svaki dan ), BigRider, Mishke, motor_che, drakula, cobe, Šipi, Mare70a. Ako sam nekog zaboravio nek' se nadometne (gde samo nađem ove izraze ) Za sada smo precizirali sledeće: do Slo idemo podravskom magistralom, verovatno i nazad. Smeštaj prvo "vijamo" na Bohinjskom jezeru kod TomoB kolege a alternativa je iznajmljivanje kuće u Austriji. U oba slučaja treba požuriti sa listom učesnika da nađemo što povoljniji smeštaj. Ako se neko naknadno prijavi, probaćemo na sve načine da ga ubudžimo u smeštaj sa nama u suprotnom moraće sam da se snalazi za spavanjac. Izvol'te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano April 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Sve je po meni kako treba ali ja sam iskreno vise za rentu kuce u austriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Meybi Crni i Slavica da se preracunam pa javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i devojka smo prelomili... Ove godine se ne ide na more vec na druzenje i nezaboravnu voznju sa prijateljima 01. alexanto+devojčica, 02. Satelis Dare, 03. SuperPOP, 04. Djuxy, 05. Alexa+devočica 06. Mishke+devojčica 07. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5154 Napisano April 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je po meni kako treba ali ja sam iskreno vise za rentu kuce u austriji Nisam protiv ali renta kuće ima smisla ako nas ide bar 10 da bi imali sličnu cenu kao na Bohinju. Druga stvar je da ima toliko dvokrevetnih soba koliko ide parova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano April 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto+devojčica, 02. Satelis Dare, 03. SuperPOP, 04. Djuxy, 05. Alexa+devočica 06. Mishke+devojčica 07.rohirrim + (tad ce da bude )zence 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano April 15, 2013 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zhena i ja zainteresovani...kao support vehicle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto+devojčica, 02. Satelis Dare, 03. SuperPOP, 04. Djuxy, 05. Alexa+devočica 06. Mishke+devojčica 07.rohirrim + (tad ce da bude )zence 08.Crni+Slavica 09. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto+devojčica, 02. Satelis Dare, 03. SuperPOP, 04. Djuxy, 05. Alexa+devočica 06. Mishke+devojčica 07.rohirrim + (tad ce da bude )zence 08.Crni+Slavica 09.Laki_90 10. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 17, 2013 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Izašao je nov simpatičan sajt http://www.slotrips.si/, vodič po Sloveniji, gde su sabrane ideje za izlete, biciklizam, planinarstvo, tu je ugostiteljska ponuda i smeštaj. Možda će vam informacije u vezi vašeg letovanja dobro doći, ako ne ovaj, onda nekome sledeći put. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 18, 2013 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete na Vršič, preporućuju lance.................vidi video http://www.24ur.com/...sem-metrov.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan CHE prati temu i mudro cuti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Takodje ....doduse stavio sam se na spisak "sigurnih" ucesnika ali znacu da li idem kad bude trebalo da se potvrdi tacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Tomo B imam jedno pitanje za vas http://www.slotrips.si/index.php/eng/objave/kat/naravne_znamenitosti ovde ima 38 predloga ,koji sve bi vi izabralia kao najbolje i najzanimljivije destinacije koje se moraju obici ??? imajte na umu da mi imamo samo 5 dana i od toga su 2 dana za dolazak i odlazak ... hvala unapred i naravno placamo pivo kada dodjemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.booking.com/hotel/at/pension-reicher.en-us.html?aid=333368;label=bookings-name-WXWQ1FIRRwItaEY_QRD90QS26558128069%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2275%2C000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=851721542905ad6fb326260204927189;dcid=1;checkin=2013-08-21;checkout=2013-08-25;pr=0,5600;pr_cur_code=RSD;srfid=e41d855ea483708794677b7affbe360bdfc4a5ddX4 a evo i lepog pansiona u villachu gde je cena za 4 nocenja sa doruckom 220e ,to je mozda skupo ali ako bi se sada zvala za vise soba mozda bi cena mogla biti niza :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 26, 2013 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tomo B imam jedno pitanje za vas http://www.slotrips....ne_znamenitosti ovde ima 38 predloga ,koji sve bi vi izabralia kao najbolje i najzanimljivije destinacije koje se moraju obici ??? imajte na umu da mi imamo samo 5 dana i od toga su 2 dana za dolazak i odlazak ... hvala unapred i naravno placamo pivo kada dodjemo Ovo sam tek sad video, rećiću ti, čim stignem,... i još nešto,.. nema persiranja kod bajkera, svi smo na "ti", pogotovo kod piva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Tomo B imam jedno pitanje za vas http://www.slotrips....ne_znamenitosti ovde ima 38 predloga ,koji sve bi vi izabralia kao najbolje i najzanimljivije destinacije koje se moraju obici ??? imajte na umu da mi imamo samo 5 dana i od toga su 2 dana za dolazak i odlazak ... hvala unapred i naravno placamo pivo kada dodjemo Ovo sam tek sad video, rećiću ti, čim stignem,... i još nešto,.. nema persiranja kod bajkera, svi smo na "ti", pogotovo kod piva. pa dobro mora da postoji odredjena doza postovanja prema godinama a kada se upoznama na pivu onda prelazimo na Ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...